Arkadaslar fazla detaya girmek istemiyorum. Bir kez daha burada paylasim yapmistim. Annemden paylastigim gorseldeki donusleri almistim ve ben de ona kendi duygularimi yazip veda etmistim. O gecenin , o gunlerin hayatimin en pis gunu oldugunu tekrardan belirtmek isterim.
22 sene sonra buldugum annem 1 sene hayatimda kaldi. Dengemi altust etti. Hayatimdan ciktiktan sonra simdi tekrar beni aramis gecenin bir yarisi. dönüp arasam ve barışsak ileride ayni seyi yapmayacagi anlamina gelmiyor. Sizce ne yapayim?
Beni Reddeden Annem Aradi Ne yapmaliyim?(Gorselli)?
Anneye hiç ihtiyacın yok demek, ne demek? Okuyunca bile üzüldüm. Böyle bir şey olabilir mi? Ne kadar büyümüş olursa olsun, kendi ayakları üzerinde duruyor olursa olsun bir evladın, nasıl annesine ihtiyacı olmaz ki? Hem de hiç? Senin yazdığın şeylerden bile bunu anlaması gerekiyordu ama bilmiyorum ya, ne olup olmadığını bilmeden bir şey de demek istemiyorum. Ara desem belki yanlış diyeceğim, arama desem belki yine yanlış diyeceğim. O yüzden sen, otur ve düşün; hem de çok iyi düşün. Hem kalbinle, hem de mantığınla düşün ve ben eminim ki en iyi kararı vereceksin çünkü yaşadıklarını bir tek sen biliyorsun ve şu an alman gereken kararı da en iyi sen biliyorsun.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Durum gizli oldugu icin Bir yakinima da danisamiyorum napacam bilmiyorum. Iki sey geliyor aklima hala; 1- ya evli olsam, ya da evlendikten sonra bir hamle yaparsa beni ve ailemi bu defa yipratirsa? 2- Buyuk guven sarsintisi yasiyorum. Canimdan kanimdan olan kisi guvenimi bu derecede sarsmis.. Anadolu agziyla; el kizina nasil guveneyim
Ne olup bittiğini bilmeden, kimseyi yargılamak ve ağır konuşmak da istemiyorum ama dışarıdan anladığım kadarıyla annen, senin onu düşündüğün kadar, seni düşünmüyor ve yıkıp, yakmaktan da kaçınmıyor. O yüzden ben, güvenmeni pek de tavsiye etmiyorum. Evet, canından kanından ama seni, her defasında yıkan ve yıkmaya da devam edeceğinden korktuğun bir kişiye güvenme. Bu benden sana küçük bir tavsiye olsun. Ayrıca ben, az önce söylediğim şeylerin de arkasındayım ve hâlâ daha sana şunu söylüyorum. Kimseyle paylaşmana gerek yok, danışmana da gerek yok. Sessiz bir yere otur ve düşün, mantığınla ve kalbinle düşün. Yaşadığın şeyleri gözünden geçir ve kararını ver. Emin ol, aradığın cevap ne ben de, ne buradakilerde, ne de bir başkasında; cevap sen de...
Kendimi gördüm. Ara bence geri dön annen sonuçta ne olacak ona karşı mı rezil olacaksın? Erkekler annelerine çok düşkün olurlar genelde zaten senin yazdıklarından da bu belli oluyor. Anneye şans vermek diye bir şey yoktur o zaten kendisi şanstır. Ne yaşadınız bilemem tabi sadece içimden geçen bu.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bir dahakine daha kotu birsey yaparsa yapacagini hissediyorum da
Bana anlatma ben daha kötüsünü yaşadım emin ol. Bunların önemi nedir senin için bilmiyorum ama annen sonuçta anne yani seni doğuran bu dünyaya getiren insan o olmasa sen yoktun gibi bir şey. Bence konuş korkman gereken bir durum yok. Annene korkularını anlat yüzleş anlaması gerekir seni o da üzülüyordur eminim
Kendi ayaklarinin ustunde durabilecegini dusunuyorum ve kimseye muhtac olmadığını.. duygusal olarak zor olabilir fakat üstesinden gelmek zorundasın aksi halde seni menfaatleri doğrultusunda kullanmaya çalışırlar
Gizlenmek en guzeli Şu an . Sabah 6da kalkacagim diye uyuyacaktim uykum kacti moralim bozuldu Şu an . bak ben tek basima 2 cocuk büyüttüm ikiz erkekler.. kimse onlari benden alamaz ya canimi alirlar ya canlarini alirim benden almaya kalkanlarin. cirkin bir kadin sayilmam buna ragmen hayatima kimseyi sokmadim ki çocuklarım zarar gormesinler diye. bir anneyi kotulemek yapilabilecek. en kotu sey ama ben bu kadina annen diyemiyorum kusura bakma. Hic bir anne evladina karsi dolmaz doldurulamaz. Bu kadin hayatini yasamis seni silip yeni duzen kurmus. Senin ona anne demeni hak etmiyor.
Bu zamana kadar o yoktu hayatında ve bu yasina kadar gelmissin ilk yorumda dedigim gibi yok say. biyolojik annen olmasi seni dogurmasi yani onu senin annen yapmiyor maalesef hic kafan karismasin duygusal yonden biraz zorlanabilirsin ama aşacağına inaniyorum çünkü alttaki yorumlarda da dedigin gibi en olmadik yerde hayatını mafedebilir. ilerde zamanlama daha kotu olabilir toparlanamayabilirsin. Şu an oyle ya da boyle toparlanma surecindesin sadece manevi yonden annen oldugu icin kafan karisiyor ki karismasin. Kendimden ornek vereyim, Ben de cocuklarimi birakip yeniden duzen kurup hayatimi yasayabilirdim ama eşşek gibi 3 4 iste birden calisip bin tane pislik insanla uğraşıp çocuklarıma bakmayi seçtim. bir nevi hayatimi onlara adadim. demem o ki her doğuran anne olmuyor.
Ya bu gerçek mi? Bende bir anneyim ne olursa olsun yavrumu ASLA bırakmam ASLA onu görmeden yaşayamam. Ne yaşamış olursam olayım Allahım beni oğlumdan ayırmasın Çok zor günler geçirmişsin ve seni görmek istemeyen bir anneye güvenmemen çok normal Allah Yardımcın olsun kardeşim inan çok üzüldüm
Annanemin babama olan nefretinden olabilir. Onlarla hep gizli gorustum hep bana babami kotulediler. Annanem annemin kurulu duzeninin bozulacagindan endise duyup annemi bana karsi doldurdu. Bayram arefesi yazdi bunlsri bana o gece intihar edecektim o derecede aldigim nefes dahi zoruma gitti
Seni o an aramamasi da garip açıkçası 3 ay sonra mı donmus yani ayrılma sebeplerini biliyo musun ben senin yerinde olsam okurum mesleğini elime alıp ayrı eve çıkar biriyle evlenir gerçek bir aile olurum bunların hepsi senin psikolojini bozar baban kendi tarafina çeker annen kendi tarafina kim bilir neler yaşandı
Ayrilma sebebi babamin haytaliklari ozetle.. Dedigin gibi yaptim. Okudum isim elimde bir takim bagimsizliklarimi kazandm ve annemi oyle buldum o da icine sicti herseyin
İlerde çocuğun olsun belki bebek sahibi olursan sen ona iyi bir baba olmaya bak bırak bunları hepsi senin psikolojini bozar anneni babanı tanımıyorum ama neden annen 3 ay sonra döndü sana biraz aklım karıştı benim de
En İyi Cevaplar