Bunu sadece aşk olarak düşünmeyin. Lütuf olarak gördüğünüz şey bir kişi olabilir, bir duygu olabilir, bir durum olabilir, hatta çikolata bile olabilir 😄 Sizin için "Allah'ın lütfu" kategorisine neler giriyor?
"Sen Allah'ın bir lütfusun" dediğiniz şeyler var mı?
Serin yatağım, esen soğuk rüzgar, yağan kar, sonbaharda düşen yapraklar, kışın burnumun üstüne konan kar tanesi, dilimlediğim portakal, buram buram mandalina kokusu, mis gibi kokan ev yemeği, doğum günü pastası, gece... 😍
Ne çok varmış yahu. 😂
Tabi bir de canım anacuğum. ❤ Elinin değdiği her yemek dünya harikası. 🌸
Saydıklarının %70'ine katılıyorum ama özellikle en son söylediğine çok çok katılıyorum 😄 Canım anam benim, yemekleri de ayrı güzel kalbi de ayrı güzel 😌
Esen soğuk rüzgar, yağan kar ve burna konan kar tanesi 😄 ben öyle soğuğu pek sevmiyorum 😅 evimdeysem severim bak soğuğu, gir battaniyenin altına ve kahveni yudumla miss. Ama rüzgar, kar falan bana göre değil 😅 Hem sinüzitim var sonra burnum durmuyor, hem de ellerim falan acayip çatlıyor 😅
Bu sıcak havalarda insan yağmurun bir lütuf olduğunu daha iyi anlıyor gerçekten 🙄 Yalnız ilginçtir geçenlerde kısa süreli de olsa bu mevsimde yağmur yağdı burada 🥳
Öyle bir şehir ki, konumu versem önce şaşkınlıktan sonra sıcaktan bayılırsın jsjsjs Güneş'e ateş etmemizle meşhuruz, bilmem anlatabildim mi neresi olduğunu 😂😂
Haha ulan ne komikti be Recep İvedik Survivor bölümü Bi sahne var Karşısında ki takımda ki kaslı adama pusu kuruyor yani kum oyunun da içine ordakilerin diskini koyuyor ama o dışkıli yeri kendisi tutuyor bilmiyor ya sonradan üzerine dışkı Dökülüyor komple hem iğrenç hem komik 😅
Dün dedim sen Allah'ın Lütfü sun diye☺️kadinin yüzüne değil 🧿çok mutluyum heyecanlıyım son kararım bunuda istedim Allah nasip edicek inşallah Allah'in Lütfü inanamadim bir ay önce aklıma düştü ve görüşme cumartesi💃🤸💃