İki erkek düşünelim tek özelliği yakışıklı olmak diğeri orta düzey tıp ama kalkmasını oturmasını bilen biri tercihniz ne olurdu
Hangi erkek tercihiniz olurdu?
Cevap Yaz
11 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevap Yaz
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Tabi ki oturmasını kalkmasını bilen, özellikle hangisi zeki ve ağırbaşlı ise net onu tercih ederdim. Yıllardır söylüyoruz inanmıyorsunuz, kadınlar duygusaldır ve önce karaktere aşık olurlar. Ayrıca çevresinde senden yakışıklısı varsa bile bu sana göre yakışıklı olabilir, güzellik görecelidir. Demek ki sende de etkilenecek bir şey bulmuş. Çevresinde tip olarak daha yakışıklısı varken orta tipli ve karakterli olanı seçen kız, net 'zeki' kızdır. Kız bayağı aklı başında biri sanırım, tipten etkilenmiyor demek ki. Önceliği karaktere verdiğine göre ilişki konusunda ciddi ve ileri dönük düşünen biridir, ileride uğraşamam ben bunla anlaşamam diyip reddediyordur yakışıklı olanları. Sonuçta tip gelip geçişi, Baki olan karakterdir. Kız güzelse yürü bırakma peşini, yakışıklılardan biri gelir kandırır, kızı kaparlar sonra.
1
2 Yorumla
Soran
11 ay
Kız bana aslında hiç beklemedigim anda çıkma teklifi etmişti ama ne kabul ettim nede reddetdim o konu biraz karışık ayriyetden sanırım kabulde etmezdim o zamanlar utangactim hemde pisgolokjik bakımdan sorunlarım vardı bu arada kız güzellik olarak dediğin gibi güzellik göreceli ama okulda ilk 10 girerdi bana göre
Bide bu başka bı soru kız sonradan sevgili yaptı beni insg takipden çıkardı ama hala WhatsApp üzreinden bazen yazıyor ve bana bakarken 2 3 kez yakaladım hala hoşlanıyor anlamına gelirmi
Sonra 2. de efendiliğinden taviz vermediği ve kendine yakıştırmadığı için düzgün bir dille bunu ifade edip alakasıni keser sonra da kız her erkek aynı yiaa diye triplere girer hiç şaşmaz :)
Yanlış yazdığım yer olmuş oğlan kızı aldatır ağlatır ben mesela kızdan hoşlandım söyledim erkek arkadaşım var dedi tersledi ama Twitter ına baktım yoktu benden sonra erkek arkadaşına üzülüyordu üzgün üzgün twitler atıyordu şimdide yeni erkek arkadaşı olmuş mutlu mutlu twitler atıyor gerçek ve sağlıklı sevgi beni baştan yarattı diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabi ki oturmasını kalkmasını bilen, özellikle hangisi zeki ve ağırbaşlı ise net onu tercih ederdim. Yıllardır söylüyoruz inanmıyorsunuz, kadınlar duygusaldır ve önce karaktere aşık olurlar. Ayrıca çevresinde senden yakışıklısı varsa bile bu sana göre yakışıklı olabilir, güzellik görecelidir. Demek ki sende de etkilenecek bir şey bulmuş. Çevresinde tip olarak daha yakışıklısı varken orta tipli ve karakterli olanı seçen kız, net 'zeki' kızdır. Kız bayağı aklı başında biri sanırım, tipten etkilenmiyor demek ki. Önceliği karaktere verdiğine göre ilişki konusunda ciddi ve ileri dönük düşünen biridir, ileride uğraşamam ben bunla anlaşamam diyip reddediyordur yakışıklı olanları. Sonuçta tip gelip geçişi, Baki olan karakterdir. Kız güzelse yürü bırakma peşini, yakışıklılardan biri gelir kandırır, kızı kaparlar sonra.
Kız bana aslında hiç beklemedigim anda çıkma teklifi etmişti ama ne kabul ettim nede reddetdim o konu biraz karışık ayriyetden sanırım kabulde etmezdim o zamanlar utangactim hemde pisgolokjik bakımdan sorunlarım vardı bu arada kız güzellik olarak dediğin gibi güzellik göreceli ama okulda ilk 10 girerdi bana göre
Bide bu başka bı soru kız sonradan sevgili yaptı beni insg takipden çıkardı ama hala WhatsApp üzreinden bazen yazıyor ve bana bakarken 2 3 kez yakaladım hala hoşlanıyor anlamına gelirmi
Kalkmasını oturmasını bilmekle bitmez
Kadın ruhundan anlayan düzgün kibar erkek olması lazım şiddet yapmayan saygili
Oturmasını kalkmasını bilen zaten kadına ve insanlara nasıl davranması gerektiğini bilen kimse degilmi
Değil herkese çok kibar nazik düzgün olup evdeki insana ya da sevgilisine kötü olan çok binlerce
Sadece yakisikli olmasi da yetmez o zaman
Oturmasını kalkmasını bilen biri olani tercih ederdim.
Kadın olsam ikisini de etmem.
Erkek varlığını güvenilir ve güçlü olmaktan almalı.
burada 2. Yazdıklarına bakma önce 1. İle sevgili olurlar onu aldatıp ağlatıp ayrılınca belki 2. Ye gelirler oda geri 1. Ye dönmezlerse
Sonra 2. de efendiliğinden taviz vermediği ve kendine yakıştırmadığı için düzgün bir dille bunu ifade edip alakasıni keser sonra da kız her erkek aynı yiaa diye triplere girer hiç şaşmaz :)
Yanlış yazdığım yer olmuş oğlan kızı aldatır ağlatır ben mesela kızdan hoşlandım söyledim erkek arkadaşım var dedi tersledi ama Twitter ına baktım yoktu benden sonra erkek arkadaşına üzülüyordu üzgün üzgün twitler atıyordu şimdide yeni erkek arkadaşı olmuş mutlu mutlu twitler atıyor gerçek ve sağlıklı sevgi beni baştan yarattı diye
Benim yanlış yazdığım yer olmamış ondan düzeltmeyeceğim :)
Benim durumuma ne diyeceksin
Diyecek bir şey yok ki basit bir insan psikolojisi neyi gerektiriyorsa o dogrultuda hareket etmis yani normal bi durum
Doğru aslında benim kendime söyleyemediğim basit insan olduğuydu
Onu kastetmemiştim :) ortalama sıradan bir insanın psikolojisini demek istedim :)
Bana göre düşününce artık basit geliyor söyledim diye numaramı sildi ınstagram dan engelledi
Vay basit kız vay boş ver iyi yapmışın sadıcım
Sana da basit mi geldi
Araba tercih edilir , ev tercih edilir. Erkek ya da kadın tercih edilmez. Seversen olur sevmezsen olmaz
İkinci
Yanlış anlama bunun bir nedeni var mı ben bunu yaşadım çünkü kizin etrafında benden yakışıklı erkekler var ama bana yakınlaşmaya çalişiyor
Her şey tip değil cunku. Bıkmıştır yapmacık tiplerden malum bu devirde ki erkekler oturmasini kalkmasinj pek bilmiyor
Evet her iki cins de öyle zaten bu insanlardan az var her geçen vakit sayıları daha da azalıyor
Hiçbiri
Nasıl?
Hiçbirinize güvenmem
Kurunun yanında yaşta yanıyor ne diyebilirimki
Kız haklı
Efendi erkek
Harbi mi la
@mutevaziadam34 harbi la
Helal reisiye
@mutevaziadam34 eyvallah bacanak 🖐🏻
Eksik olmayasın aslanım ;)
@mutevaziadam34 sen de devrem 😂