Sevgilim benim istemeye gelmek istiyor anneme nasil soyliceem? Yardiim edin lutfen :(?

3 yillik bir iliskim var.. 2 ailede haberi var.. Erkek arkadasim ve ben okuyoruz ( 1 senemiz kaldi ) .
Haziran ayindan beri sevgilim bana diyor seni istemeye gelmek istiyoruz Ekim ayinda annenlerle konus. Ben ona bastan annemin okulumuzun bitmesini istedigini oyle.. Ve Kızdı bana sevgilim benim istemedigini dusunuyor diyo hemen evlenelim demiyorum sadece aile arasinda bir söz yapalim konus annenle.
Ben hala soyliyemedim cekiniyorum cunki Annem bana hep hatirlatir okul bitsin sonra evlilik dusunun.. Bana boyle derken ben nasil dicem anneme? Ustelik bitane dayim var babam gibidir onun iliskimizden bile haberi yook.. Genelde onunla konusulur boyle buyuk kararlar.. Ve korkuyorul arkadaslar bugun soylemem lazim anneme erkek arkadasima soz verdim cunki konuscam diye.. Ama nasil ikna edecem annemi ustelik evin tek kiziyim cok duskunler bana.. ( bana kalsa bende seneye istiyorum cunki bu sene ayni yere dustuk okumak icin sevgilimle ve hep rahatiz hergun gorusebilcez.. Ama o acele ediyor bir soz icin ) soylemezsem anneme benim istemedigimi ve ertelemek icin bahane ardigimi dusunuyo !!
Yardim edin arkadaslar lutfeen :( nasil anlatabilrim anneme durumu?
Sevgilim benim istemeye gelmek istiyor anneme nasil soyliceem? Yardiim edin lutfen :(?