Selamss
güzel giden bir ilişkisi olsa dahi, insanların bu aldatma merakı neden?

Selamss
güzel giden bir ilişkisi olsa dahi, insanların bu aldatma merakı neden?

İlişkide heyecan bitiyor, heves geçiyor olabilir. Bu yüzden farklı arayışlara giriliyordur. Bunları hissetmek gayet normal, kimse kimseyi ömür boyu sevmek zorunda değil. Duygular bitebilir ama o an da söylenilmesi lazım. Kimse kimsenin gururunu kırmadan ayrılık olmalı, karaktersizlik yaparak değil.
Çünkü insanoğlu sadece ilişki için söylemiyorum genel anlamda doyumsuz bir varlıktır bu erkek için de böyledir kadın için de böyledir cinsiyet ayrımı yapmaya gerek yok, bak çocukluk döneminden düşün çocukluk döneminde birinin elinde bir oyuncak görüyorsun aynısını istiyorsun gidiyor annen baban aynısından sana alıyor birkaç gün oynuyorsun o hevesi gideriyorsun ve belli bir zaman sonra o heves gittiği için o oyuncağı zarar vermeye başlıyorsun kısacası oyuncağın sağını solunu kırıyorsun kullanılmaz hale getiriyorsun en sonunda da çöpe atılıyor.
İşte neden böyle oluyor çünkü hevesini alıyor insanlar ulaşılamaz şeyler insanlara daha cazip geliyor halbuki ulaşamadığı şeyin aynı olduğunu bilseydi ona hiç tenezzül etmezdi ama insanoğlu bunu düşünmüyor nefsini odaklanmayı tercih ediyor, asıl sonunda buradan kaynaklanıyor
İlişkisi olmayan insan zaten aldatamaz😂 ilişkisi olanlar da karşısındaki kişide bulamadığı bir şeyi bir başkasında arıyor. Bu bazen sadece heyecan oluyor. Aradaki heyecan bitince monoton bir hale gelmiş ilişkide eşler başka yerde heyecan arayabiliyor maalesef. Bunun yerine eşler konuşmalı yenilikler katmalılar ne yapabilirler konuşmalılar... Umarım kimse aldatmaz aldatılmaz.
Çok komik, herkes anladı sen anlamadın yani. İlişkisi iyi giden biri neden aldatır soruyu olabildiğince kısa tutmaya çalıştım
Güzel gitmesi arada heyecan olduğu anlamına gelmez. Güzeldir kavga hır gür yoktur ama heyecan da yoktur
O zaman ilişkinin anlamı da yoktur
O zaman aldatma başlıyor zaten
Niye aldatıyor işte? Ayrılsin.
O zamana kadar kurmuş olduğu konfor alanını bozmak istemiyor
Çok saçma
Şöyle düşün neden sürekli çadırda kamp hayatı şeklinde yaşamıyoruz? Ev bizim için hazır kurulu konforlu alan. Çadırda öyle değil. Her gün şişme yatağın havasını şişir, odun topla ateş yak, bidonla su taşı. Evde öyle değil işte. İlişkiyi de böyle düşün. Eşin evin, aldattığın diğer kişi de çadır. Ben de evde yaşamayı seviyorum ama sıkıcı oluyor arada bir çadırda kamp yapıyorum. Bu işte olay
İğrenç. Teşekkürler. Çadır hayatını zaten sevmem.
😂😂 Çadır hayatını örnek olarak verdim ama güzel oluyor kısa bir tatil olarak. Ama aldatma anlamında değil gerçekten tatil olanı diyorum
yaa biraz gerginim de ben kusura bakma aman. Neyse :) iyi akşamlar
Sakin ol rahatla yasemin çayı içebilirsin. İyi akşamlar
Şimdi bak eve gidiyorsun tamam mı bi bakıyorsun evde mercimek çorbası var diyorsun ki kendine ne kadar güzel evimde çorbam var sonra 1 gün oluyor 2 gün oluyor 3 4 5 6 gittikçe gidiyor evde ama hep aynı çorba var sonra dışarıya bakıyorsun bir de ne göresin tarhana çorbası var canın onu çekiyor onu yiyeyim diyorsun.(Bence mantıklı bir yorumdu :D)
Cevap
46Cevap
Aldatmak, karaktersiz insanların işi. Seviyorum diyip başka kadınlara bakmak..
Her ne kadar altında nedenleri olsa da, temel sebebi karaktersizlik.
Bunu bir anlaya bilsek ben doyumsuzluk diyorum.
Hayır yalis dusunuyon esine sadik olan yapmaz
Karaktersiz oldukları için tabi ki de. insan sevmeyi sevilmeyi bilmediği için karşısında ki kişiyi aldatmayı düşünür. işte böyle tipler seviliyor her zaman zaten. gerçekten kalp İçin aldatmayacak olan insanlar sevilmiyor hiç bir şekilde. ayrılmak ya da terk etmek yerine aldatmayı seçiyorlar. ya da bir kız ile doymuyorlar. yani kişiliksiz insanların yapacağı bir şey sadece..
Sadakat ne menem şeydir bu sadakat, Sessiz kalmak mıdır? Kıyametin kopacağını bile bile... Ölüm gibidir sadakat , pazarlığı olmaz. Çizgiyi geçtin mi bir kere dönüşü olmaz hiçbir zaman...
Bunun dışında ise , erkek ve kadın karşı taraftan göremediği veya beklentisini karşılayamadığı için bir başkasında kendi haz ve duygularını tatmin etmeye çalışmasıdır. Bunun gizli yapmasının sebebi yanındaki insanın kaybetmek istememesindendir bununda nedeni ona alışmış ve onunla duygu bir köprü kurulmuştur... Bunu bırakamayacağı için aldatma yöntemine müracaat ediyorlar..
Bu kötüdür , kimse kimseyi aldatmamalıdıdır. İşte burada iyi insan ve kötü insan faktörü ortaya çıkmış oluyor...
Genellemelere karşıyım, ayrıca nedir bu aldatma merakı anlamıyorum 2022 ve 2023 ün ençok sorusu aldatma üzerinedir ve milletin bilinçaltına yerleşiyor. Düzgün insan seçen ve ona değer veren aldatılmaz. Kanı bozuksa kısmet
Evet genellemedim aslında ben de :D aldatanlardan bahsediyorum
Anlıyorum da bilinçaltını olumsuz etkiliyor ❗️
Bence no.
Şöyle cıvıl cıvıl sevgi dolu, neşeli ve ömürlük, güven içinde bir ilişkiyi düşünmek daha güzel olmaz mı😉🫠😁❓️
Elbette öyle bende anlamaya çalışıyorum ne batıyor
Duygusal aldatmayı anlıyorum. Neticede erkekler çok yapar başlarda ilgi gösterip sonradan o ilgiyi azaltmayı veya o ilgiyi farklı zevklerinin tatmini için kullanmaya çalışma işini. Hatta bazı ilişkilerde görüyoruz tartışınca küfretmeye başlayan çiftleri. Saygısız ilişki mi olur ama bazı insanlar çok iyi bilir karşı tarafı manipüle etmeyi. Bunun gibi birçok sebep sayabilirim. Bunlar için bir yorumum yok ama cinsel olarak aldatan kendine sahip çıkamayan bir şeref yoksunudur! Bunu anlamam.
Çünkü hayatında ki insana saygı yok. Kendisine saygısı olsa aldatmayacak.
Ben bu tür insanlara Ahlakı bozuk, Kanı bozuk, hamuru bozuk, ayran gönüllü, şıp sevdi, doyumsuz, çapkın, tutuşuk. Karaktersiz ve şerefsiz diyorum.
:D perfeccctttoo
😁
Aldatanlara sormak lazım kendilerini haklı çıkartacak nasıl saçma bir argümana sığınıyorlar…
bana göre aldatmak seviyorum dediğin insana yapılacak en büyük hakaret
Bilmiyorum ama insan hayatına farklı heyecanlar katmalı yeni aktiviteler düşünmeli sevdiğini zannetmemeli gerçekten sevmeli
Aldatma eğilimli ruhsal bozukluğa sahip insanlar evlenmemeli çünkü evlilik aldatmayı kaldırmaz
Havva annemiz o elmayı neden ısırdıysa o yüzden
Neden ısırdı
Ben orada yoktum ama duyduğuma göre şeytana uydu nefsine hakim olmadı
Hmm şeytana uyuyorlar yani
Şimdi bütün suçu şeytana atmak olmaz 🙃
Bazı insanlar maalesef doyumsuz oluyor. Tek bir kadınla/erkekle yetinmek onlara saçma geliyor ve bu nedenle aldatma gereği duyuyorlar.
Birbirine karşı aşkı ve sevgisi kalmamiş insanlar aldatır diye düşünüyorum. Aslında tek sebebin bu olduğunu sanmıyorum. Aldatmanın pek çok sebebi olabilir.
Bu bir merak değil, kompleks. Kendini ispatlama çabası. Ne kadar güçlü ve her kes tarafından beğenildiğini, cazibe merkezi olduğunu kendisine ve başkalarına gösterme gayreti. Aslında kendisinde bulunan eksikliklerin farkında olanların, o eksikliği perdelemek amacıyla baş vurduğu bir yöntem. İnsanların kendilerine bile itiraf etmekten korktukları gerçekler vardır.
Sevmediği için, karaktersiz ve sadakatsiz olmadığı için ya da nasıl olsa istediğimi elde ettim, biraz farklılık olsun arayışında olan kişiliksizler bunu yapar.
İzahatı yok bu işin.
Aldatma fiili zihinde başlar. Bana göre birinin yatağına girenle, onu arzulayan arasındaki çizgi cesarettir.
Karşısında ki insana saygısı yoksa
Yaşadığı aşka saygısı yoksa, çapı yetmiyorsa ve karakteri zayıfsa aldatır.
Gif güzelmiş bu şekilde sigara içmek isterdim.
Aldatan insan sadece zan ile yaşar mış gibi olduğunun farkında değildir.
Doyumsuz pislik oldukları için.
Ya da cinsellik yaşayamıyorsur ilişkisi ile yaşayabilecek birini arıyordur.
Her halükarda pislikler yani.
Çok basit birşeyler eksiktir.
Bazen sevgi
Bazen saygı
Bazen karakter.
Hep aynı ten sıkıyor olabilir ya da sevgilisiyle herşeyi yaşayamamıstir
Cinsellikte uyumsuzluk ya da abazalik ya da duygusal bosluk nedenleri olabikir
Ciddi sevdiği kızın ilişkide yorulmaması için töbe töbe ya karakter meselesi
Benim anlamadigim nasil bu kadar zaman ayirabiliyorlar
Değşik şeyler arıyo demek ki kapçık ağızlı jdkdkdmd
Bende ona şaşıyorum arılar gibi başka çiçekten bal wlma duygusunu acaba
Zamanında aldatılmış biri olarak diyorum ki karaktersizlikten. 😂
Karakter bakiyeleri dolmuş ve her durakta inip bunu tasdikliyorlar😀
İlişkinin modası geçmiş tad almıyor artık başka birinde arıyor mutluluğu demek her sevgili evlenmedigi gibi yanlizliktan sevgili olan bile çok sevmek aşık olmak ayrı şeyler flört için kız ile erkek sevmesine gerek yok
Çünkü ilişkilerin yüzde 80 kısmının temelinde aşk ve sevgi yok beğenme ve çıkar sana kör kütük aşık olmayan bir kadınla veya erkekle sevgili olursan kimse aldatmaz
Sana kör kütük aşık olan mi olmayan mi?
@Kara_biberim404 pardon olan
Bence ilişkin çok güzel gitse bile rutinden sıkılıp onun huyuna davranışına alıştığın için değişiklik ararsın
Mayası bozuk olduğu için. Şerefsiz, haysiyetsiz
Karaktersiz insana laf anlatamazsın
Kişilik zayıflığından dolayı ilişkiyi onarmak yerine aldatmayı tercih ederler
Yetinmemek hep başka tenler fanteziler vs. Hatta çiftlerin bile fantezileri var
Bunun ilişki varlığıyla ilgisi yok. Aldatma bir huy karakter meselesi. Mayasında olan ilişkinin turu ne olursa olsun yapıyor
[bence] Sahip olduklarının değerini bilmiyorlar biraz da açgözlülük meselesi bu Bir şeyin kıymetini kaybettikten sonra anlıyorlar ne yazık ki.
Uzun uzun anlatmaya gerek yok bence karakter meselesi
sokak köpeklerinden farkı olmadığı için
Lütfen, köpekler sadık hayvanlar.
sana bana sadıktır, ama gördüğü ve o sekse davet edilen kokuyu alınca hayır gidemezsin sen bana sadıksın seks yapamazsın de bakalım ne oluyor :D :D :D :D
Doyumsuz olduklarından bence.
Sevmediği için aldatır. Seven aldatmaz.
O kadar 👍
@SevmekGuzel007 bir de beyin hep yeniliğe ihtiyaç duyar, ezberlenmiş şeyleri belleğe atar, yeni şeylerin keşfine çıkar. En çok da bu yüzden aldatılma yaşanılıyor.
Ona iki şey deniyor
Merak
Heyecan
Pislik bu insanlar
Vay hadsizler
Doyumsuz karaktersiz oldukları için
Karektersiz oldukları için
Karaktersiz oldukları için abla neden olacak
Ruhumuz kaşar.
Heyecan arıyorlar galiba kafasızlar.
Bana ne ya kim ne yaparsa yapsın..
aldatmak karaktersizliktir.
Karaktersizliklerinden
Embesil oldukları için.
Karaktersiz olduklarından dolayı.
Maymun gözünü açınca iştahıda açılıyor demekki.
Farklı lezzetler aramaya çıkacaktır :)
Kendi karakteri ve aşağılık psikolojisi
Arsızlık ya da gerçekten ciddi bir sorun var
bugün hiç soru sormadın merak ettim ?
Aç gözlülük doyumsuzluk vs. Yüzünden
Karaktersiz oldukları için
heo aynı pilavımı yiyeceğiz girl? sen daha cok aldat
heyecan lazım demek ki
İc gudu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?