Hangisini tercih ederdiniz? Sebebini yazar mısınız yorumdaa
180 boy 85 kg erkek
175 boy 65 kg erkek
185 boy 70 kg erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ölçülere bakarak c ama kalp e bakarsak böyle seçilmez kısaca c dememin sebebi ölçüleri benimkilere uygun olması :)
Kavun mu seçiyoruz kardeşim
aynen abicim kavun secıyoruz. usttekı 3 kavundan bırıne oy ver
Bana ilgi gösteriyor mu her gün Benim için ne fedakarlıklar yapıyor Benim için ne eziyetlere katlandı Bana romantik sürprizler yapıyor mu Sekste iyi mi Beni tatmin edebiliyor mu Beni birlikte tüm yıl çalıştıktan sonra tatile götürebiliyor mu Birlikte konforlu ferah durumu iyi geçinebileceğimiz bir yuva kurar mıyız Her daim benim yanımda olur mu beni hiç aldatmadan Kadınların baktığı kriterler budur Erkeklerde ergenlikten itibaren karşı cinsi objeleştirerek başlama vardır Kadınlar hep detaycıdır çok düşünür ve duygusal başlar bu hayata Aynı olduğumuzu sanma
senin kriterler 1 para 2 enayilik. istedigin seyler cok para olmadan zor, turkıyenın cogunlugu tatıl yapamıyor dogru duzgun. enayilik diyorum bir erkek hem zengın olcak hem de tek bır kadına baglı kalıcak bu cok zor bısey ve enayılık gıbı bısey (eger kadın gercekten aşırı iyi kalpli biri degilse, ki bu zamanda cok zor) o yüzden bulman zor boyle birini
Senin gerçek aşktan haberin yok herhalde İnsanlar tek eşlidir kadını da erkeği de Sen daha böyle düşünmeye devam et enayilik vs Çok eşli takıl Bunların travmasını ve pişmanlığını iş işten geçince anlayacaksın Sana kalacak çatlak kadınlar Sen o bir tane bulduğunun kıymetini bilmeyi öğren önce yoksa mutsuz öleceksin Hayattaki en güzel şey hayat arkadaşınla ömür boyu paylaşımlarda bulunmaktır Sense tüm kavunları koklayıp hayattan tat aldığını sanarsın Bilmeden yaşıyorsun bu hayatı
bence senı kurtarcak kahramanını bekleyecegıne kendıne yatırım yap kendını kurtarmaya bak cunku benım tanıdıgım zengın kısılerın hıc bırı fakır kız ıstemıyodu hepsı vurur gecerım kafasındalar ve agızlarından dusmeyen tek şey "cevremızde guclu etkılı ınsanlar olmalı" yanı kendılerı gıbı maddı olarak guclu bır kadın ıstıyorlar kı haklılar.
Ahahah ben kendimi kurtaracak birini aramıyorum Yuvayı beraber kuruyoruz Beraber eve maaş getiriyoruz Bu bahanelerin altına sığınarak çok eşliliğini haklı konuma çıkaramazsın Senin zihniyetin yanlış
önerin mantıklı tek eşlilik konusunda haklısın ben de katılıyorum ve tek eşlilikten yanayım. bu konuda aynı görüşteyiz, ancak sen zengın erkek trendıne kapılmıs gıbı duruyosun sorun surdakı gercekten zengın erkeklerın cogu evlenmek ıstemıyor. takılmasına takılıyolar ama evlılık zor ama bence haklılar sonucta ben bıle pek zengın sayılmam dengım bırısını ıstıyorum maddı olarak ne benden cok ustun olsun ne de cok altımda olsun ıkısı de bana gelmez
Olay zengin erkek değil Erkekler için de geçerli bu durum Bizim bir midemiz var Açlıktan senin miden ağrıdı mı hiç Fakirlik böyle hissettiriir Senin sevdiğinle o paylaşımlarda bulunmanız için Eve ikinizinde para getirmesi lazım Midesi insanoğlunın elektrikle şarj olmuyor Ya da insanın psikolojisi powerbank e bağlanmıyor Mutluluğun için tatile çıkmalı eğlenmeyi de bilmelisin Maddi dırumun iyi olması her iki taraf için de geçerli Sense kaçamak güreş Kadınlar beni param yok diye almadı gururum zedelendi bende enayilik yapmayayım 800 kadınla yatayım ki tatmin olayım Bunu bilinçaltın savunma mekanizması olarak yapıyor Hayatında mutsuz olduğun şeyleri alkol seksle bertaraf etmeye çalışıyor Hem seni kandırıyor hem de hayatını yırtıp atıyor bir köşeye
bişey mi çektik hocam? :d
Sadece fazla üzülüyorum Fazla empati kuruyorum mutsuz olabilecek insan görünce
Eğitim durumunuz nedir merak ettim
Mühendis Neden?
Ne muhendisi
Yani eğitim durumu mühendis doğru mu, ben onu meslek sanardim ama
Lisans müh işte eğitim Sana tavsiyem psikoloji ile ilgili kitaplar okuman Kendini henüz iyice tanıdığını keşfettiğini düşünmiyorum Farkındalığını arttırmalısın Kafandaki kavramlar pek oturmuşa benzemiyor hayatla ilgili Özellikle erkekler zaten ergenliklerinden geriden başlıyorlar düşünce yapısı olarak
Yav hanfendi beni tanımıyomusun ki diyon paran yok seni istemediler sende gurur yaptın önüne gelene yapistirican ndnxbxbxhx bu nasıl hikaye la. Ben zaten tek eşlilik istediğimi söyledim de bence sen Türkçe dil bilgisi kitapları okumalısın ne kendini ifade edebiliyorsun ne de karşındakini anlıyorsun ayrıca mühendis olduğuna da inanmıyorum iyi geceler
Kadın olanı
Lezbiyen misin
bu lez mi
Lezim evet et yemiyorum
vejetaryen olmasın o
Yoooooooııı