Dogumuma annem gelmem diyor?

Arkadaslar sayili günlerim kaldi eşimin ailesi arabasi kaza yaptı onun icin yarin aon kontrolum vardi annem basina kakic yaparak arada laf vurarak bi götürürüz dedi yarinkj kontrolume neyse okadar laf soyledi okadar sey yaptj yuttum,) neyse heralde cocugum oluyor yapmazlar arrik dedim esim bimde calisiyor yarib icin izin alamadi dedim annemlerle gidiyim esim aradi sen niye gidemiyor sun deyip laf soylemisler esim cat cut derlerse yine uzulne baska gune gideriz 15 günüm kaldi annemi aradim bana diyorki nasil edeceksiniz diyor olacak ismi hem guvendir hemde ikiyuzluluj yap ben soyledim ya izib alamadi dedimya niye gidip halaaa sorgudasiniz dedim yani bukadar olmaz asiri zoruma gitti bana surkeli dogumda gelemem zaten diyordu kaynana bakarr diyorrdu herkeze soruyorum anne daha cok yakisir diyor bukadar adilik olabilirmi,) bana coksey yaptilar 3aylik hamileyken amcamin kizi benim adimi cikartmaya calisti benim videolarimi resimlerimi paylasti ustune ustluk amcamin kizi kocasini pesime takil beni tehtit etmeye calistilar esimi isten cikartmak icin elinden geleni yaptılar bunlar onlarin yanında oldularannem babam,) sikayet etmeyim diye babam ve kardeslerim annem arabayla beni karakolda kocalayip pesime takildilar yapmadiklari kalmadi cocugu dusurecektim duvardan atladim cunku babamin amcamin esiyle ilişkisi vardi onu kiskanmis baskasindan agzina geleni saymis sonrada o sesler vardi onun icin korktuk biz deyil cevirdiler gecenlerde kardeşim sozlendi baktim onunla kolkolalar resim cekilmisler siz olsaniz ne yapardıniz?
Dogumuma annem gelmem diyor?