Mesafeli ilişkilerim oldu ve hepsinde aldatıldım. Ben uzaktan/sanaldan aşk olabileceğine inanıyorum ama karşı taraf hep ihanet etti. Neden insanlar mesafeli ilişkide aldatma oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılaldatma falan olmuyor en son biten mesafeli ilişkimin bitmesindeki en büyük
sebep
sevgilmin reglinde olmasydı ve benimde tahammülsüz olmamda
hiç te yani ne aldatıldım en boynuzlandım olay kişilikle alakalı çünkü 1 kız yeteiyor zaten tribiyle sevgisiyle mutluğuluyla 2 3 tanesine niye ihtiyaç duyayım00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kader kısmet sende sanaldan bulma aynı şehirden olsun. sanal diye uzak diye bence pek ciddiye almıyor olabilir fakat sanaldan çok evlenen kişi var bende inanıyorum eğer nasibin ordansa olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
21Cevap
Bunun mesafe ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen karakteristik bir mesele aslında. Aldatmak isteyene uzak veya yakın fark etmez. Sanaldan daha zor olabilir o zaman bu işe de en başından adım atmamalı veya yapamıyorum deyip bitirmeli. Senin hayatına giren insanlar sıkıntılıymış tamamen.
10 YorumlaBaşıma geldi malesef 3 aylık flörtümün iki gün önce eski sevgilime dönüyorum hoşçakal demesiyle şok oldum uzun mesafeli ilişkiydi ama bence onunla ilgisi yok, çok çok fazla kız var
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet başka kız bulunca ona gidiyorlar doyumsuzlar. Ben de kısa bir süre önce ayrıldım
Soran+1 yılBen de öyle çünkü gerçekten sevmiştim ve böyle biteceğini de düşünmemiştim :(
Soran+1 yılBenim de 4gün oldu. Ondan bi adım yok.. unutmaya çalışıyorum sen napacaksin
Soran+1 yılAcaba bir gün pişman olurlar mi :/ ben de özluyorum ama eğer gerçekten sevmiş olsalar böyle olmazdi
Soran+1 yılEkledim
+1 yılMesafe olmayanlarda da oluyor aldatmayan kaldı mı bu arada ya
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldatmayan birini bulmak çok zor
+1 yılMesafeli ilişkiyi aldatmadan yapan bordo bereli herkes yapamaz yüz yüze olmak yine de lazım
23 Yorumla
Soran+1 yılYüz yüze de aldatıyor :(
- +1 yıl
Gerçek seven aldatmıyor :) ama onu bulmakta zor
Soran+1 yılEvet sorun o çünkü gerçekten sevmiyorlar. Yalan hep
Ben uzak mesafe ilişkilerini pek doğru bulmuyorum ya binde bir mutlu olan oluyor sonunda
21 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçekten sevmiştim :(
+1 yılYavrum uzaktan kolay mı zor görüşüyon yanında degilsin ister istemez goz kayar baskasına yani
23 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan da başkalarıyla aldatıyorlar
- +1 yıl
Aldatan her zaman her durumda aldatır napalım guzelm
Soran+1 yılOysa gerçekten sevmiştim :( uzakta da olsa üzülüyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Yanında değil gerçek bir şeyler yaşamıyorsun. O yüzden mesafe varsa çok zor. İmkansız değil ama çoo zor
012 Yorumla
Soran+1 yılAma ona rağmen ben onu çok sevmiştim. Demek ki mümkünmüş zor olsa da :(
Soran+1 yılCunku 7ay gibi bir süre konuştuk. Ilgili davranıyordu, güzel sözler vs. Sevdiğini de söylüyordu. Fotoğraflarımızı gorduk
Soran+1 yılHayır tabi Ama görüşecektik yakın bir zamanda
Soran+1 yılEvet malesef ben onu hayalimde oluşturup sevmişim. Aslında hayalimdeki insanla hicbir alakası olmayan biriymiş :/ bunu geç fark ettim malesef.
Soran+1 yılUmarım çabuk unuturum onu
Soran+1 yılÇok tesekkür ederim motive oldum :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çünkü insanlar dokunmak sevmek istiyor bir zaman sonra. ve şöyle düşünüyor bu şimdi bana yapma dese ben yapsam ne yapa bilir ki? diyor :D ama üzüldüğüü bilmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazı insanlar çoğu zaman mutsuzlukla sonuçlanan ilişkiler yaşayabiliyor, sen de bu nadir rastlanan insanlar grubundansin sanırım
00 Yorumla
+1 yılourda bi zaman sonra dokunmadan konusmadan gözlerine bakmadan hissetmeden olmaz bi zaman sonra baskasına kayar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz hayatın gerceklerini öğrenmelisin ama sende. herkes aynı değil ama sen nasıl insanlarla oldun bilemem. bende mesafe ilişkisi yaşadım. benide aldatan oldu. ama dibindeki de aldatabilir.
038 Yorumla
Soran+1 yılHep iyi niyetli davrandım ve saflık sonucu aldatildim. Hâlâ üzüntüsünü yaşıyorum. Evet karakteri bozuksa her türlü aldatir
Cevap sahibi+1 yılher yasadığından bi tecrübe edin. ayakların yere sağlam basarsa kolay üzülmezsin. olan olmus bundan sonra sözlere değil yaptıklarına bak. onlar yalan söylemez.
Soran+1 yılEvet daha çok yeni yaşadım bu aldatilmayi. Hâlâ unutmaya çalışıyorum ama Bana iyi bir ders oldu
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç ve ne kadardır beraberdiniz ki? hiç görüştünüz mü? bunlar önemli
Soran+1 yıl20 yaşındayım 7aydir beraberdik. Yakın zamanda gorusecektik
Cevap sahibi+1 yılben her zaman derim netten akıllı biriysen daha iyi tanıyabilirsin birini. yani karsı değilim. ama zaman gerek ve laflara kanmamak gerek. mesela kanıt görmelisin, bişeyleri saklıyuosa bil ki yalancı sahtekardır
Soran+1 yılEvet hep bir şeyler saklıyordu ama ben onu sevdiğim için güvenmeyi seçiyordum. Keşke bu kadar salak olmasaydim
Cevap sahibi+1 yılsalak değildin ama aynı yanlışları yine yaparsan salak olursun :)
ne kadar oldu ayrılalı? atlatamadın mı yani daha
Soran+1 yıl4 gün oldu ve hiç peşimden gelmedi bile. Kendini affettirme çabası da olmadi. Ne kadar kırıldığımı biliyordu
Cevap sahibi+1 yılailevi sorunun var mı senin?
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim. sanki bişey var böyle. birine inanmak, güvenmek, kendini bırakmak istiyosun ama bu zaafın gercekleri görmene engel oluyor ve yanlış insanlara kanıyosun.
(sadece bi tahmin)
Soran+1 yılEvet ona çok bağlanmıştım. O olmazsa yalnız hissederim diye bırakmak istemiyordum. :/
Cevap sahibi+1 yılama sonunda daha kötü oldu :)
o zaman gerceklere gözümüzü kapatmıcaz artık dimi?
daha önce peki?
Soran+1 yılEvet tüm yaptıklarına rağmen hala onu düşünüyorum. Beni hiç sevmedi mi bunca zaman rol muydu diye düşüncelere dalıyorum. Çünkü onun beni sevdiğini sanmıştım. Hâlâ bittiğine inanamiyorum
Cevap sahibi+1 yılonun yASı kactı?
Soran+1 yılO da 20
Cevap sahibi+1 yılsanırım sana bazı altın kurallardan bahsetmem gerek. onu engelledin mi
Soran+1 yılEvet engelledim direk ayrılınca
Cevap sahibi+1 yıliyi bari burda zayıflık göstermemişsin. peki şimdi napmayı düşünüyosun? günlerin nasıl geciyor?
Soran+1 yılOnu merak ediyorum işte. Bi yandan da unutmaya çalışıyorum çünkü ondan bir adım yok
Cevap sahibi+1 yılneden hala ondan adım bekliyosun? o kimbilir seninle beraber kaç kişiyle konusuyordu. biraz safsın sanırım. gercekleri görmek istemiyosun gözünü kapatıp girmişsin. eğer bişeyleri değiştirmezsen ilerde aynı seyleri yasarsın
Soran+1 yılEvet konuştuğunu biliyorum ama bi ümit işte. Belki özler diye düşünmüştüm. Ben onu gerçekten sevmiştim ve başkalarından bi farkım olur zannettim. Cunku konuştuğu kızlar onla öylesine konuşuyor ama ben daha farkli
Cevap sahibi+1 yılsana inanamıyorum sen iflah olmaz bi vakasın. sana yardımcı olabileceğimi düşünmüştüm ama sen gözünü açmayı reddediyosun.
Soran+1 yılYa hayir yardımcı ol lütfen
Cevap sahibi+1 yılama sen hala onu düşünüp yazmasını bekliyosun. 2 tatlı söz söylese kanacaksın baksana.
Soran+1 yılKanmam ama sadece beni üzdüğü için pişman olmasını istemistim
Cevap sahibi+1 yılniye pişman olsun? sen yoksan baskası var. ona ne veriyodun ki seni sevsin. o boş aylak biri ve konusacağı bisürü kız lazım ona
Soran+1 yılEvet ama onu sevdiğimi, değer verdigimi biliyordu bu yetmez miydi? Ve dediğinde haklisin boş ve geçici ilişkiler peşinde olan kucuk çocuk gibi birisiydi. Olgunluk yoktu
Cevap sahibi+1 yılbiliyosun neden düşünüyosun hala. silkelen ve ayaga kalk. ve artık bambaska sen ol. yoksa ilerde yine aynı seyleri yasıcaksın.
Soran+1 yılEvet ama ona alışmıştım ama şimdi kendimi biraz boşlukta gibi Hissediyorum sonuçta aylarca hergun konuştuğum biriydi
Cevap sahibi+1 yılo zaman sana yeni bi sayfa acalım. yeni alışkanlıklar ve kurallar
Soran+1 yılSize nereden ulasabilirim
Cevap sahibi+1 yılben gizliden çıkacağım. konusucaz ama zayıf olmıcaksın. eğer mantıklı olursan ben sana çok sey aşılarım. bidaha üzülen kız olmazsın. kendine güvenin olmadığı için böylesin.
Cevap sahibi+1 yılorda mısın?
Soran+1 yılEvet buradayım
Cevap sahibi+1 yılpeki gizliden cıkıyorum takip at yazayım sana
Cevap sahibi+1 yılee neden atmadın?
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka bak benimde sevgilimle uzaktan İlişki idi aldatma oldu mu bilmiyorum yani yaptı ama saçma sapan bir nedenden ayrıldı ve son zamanlarda olan davranışları şüphemi çekti ama bilemiyorum gerçekten
08 Yorumla
Soran+1 yılBir anda değiştiyse aldatmiştir
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum bak. Yani arkadaşlarımla işim falan var diyordu ama pek konuşmuyorduk bir haftadır neredeyse. En sonunda ayrıldı benden hisleri bitmiş ama bilemiyorum işte
Soran+1 yılBizimde öyleydi ve başkası olduğunu öğrendim. Saçma sapan bahaneler üretiyordu hep
Cevap sahibi+1 yılNasıl öğrendin ki
Soran+1 yılTakipleştigi bir kızla konuştum o kızla flortlesiyormus
Cevap sahibi+1 yılHmm ben anlayamam o kısmı sosyal medya kullanmıyor. Yani ben öyle biliyorum. Olmuşsa da reelde olmuştur bilemem
Soran+1 yılEvet reelde de olabilir
Cevap sahibi+1 yılEvet işte o kısmı bilemem maalesef
Mesafeyle alakalı değil bu, o kişinin karakteri böyle, mesafe olmasa da aldatırdı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu senin şansızlığın bayan başka ne diyeyimki napıcan
00 Yorumla
+1 yılMesafe ilişkisinin ben artık eskide kaldığını düşünüyorum. İnsanlar gün geçtikçe daha çok anda kalmaya odaklanıyor. Bence daha yüz yüze vakit geçirebileceğiniz insanlarla tanışın
00 YorumlaYanlış kişi secmemişsin. Seçeceğin adamı internetten nasıl tanıyacaksınki zaten. İnternetten yapılan ilişkiler çok saçma bence. Kesinlikle mantığıma uymuyor insanlar nasıl yapar anlamıyorum
01 Yorumla
+1 yıl40 yıllık eşler birbirini aldatıyor arkadaşım, nede insanoğluyuz fıtratımız da var nankörlük, cok görme 😉🙃
00 Yorumla
+1 yılYa bence karakter sana serefsizler gelmis
21 Yorumla
Soran+1 yılEn son ilişkimde mesela gerçekten sevdiğini sandım ama yine de aldatildim. Artık ümidim kalmadı hiç kimseye
- Aşk İlişkileri konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yıluzak mesafe ilişkilernde aldatılmadm hiç :)
22 Yorumla
Soran+1 yılBen hep aldatildim :( neden kötüleri denk geldiyse..
- +1 yıl
ama mesafeden dolayı ayrılıyolar
Yanlış kişileri seçmişsin
21 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle denk geldi
Sadık birini bulursan aldatmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılArtık ümidim kalmadi
+1 yılYüz yüze bir insanı tanıyamıyorken sanalda nasıl tanıyacaksın biraz düşün başkan
00 Yorumla
+1 yılErkekler her turlu aldatir. Bunun uzagi yakinu yok
22 Yorumla- +1 yıl
Hayır, genelleme yapmayınız.
- +1 yıl
mesela aldatmak benim hobilerim arasında. arkadaşa katılıyoruz!
İspat etmesi zordur, kanıtlanamaz..
018 Yorumla
Soran+1 yılMalesef yakaladım :(
Soran+1 yılTakipleştigi bir kızla konuştum.. çocuk bana arkadaşım demişti ama değilmiş
Soran+1 yılFlortlesiyormus onla kıza yürüyormuş bildigin
Soran+1 yılHayır kız şaşırdı onun sevgilisi miydin diye. Çocuk fotoğraflarını vs. Beğenmiş hep ordan da belli
Soran+1 yılWhatsaptan konuşuyorduk görüşecektik yakın zamanda
Soran+1 yılEvet 4 5 gün önce bitti. Daha yazmadı bile sevmiş olsa peşimden gelirdi
Soran+1 yılHayır 20 yaşındayız..
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNeden
+1 yılGözden ırak olunduğu için, örnek çok var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Sanaldan aşk= salaklik..
Tedavi olun.04 YorumlaOlur olur da bu kişiye göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli bir kadınlayım. Kocası başka şehirde ve benimle aldatıyor. Haklısın:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bu ilişkilerde temel sağlam değil
00 Yorumla
+1 yılYani illa ki aldatmayanda vardır.
10 Yorumla
+1 yılGözden uzak olan gönülden de uzak olur
20 Yorumla
+1 yılGözden uzak gönülden de uzak olur
20 Yorumla
+1 yılOlmaması gereken bi ilişki
10 Yorumla
+1 yılSanaldan aşk olmazzz
00 YorumlaSana öyle denk gelmiş ben hiç aldatmiyorum