Sevgilim evlilik için 2 sene bekleyemem diyor. Ama ailem de okulumdan dolayi şimdi yok diyor. Her şey bitcek. Napmaliym?

şu an çok canım yanıyor. Sevdiğim insanla 6 aydır konuşuyoruz. Onun evlenmemek için hiç bir engeli yok işi gücü malı falan da var zengin bir aileye mensuplar. Biz orta halli aileyiz. O bu sene evlenmek istiyor kaç defa ailesini gönderdi bize ama benim 2 yıl ünv var daha. Sevgilimde ben 2 sene bekleyemem diyor. Ailem okul bitsin öyle söz nişan yapın diyor. Sevgilim ya ben ya okul diyor. Ailem vermemekte kararlı. şu an çok canım yanıyor bu hayatta ilk defa birini doğru dürüst sevdim. Bu zamana kadar hiç bir görücü kabul etmemistim olan bana oldu yine çok üzüldüm. Sırf okulumdan dolayı kabul etmiyor. Çok zoruma gidcek baskasiyla evlenirse çok. Allahim yardım et bana.😭😭😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
Çok canım yanıyor yine de o kadar vakit geçirdi benle kimseye vermediğim değeri ona verdim hiç bir görücüyu kabul etmedim. O kalkmış diyor bekleyemem evlencem diyor
Sevgilim evlilik için 2 sene bekleyemem diyor. Ama ailem de okulumdan dolayi şimdi yok diyor. Her şey bitcek. Napmaliym?