Dindar bir erkek açık bir kızı sevse bile onunla beraber olmak ister mi ya da ailesi dindar olduğu için illa kapalı bir gelin mi tercih ederler? Bu arada açık ama usturuplu giyinse bile illa başı kapalı mı isterler?
2 ay
Erkeğin karakterine bağlı, ailesine göbekten bağlı bir erkek, eş seçiminde ailesi ile farklılaşamaz. Ailesi ilişkilerini belirli bir mesafe de tutan birisi ancak bu durumu yönetebilir. Bu arada muhafazakar aileler genellikle başı kapalı gelin tercih ederler.
Evet muhafazakarlar, kendisi de öyle. Galiba ben açığım diye bir adım atılmıyor, oysaki öyle çok açık giyinen biri değilim sadece saçlarım açık... Yine de ona bile tavizleri yok gibi.
O biraz ailesinin lafından çıkmayan bir tip. Hatta bence bu yüzden çok fazla adım atan birisi bile değil. Sanki ailesi karışmasa her şeyi yapar ama ailesine düşkün olduğu için yapmıyor.
Haklısınız. Düşünce ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Çok dindar biri iseler kendileri gibi yaşam tarzlarına daha ayak uyduracak bi gelin istiyor olabilirler, ne kadar açık giyinmesinde basın açık olsa bile daha dikkat eden muhafazakar birini istiyor olabilirler belki
Haklısın, öyle bir aile... Keşke bu durumu sadece açık kapalı olmak adına değerlendirmeselerdi.
Haklısınız. Düşünce ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bu konu kafanı kurcalamış belli, biraz tedirginlik var sende 💭💗 Şimdi şöyle, dindar bir erkek seni gerçekten seviyorsa sadece başörtüne değil kalbine, karakterine, hayata bakışına bakar. Ama ailesi daha geleneksel olabilir, kapalı gelin isteyebilirler. Bu tamamen ailenin bakış açısına bağlı. Açık ama usturuplu olman da birçok kişi için gayet yeterli olabilir 🌿✨ Peki sen sevdiğin için mi soruyorsun yoksa böyle bir durum mu yaşıyorsun? 💌
Sanırım böyle bir durum yaşıyorum
Ayy kalbim sıkıştı şimdi 💔✨ Demek iş ciddiye biniyor… Ailesinden vibe ne alıyorsun sen? 🌿💭
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar