Moralim o kadar bozuk ki, başım ağrıyor. Ağrırken bu fotoğrafı görüp "ahh be!" Dedim.
Peki sizin "Allah'ım nasip et" dediğiniz bir şey var mı?

Tanrıdan çok istedim hiç nasip etmedi bundan sonra istemiyorum ondan. Her şeyin sahibi kudretli, varlıklı, sonsuz güç sahibi eksilmeyecek bitmeyecek ol dediğinde olan bir varlıkken, biz kulları o kadar yalvarırken neden vermez? Neyse vermesin bu da kendi şanından olsun.
olmayacak dua'lara pek amin deme taraftarı değilim yaş aldıkça, boş boş herhangi bir konuda nasip dilde gezdirmektense önce mutlaka mücadele verip ardindan hayırlısı ise olsun Rabbim demek daha mantıklı. Elimden gelmeyen birsey ise de hayalini, dileğini tutmamaya çalışıyorum.
Bu adamdan bir cacık olmaz allahım nasip etme gömlek düğmesini böbreklere kadar açmış bu günde 50 kıza yürüyüp bakmıyorsa ben hiç bir halt bilmiyorum 😄

Tulpar T7 V24.1.1 17,3" Oyun Bilgisayarı
Cevap
67Cevap
Eyyy God, Aşağıdaki görselden alabilir miyim?
Uuu harika umarım ya hepimize nasip etsin.😍
Umarımmm
Hayatta bi amacim yok okul ztn aldı babayı gidiyo aşk hayatı bi keko mahfetti falan ölmeyi diliyorum
Baban okuldan mı aldı?
Hee anladım
Afedersiniz ama dallamaya bak, karısı çok güzel bakmış diye binlerce insana paylaşıyor. Allahım böyle saçma evlilik nasip etmesin.
Paylaşınca noluyor? Eğer kız rahatsız olmuyorsa sorun olan nedir?
Kızı bırak adamın rahatsız olması lazım, en başta insan kıskanır eşine başka gözlerin bakmasından.
Merhaba,
Pek bir şey yok hatta hiçbir şey yok! 🌹

Allah'ım nasip et
Allah'ım mezuniyet baloma gidebilmeyi nasip et!
Aminnn🤲
İnşallah canım
Evet onunla her hayali rabbim nasip etsin ❤ böylesine gönülden istiyorum Allah'tan ❤
Aşka bak aşağıda enişte görüş yazmış.
İnşallah gönlünüzce olur.😊❤
🌸 çok teşekkür ederiz canım allah gönlünden geçenlerin en güzelini versin sanada.❤
Amin gülüm❤
Bir sevgili. Malum hiç sevgilim olmadı ve kafam çok bozuk. Bulunduğum şehir aşkta umut vermiyor. Oysa ki, aşk haricinde %90 memnunum. Aşk için şehir değiştirme isteğindeyim.
Yav insanlar böyle aşkları nerden buluyor ya hayatım boyunca ders şu bu çalıştım uğraştım yakışıklı uyumlu adamım ama karşıma çıkan her kız tuhar dengesiz saçma sapan çıktı 2-3 yıldırda tekim 😂 böyle bi aşk istiyorum ama anca cennette falan olur😂
Elbet olur, daha gençsin
Herkesin nasibi vardır
Hayırlısı olsun
Millet niye bu kadar vizyonsuz. Allah diyoruz, ALLAH.
Yani her şeyin içinden bunlar mı?
Ben cennetin en üst katına çıkıp onunla tanışabiliyorsam tanışmak ve MasterPlanını öğrenmek.
Yaz boyu milletin paylaştığı tatil fotograflarını görünce diyorum😭
Kafama göre deyşir giderim bir baktin dünyadan bir yok olmuşum 😂😂 kimine güzel kimine azap ve kiskancliktan tatlı yiyip sisenler var 😭😭
Fotoğraf bu gidişle nasip olmayacak gibi ancak bir kız çocuğumun olmasını isterim. Minnak çocukları görünce hevesim artıyor.
Ben de böyle şeyler istiyorum da tipsizim işte kızlar bakmaz tipsiz erkeklere
Kızlar yorumu beğeniyor demek ki haklıyım :D
İmanımın yarısını kurtaracağım, nebevi usullere göre hayatını idame ettiren hayırlı bir eş.
Audi 😍
Ve herşeyden öte hayırlı bir evlat 🤲
Allahım nasip et çiğköfte ve boğaz manzarası keyfini, amen
Sjsj bu yüzden instagram kullanmıyorum 😂 bu ne ya her yer vıcık vıcık çift
Evet hayalimdeki eş ve onunla hayalimdeki evlilik, istediğim üniversite meslek...
İşimi, arabamı, evimi ve evli bir hayat sürüp gitmeyi
Evlilik olabilir çünkü artık daha düzenli bir hayat yaşamam lazım gibi
Evet Var Tabikide Allah'ım Nasip Et Benimde Sevgilim Olsun Diye
Var iki senedir diyorum. Ve olmuyor ama bir gün olcak eminim. Sadece sabır sabır sabır..
Böyle bir kare hayatımda olsun isterim, ama böyle bir kareyi de yanımdaki zat paylaşmaz inşaAllah. Bize özel kalmalıdır.
Emek verip sevdiğim kadar bi gün o kadar güzel sevilmek isterdim. He bir de güzel bi bilgisayar🤣🤣
Keşke aşka dair tüm umudumu çöpe atabilsem.. ama her seferinde yine inanıyorum ve yine boş çıkıyor
Aga be ⌛️
Hayırlı, dış görünüşüne önem veren, helal lokma yiyen bir eş ve iyi bir iş istiyorum Allah'tan
O kız o çocuğa nasıl bakmış fhjxngx
Ahaha öyle demeyelim ya sevmiş demek
Harbi güzel bakmış 😎
Evet 😊
Bu görselden istiyorum, acil.
Olur umarım.
inşaAllah...
Böyle bakan birini
Olur olur
Araba alma niyetim var umarım nasip olur 🙏
Umarim
kızın kafa bildiğin slim şekil almış süslüman işte ne olacak :d
Yakışıklı ve bana aşık manita
İlk aşık olurlar, sonra aşık ettirince giderler.
Bu fotoğraftaki sen misin?
Hayır
Tek başına arabasına atlayıp saatlerce gezmek tatile gitmek
Evet doktor olmak istiyorum. Beyin cerrahı Allah’ım nasip et
Eşimi, çocuklarımı rahat yaşatmamı sağlayabileceğim bir işim olsun. Daha da birşey istemem.
Evet var 'hayırlısı' neyse onu nasip et derim.
İnşallah
Allahım okumayı nasip et 🍒
Mısır'a firavun olmayı
Uf çok güzelleeerrrr💖
1 milyon euro
Bir şey değil bir çok şey var😄
Lekesiz bir cilt dkdk
Allam kamp nasip et yarreppim
Cok sey var buraya yazmam
Allah'ım Amerika'ya gitmeyi nasip et
hayırlısı olsun diyoruz biz
Honda s2000 var, Allahım nasip ett 😍
Guzel, hayırlı bir yasam
Hayırlı eş ve daha iyi bir iş için.
Dodge challenger demon / hellcat
Resimde ki gibi bir aşk ama hep sadık olcak
Evet var iyi bir iş bölümü
nasibinde ki kişiyle bir ömür yaşamak
Fotodan sonra kavga etmisler adlskdlaksjdla
Var iyi huzurlu mutlu bir yuva
Var gerçekten sevebilecegim bir kadın
Şu an öyle birisi yok ama bir şey var...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?