İyi kavga çıkmamış bunu kroluk olarak alacaksınız ama empati kurmanızı istiyorum tayt göte yapışmış bakkala gidiyorsun ve mahlede 3 5 kişi öyle görse bakmasa bile kocanın zoruna gider erkeklik gururu diye birşey var yarın bir gün kocanın kulağına gelir adamın zoruna gider yapma bacım böyle şeyler giy ama beline eşarp tak kapşonlu tak öyle git yazık bak adama seni aile yi korumaya çalışıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılSiz cok ayrintili dusunuyorsunuz
Soran+1 yılSagol kardeş
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu erkeğe anlatamazsın çünkü sen erkek diğilsin kocan erkek ve kocan seni o halinle kendi cinsinden olan bazı At Y@rr@klarının görüpde ne itilir bu karı diye düşünen pcler aklına gelir o an çünkü normaldir bende olsam bende aynj muameleyi yaparım sen erkek kafasının nasıl ileri decede pis olduğubu erkek olmadığın icin anlayamazsın kocanın sözünü dinle dinlemezssende dinleme ben mi sorun yaşıyacam yo sen yaşıyacan
15 Yorumla
Soran+1 yılYa karsidaki markete gidene kadar 5 dk ne olucak
Cevap sahibi+1 yılLa abla boş konuşuyon bilmediğin konuya girme tamla al sana itiraf gurbette çalışıyorum şantiyeden işe giderken carşıdan geciyoruz ekipce bi kaç kişi var burda mesela yoldan kadın gećiyo bi kaç skik herifde kadına bakarak yavşakca söylemde bulunuyolar kadına bakıyom acaba ne varda ağızlarını pisce açıp kadının içine düsüyolar şimdi hepsine birden dalarım karakol felan sabıkaydı uğraş zaten okumadım sabıkam olursa zaten iş bulamam bi kaç tane atın Y@rr@ğ için hayatımı karartamıyom malesef herneyse kadına bakıyom üstünde normal vücut hatları belli olmayan bir tişort veya hırka altına bakıyom tayt anladınmı şimdi kocanın niye tayt giymenini istemediģi bunun icin 5 dkk da nolcak diyon u anlattığım olay 10 saniye oluyo sen nediyon yani bil diye anlatıyom
Soran+1 yılGercekten namuslu adammışsin o zaman cunku bu kadar bakmamaya dikkat edeni nadir defa goruyorum
Cevap sahibi+1 yılNey anlamadım
Cevap sahibi+1 yılBenim yapabileceğim bişey yok napiym heh sokakta gorsem acımam ama öğle kolay diğil bir hareketin sonucunda senin hayatında ne gibi bi değişiklik yapıcağını biliceksin sen bana burda laf sokamazsın taytdan nereye geldi muhabbet ben sana sadece kocanın tayt giymene neden karşı oldugunu yazdım herneyse bu saatte evli bi karıyla konuşmak bize yakışmaz hadi kocanla sana iyi geceler
Çalıştığım yerde herkes etek, tayt, sort ve benzeri giysiler giyiyor ve kimsede genelde yan bakmıyor, anaerkil bir ailede büyümüş biri olarak, kadınları giyim konusunda serbest bırakın zaten onlar nerede nasıl giyinmeleri gerektiğini iyi biliyorlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılSen bekarken de giyiyor muydun bu zikkim tayti? Giyiyordun. Seninle bu konuda bir anlasma yaoip ortak bir sonuca vardi mi? Varmadi. O zaman karisamaz. Ama ortak sonuca varmis gibi duruyor. Oyleyse abarti tepki vermemistir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa disarda zaten giymiyordum bekarken de sadece spor yaparken giyiyorum evde dalginligima geldi 5 dk gidip geldim
+1 yıl
49 Yorumla- +1 yıl
Eğer resmi istiyorsan;
Sağ tıkla resmi farklı kaydet diyiver.
Eğer resimdeki filmin adını istiyorsan;
Kutsal Damacana Dracula - +1 yıl
-_-
Parmağınla resmin üstüne uzun basılı tut,
Çıkan seçeneklerden resmi kaydet / indir diyiver. - +1 yıl
Bir de burdan dene.
![Karınıza tayt giydirir misiniz?]()
Bir de burdan dene.
- +1 yıl
Niye iki tane attı lan bu :DD
- +1 yıl
Hallelujah kanka o zaman çok şükür :DD
https://www.youtube.com/watch?v=y8AWFf7EAc4
+1 yılGiydirmek iğrenç bir söylem.
İki eşinde birbirine belirli bir ölçüde karışma hakkı var.
Ama zorlayamaz. Anlaşamamaya gidiyor ise fazla boşanırsınız.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İstemesiğini dile getirdiyse ve sizde sevgililik döneminizde tayt giymiyosanız abartmamış ancak sevgiliyken taytlı buluşup gezdiğseniz abartmış
04 Yorumla
Soran+1 yılYa noemalde giymiyorum ama bir 5 dk ciktim ne olucak ya
Soran+1 yılSiz cok ayrintili dusunuyorsunuz. Milletin isi gucu yok beni mi kesicek
+1 yılEvin içinde giyecekse giydiririm hiç sorun değil. Ama dışarıda giydirmem.
09 Yorumla
Soran+1 yılDişarı 5 dk cıksa naparsin. Sadece 5 dk ciktim kocam beni cok azarladı.
- +1 yıl
Kocanda çok kıskançmış. Acil bir durum varsa 5 dkliğine çıkabilir ona da bir şey demezdim.
Soran+1 yılEkmek almaya cikmistim
- +1 yıl
Başın kapalı mı?
Soran+1 yılSacmalama kapali olsam aniden cikabilir miyim. Onlarin bir ton hazirlik yapmasi lazim
- +1 yıl
Kapalı olup da neler yapan kızlar var sen öylelerini görmedin sanırım. Bu devirde ahlak açık veya kapalı olmaya bakmıyor artık.
Soran+1 yılNe biliyim kapali kiz hic tayt giymez diye dedim
- +1 yıl
Sen öyle san. Bırak tayt giymeyi, neler yapanları var. Evlenmeden önce ilişkiye giren ve sevişen kapalı kızların sayısı çok arttı. Bi tayt giyseler iyi.
Soran+1 yılAy ben nerden bileyim ya tayt giyen kapali gormedim
Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Kıskanması normal şartlarda doğru ama rahat ediyorsa saygı duymalı
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten giymiyorum 5dk dan da ne olucak
+1 yılEvde de giyersin, dışarıda da giyersin. Kusura bakma kocanın otladığı çayırları s*keyim bu ne öküzlük bu çağda!
00 Yorumla
+1 yılöööffff bıktım şöyle erkeklerden ya tayt giyme şunu giyme bunu giyme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. hayır gayet ama gayet haklı biraz kıskanılmayıhaklı bulun ve kabullenin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam seni sevmese kıskanır mı azcık şuurlu olun lan kocanızdan başka kimseye niye gösteriyorsunuz kendinizi?
010 Yorumla
Soran+1 yılErkekler yanindaki kasini kiskanma icgudusu var yani tamam seviyor da bunu soylemem lazim. Ayrica sadece 5 dk ciktim
Cevap sahibi+1 yılbir daha yapma sen de tayt çok belli ediyor vücudu 5 dakikada bile kaç tane erkek görüyor seni ben evli olsam ben de giydirmem benim yanımda samara gibi gezecek dışarıda angelına jolie gibi yok öyle
Soran+1 yılKadinlara bosuna samara gibi gezmiyor alisinca aldatiyorsunuz ondan dolayi gizemli olmak en iyisi
Cevap sahibi+1 yılİşte bu hainlik sen kocana süsleneceksin dışarıya değil. Sonra da vay efendim niye herif benimle ilgilenmiyor diyorsunuz
Soran+1 yılAldatmasin da ilgilenmese de olur
Cevap sahibi+1 yılyok öyle yama sen karısıysan kocan için her şeyi yapacaksın o da aynını sana yapacak siz alışmışsınız kocanızın yanınızda samara dışarıda jennifer lopezo lmaya sonra da efendim kocam niye benimle ilgilenmiyor başkalarına bakıyor diyorsunuz
Soran+1 yılYapinca alisiyorsunuz bikiyorsunuz aldatiyorsunuz diyorum duymuyor musunuz? Yani yapmak zararimiza oluyor. Onun icin pijama candir
Cevap sahibi+1 yılyalana bak kimse aldatmıyor asıl siz böyle yaptığınız için aldatıyorlar. Bu senin karılık vazifen eşek gibi yapacaksın yoksa hadi ordan git elin adamıyla evlen o zaman
Soran+1 yılSana ne oluyor ya git kendi karinla boyle konus
Cevap sahibi+1 yılYapacaksın arkadaşım kocan o senin el adamı değil o da aynını sana yapacak her şey karşılıklı
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben evlenmeden önce ve halen derim. Kendine neyi yakıştırıyor ve giyinmek istiyorsan serbestsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Evde çıplak dolaşabilir sıkıntı yok, dışarıda asla ne tayt ne başka bir şey, kapalı olacak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. evde isterse ciplak gezsin ama disarda hatlarini bile belli edemez oyle esim olunca boyle olucak
00 Yorumla
+1 yılPeki arkandan laf atan oldu ne yapacaksın yaşanmış olay sonuçta?
00 YorumlaTayta bakab sapikara laf soyeyecekken size soylemesi ilginç... taytta ne olabilir ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılGiyebilir giyim konusunda özgürdür kısıtlamak huyum yoktur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimseyi kısıtlayamazsin sınır koymak doğru olmaz bazı konularda
10 Yorumla
+1 yılBu ne saçmalıktır ya. İstediğini giyersin. Yolda iki tane sapık sana bakacak mantığıyla mı devam edeceksin hayatına. Bakan her şekilde bakar zaten. Tayt giyince ne oluyor ayrıca. Don katıyla çıkıyormuşsun gibi davranmasın bi zahmet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. giydirmem bunu ister kıskançlık isterse kroluk ya da cahillik olarak adlandırabilirsiniz ama giydirmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık dar kısa dekolte giyinmek için her zaman bi bahaneniz var kimisi gidiyor havuz a mayolu foto çekiyor neymiş e havuza gririuroz sırf bedenini sergilemek için bi bahaleri var her zaman.
00 Yorumla
+1 yılKocana fazlamısın gemelde bu tio durumlarda olur bu olay ya da kocan her tayt giyene bakıyor olabilir mi
15 Yorumla
Soran+1 yılKocana fazla misin derken anlamadim
- +1 yıl
Yani kocana göre güzel alımlımısın
- +1 yıl
Bence kocanda bazı sorunlar var
Soran+1 yılO da yakisikli ama ben ornegin cok spor yaparim falan fitimdir
- +1 yıl
Bu bile neden olabilir bence ama kocan değişik gibi
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. kocana da aynısını söyledin mi abartma 5 dk ne var filan
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet dedim abartiyor cunku
Soran+1 yılYazdigimi dedi iste yukarda yazmisim
Soran+1 yıl5dk icin bana demedigi laf kalmadı sanki ne yapmisim siz erkeklerin bu egosu beni oldurecek
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarım istediğini giyebilir. Çıplak plaja bile gidebilirim. Ne var bunda.
10 Yorumla
+1 yılKocan yanlış yapıyor bence izin verme senin aklın fikrin var sonuçta giyip gitmeyeceğine sen karar verebilirsin bu konuda fikrini koy ortaya
23 Yorumla- +1 yıl
Tamamonu. Kararıfa , piyasaya g, oyunu dayamasinda sakınca yok yani öylemi.
- +1 yıl
Kardeşim ne dediğini anlamadim
- +1 yıl
Ya i piyasaya g, oyunu tayt ile dayamasinda sakınca yok öylemi?
Toplumca zaten İslam zayıfladı, tahrikle. kalkan. kalkar. tayt isteğe bağlı veya değil, kaldiriyorsa tay suçsuz mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlisiniz ya, giyiminize dikkat edin. bekarlıktan alışmışsınız, evlenmeyin o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok tepki göstermemiş helal olsun ben dahasını yapardım çünkü avcı çok. Ser*fsziler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTayta bakış açım şu. Benim gotume bakın demek. Ona göre giy
00 Yorumla
+1 yılTayt giyince her tarafınız belli oluyor. Başka adamların karıma bakabilecek olması karımın her tarafının belli olması ihtimali canımı sıkar
06 Yorumla
Soran+1 yılKarsida market 5dkdan ne olucak?
- +1 yıl
Markette çalışan adamlar ya da sokaktan geçenler eşcinsel miydi? Erkek olmasa bile ben başkasının karımın her tarafına hakim olmasını istemem gözümden sakınırım
Soran+1 yılBenim kocam tam senin kafa yani cok ayrinyili duusnuyor
- +1 yıl
Sevince insan kendinden bile sakiniyor
Soran+1 yılBence bu sevgiden degil yetisme tarzindan
- +1 yıl
Sevmediğimi umursamam
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılTayt çok erotik bir kıyafet kadınlar için belki ifade eden bir şey yok ama tahrik edici kocan haklı
00 Yorumla tayt giydin diye dünya mı yıkıldı? ne gerek var böyle baskılara ona buna. bence günlük hayatta giyilebilir tayt ya da tayt şortlar.
00 YorumlaLan buna özgüvensizlik diyen de ne bilim kıskançlık bu
00 Yorumla
+1 yılTaytin üzerine saldigin tişört falan var mıydı yoksa apaçık. popon ortada miydi
09 Yorumla
Soran+1 yılTisort kisaydi
- +1 yıl
Oh ne güzel 😂😂😂 alem gö. t görmüştür, bakkal bosalmistir kesin
Soran+1 yılMilletin isi gucu yok beni mi kesiyor
- +1 yıl
Millet zaten ahlaken dinen bitirildiği için , artık senin g. ote bakmamaya mani bir kulturumuz kalmadı. Fırsatını bulsalar o an seni skerler. O nedenle ne kadar prim verirsen o. kadar fırsat verirsin. belkide seksi halde milleti azdırmak hoşuna gidiyordur
Soran+1 yılDuzgun konuş benimle
Soran+1 yılHakkımi helal etmiyorum
- +1 yıl
Bunda helallik isteyeceğim bişey yok ki, göz göre göre yaptığını yorumladık, yapmışsın ortaya salmissin popoyu. Milleti azdirmissin. Eh tahtta hoşuna gittiğine göre alan razı veren razı. Bunda helallik istiyecdgin bişey yok, çünkü kabahatim kabak gibi ortada👍
Soran+1 yılYa dusunemedin iste kocam da ustume geliyor zaten sen niye hakaret ediyorsun bana hakaret ederek hakkima giriyorsun.
- +1 yıl
Hakkına girmiyorum, evet. hataliydim der susardin.
Şimdi sana daha ağır bişey soyleyim eğer muslumansan,
Diyor ki dinimiz, kocanın rızası olmadan tuvalete dahi gitse kadın, kocasının hakkına girmiş olur diyor ve koca hakkını rızasını , bir eş için çok büyük hak görüyor Allahu Teala. Ona karşı büyük bir kul hakkı içindesin bu bir
İkincisi market çalışanı dahil orada kim sana baktiysa onlarında günaha girmesine sebeb oldunsa, bunlarda kul hakkıdır bu iki üç dört gider, artık kaç hakka girdinse.
Eh sokakta geçen bir erkekte baktı etkilendiyse onunda. hakkina girdin. Eh bir soruda olsa bizede hayal ettirdin.
Hadi şimdi sen düşün, helalles, yarında. cikarsin market çalışanlarıyla helallesirsin
Karışan kişiyle evlenmem
16 Yorumla- +1 yıl
Oldu canım elin pici senin götünde Bi yerine baksın kocan da karışmasın.. Bu zihniyetten çıkın. Orspu mu olmak istiyorsunuz
Soran+1 yılOyle deme turk kulturu bu bulamazsin zor bulursun avrupali bulursan birsey diyemicem
- +1 yıl
Seni sokaklarda daracık tayyinla görmek isteyen gözler eminim çok mutlu olacaktır @zalde
- +1 yıl
Aynen karizma kardeşim. Bunun gibi zihniyetli olanları dar sokakta mikmeli
Soran+1 yılLutfen soruma cevap yazarken kibar olalim birbirimizin dusuncesine saygili olalim
- +1 yıl
😂 nesine saygigosterecem. Biz insanız , dört dörtlükte. musljman değiliz kabul ediyorum kendi adıma. Karşımda zipcik gibi tayt. ile bu @zalde isimli kişi geçse elbette benimki kalkar.
Suç benim mi, Allah ona fizik vermiş, oda bu yetmez ortaya piyasaya daha göze sokayim diye öylesi giyinmişse, kusura bakmasın kimse, önümdeki uzuv beyin değil hassas ve oynar baslikli, tahrik. ediyorsa harekete gecirir
Evlenmeden önce bu konuları konuşmadınız mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa normalde giymiyorum. Sadece evde spor yaparken giyiyorum.
+1 yılHaklı kiskananilur gayet doğal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru ben ben marketteki elemanim şahidim
10 Yorumla
+1 yılBence kazara değil bilerek taytla çıktın.
00 Yorumla
+1 yılTayt iğrenç bir şey ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalçayı kapatacak bişy yoktu dimi
00 Yorumla
+1 yılüstüne uzun bişi giyerse bişi demiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılTayt giyemez.
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten giymiyorum 5dk karsidaki markete gittim
- +1 yıl
Farketmez. Tayt giyemiyorsa dolabında tayt niye olsun. Bu şeyleri önceden konuşurum ben. Yine kendine yakışanı giysin o başka ama tayt olmaz.
Soran+1 yılSpor yapiyorum evde giymek icin satin aliyorum evde giymiceksem nerede giyicem
- +1 yıl
:D Onu kaçırdık evde serbest ama giyme kocanı dinle dışarıda. Şöyle düşün sen 5 dk diye bakıyorsun ama bu ülkede katil olmaya 1 dk bile yetiyor. Bilemezsin ne olacağını.
+1 yılBen istemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yoo haklı adam
10 YorumlaBen karismiyorum giyiyorda
00 Yorumla
+1 yılKarim olmayacak simntim da olmayacak
00 YorumlaBn giyerim.
00 YorumlaGiydirmem
00 Yorumla
+1 yılKocandır karışır
00 YorumlaGiydirmem
00 Yorumla
+1 yılHayır aslaaa 🤮🤮🤮
00 Yorumla
+1 yılEvde giysin benim için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşin hakli
04 Yorumla
Soran+1 yılOha ne alaka
Giysin tabi
00 Yorumlagiymesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim giyiyor tayt
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman sutyenle git 5 dakka nolcak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklı kocan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGiymez
00 Yorumla
+1 yılGiydirmem
02 Yorumla
- +1 yıl
Millet goruyo
+1 yılboşan
20 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım