Sevgilimden ayrıldım ama cok özlüyorum güven vermesede beni cok güzel sevdi. Sürekli yazssammı diye düsünüyorum ne yapmam lazım?

Sevgilim yalan söylüyor diye ayrıldım daha önce uyarmama rağmen benzer yalanlar söyledi mesela baska hesabım yok diyor ben ögrenince zaten onu kullanmıyodum diyor uyardım baska varsa simdi de bidaha olursa biter dedim. Ama ben yine biraz zaman sonra farkettim birsürü hesabı var takipci cogaltmak icin yedek hesap gerekiyor o yüzden actım dedi ama kullanmıyorum artık dedi ama ben ayrıldım daha önce aynı seyi 2kere yasadım cünkü uyarmama ragmen. Sonra yalvardı gitme falan dedi heryerden engelledim biz ayrılınca cok sürmedi kızları ekledi fotolarını begendi konustu bile. Yaklasık bir hafta sonra annesinin insta ve telegram hesabından yazdı kızlara yazıyo takıp ediyor diye kavga ettim geri engelledim. Sen bana dönersen hepsini silerim dedi hatta biraz silmeye basladı ben dönsem hepsini siler eminim ama ayrılınca hemen baska kızlara yazması takip etmesi falan zoruma gitti bu davranısı normal gelmedi. Arkadasının hesabından yazdı baska bi gün yine benzer seyler tartıstık cünkü hem hala baska kızları eklıyor begeniyor konusuyormu tam emin degilim ama konusuyodur güvenemem bu konuda cok kırgındım engelledikten sonra aynı hala. Ama ben cok üzülüyorum hayatımda beni en cok seven en cok deger verip mutlu eden oydu ondn ayrıldıktan sonra kötüyüm ailevi sorunlarımda var ailem üstüme geldikce ona yazma ihtiyacı duyuyorum hala kendimi tutuyorum yazmamak icin onu cok seviyorum ve beni gercekten cok güzel sevdi ama yalan söylüyordu ve ayrılınca hemen baska kızlara baktı. Bende bana yazan baska erkeklerle konusmaya basladım baska konusacak arkadasım yoktu ama hicbiri onun kadar mutlu etmedi sohbeti ilgisi falan onu arattı hep, konusmadık sonra. Ayrılalı 1bucuk 2aya yakın ama arada bikackere konutugumuzu saymazsak. Ben ne yapmalıyım sizce dönmelimiyim sevgilime. ben onu istiyorum onun ilgisine sevgisine ihtiyaç duyuyorum geri dönmek istiyor kalbim ama aklım güvenmiyosun dogru olur mu diyor. İyimi yaptım yoksa sacma sebeplermi bunlar bilmiyorum. Siz ne düsünüyorsunuz?
Sevgilimden ayrıldım ama cok özlüyorum güven vermesede beni cok güzel sevdi. Sürekli yazssammı diye düsünüyorum ne yapmam lazım?