Hayatım boyunca hiçbir kıza yazmadım. şu an 12. sınıfım hoşlandığım bi kız var 1hfat önce okula gidiyormusun filan sormuştum cevap vermişti neden diye filan sadece onu konuştuk şu an tekrar yazayimmi. Biryandan kendime diyorumki yazma biyandanda diyorumki arkadaşlarım filan sürekli farklı farklı kıza yazıyorlar yaz gitsin diyom ne yapayim ve ne yazabilirim girdiğimi sınavla ilgili konu filan mı açsam
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlk yazdığın kız senin için ağır travma olur ve etkileyemezsin. Ama konuşma acemiliğini atmak için kesinlikle birisiyle başla
Kızla hep aynı sınıfta mıydınız kaç yıldır? Önceden yüz yüze konuşuyor muydunuz
Aynı okuldasınız sanırım dimi?
Evet
Ama devam zorunluluğu yok diye kimse gitmiyor
Selam yaz bigun okuldayken. Ama uzaktan keser ol kantinde sıkıştır mümkünse. baktın oturuyor karnın açmı yaz kendime patso aldık sanada alayım mı yaz. Yok mok derse bi tane browni intense al. Bunlar öğrenci işi. Kız düşerse don bana burdan ibanina 1000 tl atcam kızı yemeğe götür. Söz
Tamam sen beni dinle okula geldiğinde kız
Sağol reis düşünmen yeterde ben daha kıza sosyal medyadan filan normal mesaj atamazken bunlar benim için fazla hızlı olur
Sen beni dinle be abi. Yemin ederim aticam bak. Sana istediğin kadar süre açık çek. dediklerimi yap beni dinle.
Bırak sosyal medyayı filan savma canım şeylerle uğraşma
Okula gitmiyoz sıkıntı orada
Okullar tatil mi Şu an ben ne bileyim olum. Nerde oturduğunu vs biliyor musun yokmu canlı kontakt kuracağın bir durum. Ban her detayı anlat
Deprem bölgesinde devam zorunluluğu yok bu yüzden kızada geçen hafta yazdığımda konuyu bundan açmıştım okula gidiyormusun filan oturduğu yeri filan bilmiyorum
Kızda dersler işlenmiyor zaten kimsede gelmiyor gelmem demişti
Senin iş olmaz gibime geliyor. Denizde kum tanesi kız kanx
Beklicen abim yapacak birsey yok gibi Şu an
İşte Kaybedecek bişey yok en mantıklısı insatadan yazmak zaten olmayacak ama en azından deneyipte bunu anliyim
Lan ölüm sıkılmıyor musunuz mesajlaşmaktan
Yazcanda ne olacak
Ya yaz aslında birsey demiyorumda abim de. Biraz farklı yaklaşmanı istiyorum. Nedense taktım kafayı ben sana 😂
Bidaha görücekmiyim görmeyecekmiyim belli değildi bende yazdım
Ne yazdın?
Banada yaz 🤣
Konuştuk işte geç cevap veriyordu bugünde konuşuyorduk en son aynen tarzı bişey yazdı bende görüldü attım aynene ne yazılabilirki
Sinerji yarat sırnaş abartmadan ama kız var iz var. Moron birsey değil insallah sen daha iyi bilirsin de aynenene ne yazılır yani haklısın c
Görüldü mü bıraksam mesajı beğensemmi
Bilmem ki sulan az
Yaz nolcak knk
Yaz tabikide