Oncelikle kimse kimseyi yargilamasin kimsenin oyle bir hakki yok.
Bazilari icin gecmis onemlidir bazilari icin degil oyuzden dedim herkes birbirine saygi duysun diye.
- Birinci erkek eskiden kizlarla birseyler yasamis ama cok duzgun biri kafa dengi hayata bakis acisi cok guzel namazini kilan dinine onem gosteren kulturlu karsisindaki kisinin hayatina her turlu saygi duyan. Yaslilarla genclere cok iyi anlasan birisi.
- Ikinci erkek gecmisinde kizlarla birsey yasamamis olan. Karsi tarafi degistirmeye calisan ona uygun olmasi icin ailesine kendisine. Cok iyi birisi ama kafa dengi degil hayata bakis aciniz farkli ve hayata baska bir cerceveden bakamayan birisi.
Bazilari icin gecmis onemlidir bazilari icin degil oyuzden dedim herkes birbirine saygi duysun diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçmişine tahammül edebiliyorsam, ilk seçeneği seçerdim. Yoksa ikisini de seçmezdim. Geçmişini tahammül edebileceğim, kafa dengi birine bakardım.
Herkesin geçmişi var.
@rundowndesire herkesin geçmişi olabilir dogru; lakin geçmiş var geçmiş var. Hepsine saygı duyarim. Açık konuşayım bak. ire olmayan kadını sorun etmem ama gecelik ilişkileri olan fuckbuddy hayatı yaşayan kadını asla...
o hayatı yaşayan ister kadın ister erkek olsun kimse istemez zaten.
Hayir gecelik iliskileri olmadi uzun iliskilerindeki kisilerle oldu
@rundowndesire aynen dogru olan da bu bana göre hayatımın aşkını bulsam bak. ire değil diye terk etmem asıl mesele hayatınin askini bulanilmekte 🤣
bulursun umarım :)
Once bi ask bulalim diyorsun 😂😂😂😂 inshallah bulursun
Soran sana cevap veriyorum: dediğim gibi hoşlanirsam, aşık olursam, geçmisi çok dert etmem. Hoşlanmazsam zaten ilişkiye başlamam
Umarım dogru kisiyi bulurum aramaya devam.
Yazdığına göre 1. Si ama insanlar değişebiliyor dikkatli ol
Ben onu cocuklugundna beri taniyorum ailemin de tanidigi sevdigi biri aslinda
İlişkiye takma aldatan da çok. Önemli olan seninle iken. Aldatmasın önemli olan bu Allah korusun
Evet haklisin ben zaten takan birisi degilim gecmisi bazen soyle dusundugum bile oluyor en azindan yasamis gormus illerde meraklanmasindan iyidir
1. seçenek daha iyidir
Tabiki birinci. İkinciye tahammül edemem
Birinci tabi
Finale bunlar mı kaldı 😑
Ben secimi sordum gereksiz yorum yapmana gerek yok kanks
1. seçenek daha iyi