"Üniversite okuyan kızlar hocalarıyla ilişkiye girip geçiyor" diyen lise terk bir kızı savunmazsanız sevinirim.
Savunuyorsanız, bu pisliği kabul etmiş oluyorsunuz. Sizlerin böyle pislik üyeler olduğunuzu düşünmüyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanları geçmişleriyle yaptıklarıyla yargılamak ne sana ne ailene ne de bir başkasına düşer kardeşim. okul okumamış olması cahil olduğu anlamına da gelmez sırf erkeklerle geziyor diye o kız namussuz da olmaz çıkın şu düşüncelerden artık bıktım gerçekten bıktım gelişin dünyaya açılın senelerce okul okuduk diye geziniyorsunuz ama düşünemiyorsunuz cidden çok yazık
Cahil olmasaydı, üniversite okuyan kızları aşağılamazdı.
Neymiş, üniversite okuyan kızlar, "hocalarıyla beraber olup dersten geçiyorlarmış" ben buna sinirlendim çünkü ben böyle okumadım bu üniversiteyi
Kendisi lise terk olabilir ama üniversite okuyan kızları bununla suçlayamaz
Ya bu kız cahil ya da kötü kalpli
Arkadaşına "alihanla sevişiyorum" diyip nasıl seviştiğini anlatmış arkadaşı da çok rahatsız olmuş ve iletişimi kesmiş
Bence de cahil ve namussuz değildir eminim ama yaptıkları hoş şeyler de değil
Anasına bak kızını al atasözü çok doğru. Aile ilişkilerine bak. Kızın anne babasını, aile içi ilişkileri iyi irdeleyin. Kızın annesi, kocasını iyi manipüle ediyorsa bu özellik kızına geçmiş olabilir.
Kardeşine de bu kızla yaptıkları kavgaları nasıl çözüme ulaştırdıklarını sor.
Mesela çocukları olsa, çocuk çok arsız olsa, paylaşmasını bilmese buna ikisi de aynı gözle bakıyor mu?
Kavga olayı maalesef doğru.
Abim, davalık oldukları komşuyu bulmuş, kavganın görüntülerini seyretmiş, ifadeleri okumuş
Kızın annesi, komşularına "orspucocukları" diyip saldırmış sonra da kızın annesi, komşuları mahalleden gitsin diye imza toplamış
Annem 49 yaşında daha ağzından küfür duymadım. Annem böyle bir kadınla dünür olamaz
Eğer gelin adayı annesinin problemli olduğuna vakıf ise, yanlış olduğunu kabul ediyorsa, ama gene de onu şefkat ile seviyorsa iyi biri olabilir.
Ama en olmayacak şeyde bile “o benim annem” tarzı savunmaya geçiyorsa, abin aslında kızın annesinin bi kopyası ile evlenecek demektir.
Abin bence kızla çıkan tartışmalara, kavgalara iyi odaklansın. Annesine benziyorsa ilerde annesi gibi olacak demektir.
Kız, ailesini hep övüyormuş abim de şüphe etmiş yani her cümlede annesini övmesi babasını övmesi normal gelmemiş abime
Çünkü birisi kendisini veya ailesini övüyorsa onun altında birşey vardır diye düşünen bir adamdır abim
Abim şaşırmış mı pek şaşırmamış. Kız hiç bahsetmemiş annesinin ettiği küfürleri varsa yoksa annem babam çok iyidir öyledir böyledir
İyi bir aileyiz ama daha annemle babamı övmedim çünkü niye öveyim
Ailene mi alıyo kızı kendine alıyo kız değişmişse eğer hata yapmış olsa bile tövbe etmişse Allah ın affedebileceğini siz hangi hakla affedemezsiniz bu abinin kararı dediğin gibi akıllı da bir adam bırak yolunda yürüsün
Akıllı adam olduğu için olumsuz düşünüyor zaten
Kız kitap okumazmış, sevdiği yazar yokmuş, en sevdiği dizi Sen Anlat Karadenizmiş
Bide abime sürekli baskı yapıyormuş "benimle evlencen mi" diye
Abim 27 yaşında, düzenini kurmadan evlenmek istemiyor
Abim mantığıyla düşündüğü için şu an kızdan nasıl kurtulurum diye düşünüyor
Ya kız çok baskıcı "ne zaman evleniriz" falan diyormuş abime hemde daha 1 kez buluştular
Benim de 4 senelik bir ilişkim var, sevgilim 30 yaşında bir mimar ama daha evlilik konusu geçmedi
Gerçekten yaptıklarından pişman mı da kapalı? Ve lise terk birisini niye aşağılıyorsun ben de liseyi terk ettim açıktan okudum şimdi üniversite mezunuyum isterse o da okuyup mezun olabilir önemli olan kızın istemesi 👍
Canım, sen istemişsin ve mezun olmuşsun. Bu kız istememiş. Hepimiz oturduğumuz yerden okumadık üniversiteyi, çok çalışmak gerekiyor. Demek ki bu kız okumak istemedi, okumadığı gibi de kendisini geliştirmemiş zaten
Eğitim yok, sertifika bile yok, bilgisayar kullanmasını bilmeden masa başı istiyormuş, işçi olarak çalışamazmış
Cevap
3Cevap
Eğitim kısmına hiç bakmıyorum denklik diplomayla değil, kendini geliştirmekle oluyor.
Çevreden alınan referanslar önemli ama eğer aynı mahallede yaşıyorsanız toplumsal baskı abini çok rahatsız edecektir.
kadın bu ister bralet giyer isterse etek giyer bunlar bir kıstas olmamalı.
"Sokağa braletle çıkıyordu, erkekler ona bakıyordu o da havalı havalı yürüyordu" demişler.
Abim sormuş, "en sevdiğin kitap, en sevdiğin dizi nedir?" diye
Kitap okumayı hiç sevmem en sevdiğim dizide Sen Anlat Karadeniz demiş
Herhangi bir eğitimi, sertifikası yokmuş, bir ara yogaya başlamış ama 1 hafta sonra bırakmış. İşçi olarak çalışamazmış masa başı istiyormuş.
Bilgisayar kullanmasını bilmiyormuş ama masa başı işe girince öğrenirmiş
Kız bunları demiş abime
Eminim kendini geliştirdiği başka konular vardır
Abim küfür bile etmez, sakindir hatta ben bile ondan daha sinirli bir yapıya sahibimdir
Abim, beni sakinleştiren taraftır
Abim dışarı çıkmadan önce bile 50 kere düşünür, çok düşünen derin bir adamdır
Küçükken IQ testi yapmışlar 145 rakamlı IQ ye sahipmiş abim hatta öğretmenler daha kaliteli bir okulda eğitim görmesi için annemi ve babamı uyarmışlardı hayal meyal hatırlıyorum
Senin dediğin gibi mülayim, sakin, derin bir adamdır ve bu kız abime göre değil, abimi kullanır bu kaşarr
Kararını verdi; istemiyor ama nasıl kurtulacağını bilemiyor
Kızı üzmeden bitirmeliyim diyor benim güzel kalpli abim
Ahh ahh!! Benim geçmişi temiz saf abim mi yoksa geçmişi erkeklerle dolu tecrübeli kız mı üzülücek
Buldu abim gibi tahsilli bir safı, kendisini yamamaya çalışıyor ama gösteririm ben ona
Insanların ağzı torba değil ki büzesin, nerden ne duyuyolarsa onu söyluyolar. Tabi bunca insan boş yerede konuşmaz muhakak gormuslerdir, ilerde dedikodu olur orda burda bence uygun değil 20 sinde neyse 30 undada ayni olur
Abim, davalık oldukları komşuyu bulmuş
Kavganın görüntülerini seyretmiş, ifadeleri okumuş
Kızın annesi eline sopa alıp "orspucocukları" diyerek komşularına saldırmış
Annem böyle bir kadınla dünür olamaz
Davul bile dengi dengine. İnsanları ayırmayın vs diyenlere takmayın sonuçta abinle yaşayacak o kız ve anlaşamazlar bence uzak dursun
Biz insanları ayırmıyoruz ama kız bildiğin cahil!!
"Üniversite okuyan kızlar hocalarıyla ilişkiye girip geçiyor" demiş
Şimdi ben, hocalarımla tek tek yatıp mı geçtim?
Eğitim durumuna girmiyorum.
Sadece kız ahlaklı yetiştirilmemiş , edep hayâ nedir bilmiyor, o yüzden abinize uygun bir aday değil..
Ve başka bir yorumda dediğiniz " Çünkü birisi kendisini veya ailesini övüyorsa onun altında birşey vardır diye düşünen bir adamdır abim "
Buna ben de katılıyorum. Insanın kendisini ve ailesini övmesi güzel bir davranış değil zaten
Her şeye tamam da bralet giyen kötü kız mı oluyor
Sütyenle dışarı çıkmak onayladığım bir şey değil
Seneye öğretmen olacağım, okula bralet giyip gitmem mesela
Sahilde bikini giyiyorum ama iş yerime bralet giyip gitmeyi pek tercih etmem ya ülke tacizci dolu
Cevabini bildigin soruyu neden soruyorsun
Burdaki herkeste kızı savunuyor
"Üniversite okuyan kızlar hocalarıyla ilişkiye girip derslerden geçiyor" diyen bir kızın savunulacak bir şeyi yok
Hiçbir hocamla yatmamakla beraber hepsine karşı da mesafeli oldum
Bir kadinin gecmisi erkegin gelecegidir diye bir soz var. Yeterlidir umarim.
Allah yardımcısı olsun kızcağızı
Wtf?
Son durum ne evlendiler mi yoksa : O
Abim tüm bu bilgiler ışığında kızla olan ilişkisini bitirmeye karar verdi, kızdan kurtulmak istiyor ama kız, bu sabah bile "ne zaman evlenicez" diye mesaj atmış! Abime ter bastı resmen ya!
Hakan sabancı ya yapışan aygün aydın gibi kız. İnşallah abimi zarara sokmaz
Hahahaha canım sakin ol gerçekten abine o kadar değer veriyorsun ki belli sen ondan daha çok stres yapıyorsun aynı ben ben de ark konusunda böyleyim ama bence abinin artık istemiyorsa belirtmesi gerekiyor hem de net bir şekilde
Biz abimle kardeşten çok arkadaş gibiyiz
Ben mesela 4 sene önce sevgilimle flört ederken ilk abime anlattım
Abim, sevgilimi gördü tanıdı ve ilişkimize onay verdi o gündür de (4 sene) sevgiliyiz. Sevgilimle buluştuğumuzda abim bile arada yanımıza gelir bize eşlik eder işte bizim böyle ilişmiz var çok bağlıyız ve ben abimi üzeni üzerim!! Tek korkum bu kız yüzünden abimin zarar görmesi eğer abim bu yüzden zarar görürse vallahi kapısına dayanır gösteririm ona "üniversitede okuyan kızların hocalarıyla ilişkiye girip girmediğini"
Kötü kalpli ya! Kendisi lise terk diye üniversite okuyan kızlara iftira atıyor
Twitter hesabından böyle bir tweet paylaşmış ya gözümle görmesem inanmazdım sonra da hesabını gizlemiş
Yok artık çok kötü bir düşünce gerçekten ayyyyy seninle ark olmak istedim ahhxxhhxö
Beni de koruyabilir misin helpppp
Bu yüzden öğretmenliği seçtim biliyormusun çok anaç bir insanımdır
Öğretmen olursam öğrencilerimi kimseye yedirmem 😂😂
Evet birleşip güçlü bir ekip olabilirz hhaha ben de mühendis olacağım inşallah
Değil bence de
Bence de değil
Abin kendi icin daha uygun birini bulabilir bence
İnternetten tanışmışlar
Kız, abime sürekli "buluşalım buluşalım" diyince abim de buluşmuş
Şimdi de "ne zaman evlenicez" diyormuş yuh ya!!! Daha 1 kere buluştular
Abine kendini kakalamaya calisiyo canim engel olun ve simdi insanlari egitim seviyesiyle yargilamak hos degil belki ama herkez dengiyle olsun bi zahmet yani
Soru yazarken bile farkındasın aslında
Haklısın çok haklısın
güven vermiyormu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?