Ciddi düşündüğüm bir çocuk var bana 2 yıla kalmaz evleniriz diyor benim de ünim bitiyor. Ama gel gör ki çocuğun bir tl birikimi?

Yok. Ve bu çocuk 7 yıldır çalışan biri ne kazandıysa babasına veriyor bazen kahve içmeye çıkıyoruz hesabında olmuyor (aylık 80k almasına rağmen 400tl si yok) babasından ya da abisinden istiyor. Ona neden birikim yapmıyorsun dediğim de ise babam bizim için biriktiriyor düğün yapçak ve altın takacak diyor ama asla inanmıyorum babası işsiz güçsüz yatan biri onların üzerinden geçiyor benim sinirlendiğim durum ise bu kadar aptal olması sen ciddi bir ilişkin var ise bir arabam bir evim olmalı diyip kendine yatırım yapman gerekirdi ben seni nasıl ailemin karşısına çıkaracam evlenecem diye. Şunu da ekliyim benim ailemin durumu baya iyi evlenınce ev hediye edecekler lüx ve arabam da var ama çocuk bilmiyorum...

Bitirmek istiyorum sizce haksız mıyım sorumluluğun bilincinde olmayan hayal dünyasında yaşayan bir insan ile olmaz asla.

Ciddi düşündüğüm bir çocuk var bana 2 yıla kalmaz evleniriz diyor benim de ünim bitiyor. Ama gel gör ki çocuğun bir tl birikimi?