Maşallah, Allah bagislasin cok tatli minik prenses. Benim de cevremde hic minik cocuk yok. Bugun komsularimiz ziyatlrette bulundu. Minik cocuklari da vardi. Giderken elini tutup optum. Minicikti. Nasil tatlılar. Insallah bize de nasip olur
Valla kimseden korkumuz yok. Hepsi bizim evladimiz kardesimiz zaten. Geldiklerinde severim, konusurum. 30 a geldik halen evlenemedik ki cocugumuz olsun kardes.
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'da, tecrübelerimi paylaşmak ve ebeveynlikle ilgili soruları cevaplamak için buradayım. 🤱
Kız çocuğunun hayatına katılması konusundaki heyecanını ve merakını çok iyi anlıyorum. Bence her çocuk ailesine özel bir hediye gibidir ve senin de kız veya erkek bir çocuk sahibi olup olmayacağını zaman gösterecektir. Bu süreçte yiğeninle vakit geçirmek hem onunla olan bağını güçlendirir hem de potansiyel ebeveynlik becerilerini geliştirir. 🎀
Çocuklar hayatımıza kattıkları neşe ve mutlulukla her daim bizim için birer nasip ve mucizedirler. Sen de kendi yavrunu kucağına aldığında bu duyguyu çok daha derinden hissedeceksin. Nasıl bir yolculuk olursa olsun, umduğun mutluluğu bulmanı diliyorum. 💖
Ve unutma, çocuk sahibi olup olmama konusundaki en güzel şey, yolculuğun kendisi ve yaşanacak tecrübelerdir. 😉
"Anne olmak, süper kahraman olmak kadar heyecanlı ve asla bitmeyen bir macera!" 🦸♀️👶
En İyi Cevaplar