Hangi burcun şerrinden Allah'a sığınırsınız? 😂
Hangi burcun şerrinden Allah'a sığınırsınız? 😂
Hayır burçlara inanmadığım için öyle bir burç yok insanları burçlarına göre değil karakterlerine göre değerlendiriyorum. ama kötü ve iki yüzlü insanlar için diyebilirim.
Yengeç, terazi ve ikizler.. Özellikle terazi ve yengeç beni aşırı darlıyor.. Şimdiye kadar tanıdığım yengeçler aşırı takıntılılardı.. Genelleme yapmıyorum sadece tanıdıklarım adına 😂
Bir yengeç olarak incindim.
😂😂 Şaka bir yana ben de her yengeci sevmiyorum.
İncinme sen😂
Ben tamamen bazılarına dedim
Biliyor muydun benim yengeç olduğumu 👀
Teşekkürler, az önce yorumlarında gördüm 17 saat önce bu yorumu da görmemişim zaten😂
Ricalar.
Ben de bana cevap vermediğini şu an fark ettim 😂 bizden dedektif olmaz.
Diğer görüşümde yorumlaşıyorduk ya, neydi salama olan aşkımı ilan ediyodum galiba
Görmem lazım görüşü 😐
Bekle hemen görmeni sağlayayım
Şeytan ruhlu tüm İNSANLARDAN Allah'a sığınırım
Teşekkürler
Amin. Ricalarr
Cevap
29Cevap
Aslan burcu kadar lanet bir burç yok.
Hem kadınları hemde erkekleri bu kadar mı kibirli olur.
Sanırsın ki tüm dünya etraflarında dönüyor. Egoları, kibirleri ve kendilerini bir şey sanmaktan bıkmıyorlar.
Özelikle aslan burcu kadınları en kötüsu. Hepsini bir kuyuya atmak gerek 😐
Şeytan da bir melektir. 😊
Evet bir melektir ama iyi huylu, kibirsiz bir melektir 😬
@Abdurrahman00t gitmiyorum 😂
Burçlara inanmadığımdan, gereksiz gördüğümden ve burçlara inananlara böyle gözlerim kısık kısık yan yan baktığımdan ötürü doğum tarihimi bile salladım buraya normalde burcum aslan, yükselenim akrep ve buna inanmıyorum kardeşim ne alaka kibir ve biz :/
Alakayı uzun uzun yazdım, bir de yazmadıklarım var, inan bilmek bile istemezsin.
Yaz kral yaz, ya da yazma ya çokta umrumda değil ama sen kıymetli bir adamsın kanka :D
@Abdurrahman00t başlayacam senin kibirine oysaki melek gibi biriyim 😇😇😂
@Akrep-Bir_Adam teşekkür ederim 😂yaa sende öylesin benim için yoksa hele ki burç konusunda birinin görüşüne asla atlamam. Ama bir aslan burcu kadını olarak hepsi öyle değil demek istedim 😬😬😂😇
@Abdurrahman00t sen kaşınma istersen kuzu benim anca sabah kahvaltım olur 😬😂
Ben genelleme yapıp biraz kaos çıkarıyorum 😅yoksa tabii ki mükemmel aslan kadınları da vardır.
Max :bir kaç tane falan filan sjsjsjs
Mükemmel aslan kadınları ancak filmlerde vardır diye düzeltelim. 😂😂
@Abdurrahman00t adammmm👍👍😀
@Akrep-Bir_Adam bak nasıl destekliyor şu an şeytanımsı olmak üzereyim 😬😬😂
Kendimizi hiç bir zaman melek gibi görmedik. 😊 Sadece bizi hak eden yok. 😎
@Akrep-Bir_Adam kahkaha attım yaa 😂tabi siz ak kaşıklardınız demi pardon unutmuşum 😏😏😂
Burca göre insanları ayırma taraftarı değilim, çünkü arasında ne kadar tuhaf bir burç dediğimiz anda mükemmel bir insanla tanışabiliyoruz. 😂
Ama boğa burcu insanı sanki çok konuşuyor, hatta kendi sorduğu sorulara da kendi cevap veriyor asla konuşturmuyor. 😑
Oo koç gelmiş 😂 koçları kesin 🗡️🔪
Tamam tamam şaka yaptım. Korkmayın koçlar canınız sizde kalıyor 😬
Hayvanlara kıyamadığım doğrudur 😬
😂😂 çok mantıklı bir bakış açısı
Burçlarla ilgilenmiyorum ama Boğa burcu tanıdığım biri olmuştu. Onun üzerinden konuşacak olursam "Allah Boğa burcu insanından uzak tutsun" diyebilirim ama onu da laf olsun diye derim. Burçlar üzerinden insanların karakterini değerlendirmem.
Akrep burcu ve aslan burcu erkeği diyorum. Ama şu sıralarda yengeç burcu erkeği içinde aynı şeyleri düşünüyorum 😬🙄😂
Demeye devam et 😎 ismi dilden dile geziyor he heyt
Ellere düşmekten iyidir 😂😂
Benim burcumu niye linçliyorsunuz ya aşk olsun -_-
Ben Yengeç demek istiyorum efendim, manipüle yönünden fazla sinsiler.
Gayet karşı tarafın istediği oluyor ya 😂
İsteği *
Burçlarla pek ilgilenmem ve takip etmem ama teraziler çok dengesiz tavırlarda bulunuyorlar. Allah kurtarsın.
Hayri terazi değil miydi xd
o yüzden yazdım zaten sdgjdfhlfdhl
Bak benim adminime benim sorumda laf gönderme fkdk
Sesini duydum resmen 😂
Burçlara inanmayan biri olarak Allah hepimizi terazi burcunun şerrinden korusun😂
İnansan hepiniz yanacağız demek ki 😂
Muhtemelen😂
Neden terazide ne varki?
@KarsiköyünDelissi birkaç terazi burcu arkadaşım dengesizdi ama şakasına yazdım tamamen
Yok öyle burç ya şunu Söyleyim burçlara göre insan kişi seçenler de gerçekten akıl yok burç nasıl belirlesin ki insanları ona bakılırsa bende aslan Burcu yum ama özelliklerini taşımıyorum demek ki uydurma oluyor insanın kalbi önemli
Yengeç kesinlikle jfodkdod, yengeç olduğum için tecrübe ile sabittir...
Fkdkd +1
@Abdurrahman00t bela mı okudun YENGEÇ 2 emoji asla paylaşamıyorum, hata veriyor... 🙄
Hahaha Benim okuduğum yerde güller açardı. Bilmiyorum sen de niye böyle oldu. Ve şu an emoji paylaşıyorsun 😬
Zirve de ben olduğum için istediğin kadar nispet yap, boşuna. 😎 Şimdi gidiyorum biraz işlerim var. Senle uğraşıcam bekle
@ahqqowp20 git kız buradan 😂 bir de susturuyor
@Eoéa_Eoéa ağlatırım bile xd
Rüyalarım böyle renksiz değil -1
Fjgf
Yüreği güzel , inanci yüksek olan bir insana hiçbir burcun şerri etki etmez. Yeter ki samimi olun , merhametli olun , vicdanli olun. Beklenti duymadan insanlara gerçek anlamda el uzatın. Siz iyi şeyler yaptıkça evren , tanrı size imkanlar verecektir.
Akrep burçlarının. Hiç sevemiyorum. Bir türlü kanım ısınmadı. En yakınlarım bu burçtan ama yine de bir gram sempatim yok ve koç burcunun kini.. Bu ikili beni bitirebilir ¢
Sanki bi ikizler, bi koç, bi başak burclari bas belasi gibi 😬😂 hele hele başak için piskopat diyorlar 🤦♀️😀
Terazi burcu erkeği bulup piyasadan çekilin arkadaşlar, diyeceklerim bu kadar.
Mümkünse aslan burcu kadını benden uzak dursun.
Bir boğa erkeğinin safarideki kriz anları.. 😄
İnsanları burclarina göre değerlendirmiyorum.
Burçlara inanmam ama nedense hep aslan burçlarıyla kötü anılarım var benden uzak olsunlar 😬
Terazi ikizler balık yay yengeç akrep kova koc oğlak boğa aslan
Geriye ne kaldı AJSHSH
@KarsiköyünDelissi sen ve ben sksksk
Burca inanıp hayatını burçlara göre yaşayanların şerrinden.
Sanırım İkizler Burcu.
Evlerden ırak.. kesinlikle güvenilmezdir.
İkizler, başak
Koçlar hakkında ne düşünüyorsun 😂
Severim. Etleri tam mangallık 😋
Kürdan var 👀
En İyi Cevap