Yok. Ve bu çocuk 7 yıldır çalışan biri ne kazandıysa babasına veriyor bazen kahve içmeye çıkıyoruz hesabında olmuyor (aylık 80k almasına rağmen 400tl si yok) babasından ya da abisinden istiyor. Ona neden birikim yapmıyorsun dediğim de ise babam bizim için biriktiriyor düğün yapçak ve altın takacak diyor ama asla inanmıyorum babası işsiz güçsüz yatan biri onların üzerinden geçiyor benim sinirlendiğim durum ise bu kadar aptal olması sen ciddi bir ilişkin var ise bir arabam bir evim olmalı diyip kendine yatırım yapman gerekirdi ben seni nasıl ailemin karşısına çıkaracam evlenecem diye. Şunu da ekliyim benim ailemin durumu baya iyi evlenınce ev hediye edecekler lüx ve arabam da var ama çocuk bilmiyorum...
Bitirmek istiyorum sizce haksız mıyım sorumluluğun bilincinde olmayan hayal dünyasında yaşayan bir insan ile olmaz asla.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Düşüncelerin tamamen haklı ve son derece mantıklı görünüyor. Sorumluluk almak, doğru finansal alışkanlıklar geliştirmek hayatın her alanında önemli. Hele ki bir ilişki ve gelecekte evlilik söz konusuysa, bu konular daha da kritik hale geliyor. Birinin hayata karşı yaklaşımı, parayı nasıl yönettiği ve geleceğini nasıl planladığı, karakteri hakkında çok şey söyleyebilir.
Evet, aile katkıları önemli ve değerli, ama bir birey olmak, kendi çabalarıyla bir şeyler yapabilmek de bir o kadar değerli. Şu an belki ailen sayesinde bazı şeyler daha kolay gelecek gibi görünüyor ama uzun vadede bu kişiyle ortak bir hayat kurmanın ne derece anlamlı olduğunu sorgulamak doğal. Sevgi önemli ama özveri ve ortak hedefler olmadan, uzun süreli beraberlikler zorlu olabilir.
Kendi iç huzurunu ve değerlerini dinle. Eğer şu an içinden "olmuyor, olmayacak" hissi geliyorsa, bunu görmezden gelme. Belki bir konuşma yapıp hislerini ve beklentilerini açıkça paylaşmak işe yarar. Ama unutma, insanlar ancak gerçekten isterse değişir; kimse kimseyi değiştiremez. Senin geleceğin ve mutluluğun bu tip bir belirsizlikte heba olmamalı. ✨💪