+1 yılNe bileyim kurana el bas tövbe et yap bişeyler gözünün önünde. "Beşer şaşar" demiş atalar. Ama eşin seni affetse dahi içinde hep bi kuşku kalacak telefonunu hep kurcalayacak bi şeyler arayacaktır. Tekrar böyle bi hata yapmasan bile eşinin sürekli bu kuşkusu seni zamanla rahatsız hale getirecek ve kavga etmeye başlayacaksınız ve mevzu yine sana patlayacak. En iyisi ayrılmak. Uzun vadede yine sonuç böyle görünüyo çünkü. Çevremde gözlemlediğim olaylar bunlar Ha kadın ha erkek biri aldattıysa bitiyo.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen sevgilin yerinde olsam ne yapardım biliyormusun seni bir yere davet ederdim yaşadığımız güzel anılardan bahseder ve bu. Beni son görüşün olucak varlığımı unut sanki böyle biri yokmuş gibi olsun istiyorum derdim ve bunu yaparken gülerdim sonra benden daha mükemmel birini bulduysan ona defol git derdim ve bu kelimeleri söylerken acımasız davranırdım
00 Yorumla
+1 yılSarsılmış bir güveni geri getiremezsin seni affetse bile aklından sürekli acaba yine yapar mı veya yapıyor mu düşüncesi olacak buda her ikinizin piskokojisini alt üst eder. Bana sorarsan fazla uzatmadan bitir bu işi güven çok önemli.
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olsun ben de istemezdim ama sanırım haklısınız, teşekkürler
+1 yılBu durumda bişey yapılmaz. Eğer aldattığın kişi sevgili ise emin ol affettim desede bir süre seninle gönlünü eğlendirip canını en çok yakacağı zamanda seni bırakacaktır. ayrılman en doğrusu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer kendisi farketmeseydi pişman olacak mıydın? Aldatılmak çok ağır bi yük. Kendini onun yerine koy. Sen affedebilir miydin? Affettirmek zor olacaktır, eğer pişman olduysan demek ki seviyorsun onu. Peki neden aldattın o zaman? Eksik olan neydi? Seni seviyorsa, güvenini kazanabilirsen yeniden, ki bu da çok zor, affettirebilirsin kendini.. umarım tekrar böyle bir hataya düşmezsin 🙏
60 Yorumla
+1 yılHatanın farkındasın yaparken de farkindaydin.
Ayrıca sorunu sorarken başlık secimin yanlış olmuş ozaman. Biliosun hoş olmayan davranışlar
Ayrıca seni dinlese bile şüphe devam edecek.
Olanı biteni yaz gerisi ona kalsn en azından ilerde vicdan yapmazsn. Önüne bak dönerse senindir.12 Yorumla
Soran+1 yılBen ona kendimi anlatıcam ve karar ona ait, evet haklısınız teşekkürler
- +1 yıl
Anlaman güzel bi şey
+1 yılHiçbişey yapmana gerek yok agzinla kuş tutsan o adam bidaha sana kendini veremez. En basiti şunu düşün senin yaptığın şeyi o yapsaydi sen onu affetmezdin asla. Şimdi yok öyle olduda böyle olduda diyeceksin bunlar boş akdattin ve o yakaladiysa sende bu eğilim var ve yakalanmışsın. Benim sana tavsiyem bidaha kimseye yapma dürüst ve net ol bundan sonraki iliskilerinde bu olaydan ders cikart o adamdan Özür dile ve yoluna bak
10 Yorumla
+1 yılAffedebilecegini sanmam bu böyle kucucuk bir sey değil. Zaten affetse de içinde hep suphe olacak sayende adamin hayati mahvolacak. Çek git bence deneme bile.
"Benim gibiler, sevmeyi sevenler; her şeyi çeker de ihanete gelemezler." - Muslum Baba00 Yorumla
+1 yılBenim'de sevgilim vardı oda beni aldatı şu an ayrılmamızın neredeyse ikinci senesi olcak eski sevgilinin nasıl bir kişiliği var bilmiyorum ama bence affetmesi zor benim sevgilimde ayrıldıktan sonra bana hiç yazmadı aramadı oysa ben onu affetmeye hazırdım sevdiğin kıza pişman olduğunu onu çok sevdini hisetir ayaklarına kapan gerekirse afedermi bilmem ama sakın onu sevmiyomusun pişman değilmiş gibi yapma biz öyle yaptık diye çok yıprandık.
30 YorumlaKendisine sor. Affedip affetmeyeceğini, nasıl affedeceğini o bilir. Otur konuş. İnsanların bu konudaki tutumları farklı farklı, partnerini sen bilirsin. Buradaki herkes kendine göre yorum yapar, bir işine yaramaz.
10 Yorumla
+1 yılSizi yargılamak kimsenin haddi değil. Karşınızdaki nasıl bi kişiliğe ve karektere sahip onu bilmeden yorum yapmanın bi anlamı yokki
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar bazen hataya düşebilirler sen burda kimseyi dinleme insanlar hayatını bilmeden konuşur olayı dinlemeden yargılarlar affettirmen biraz zor aldatılmayı insanlar kolay kolay affedemez çok üstğne düşmeden ona sevdiğini hissettir hata yaptığını hissettirmeye çalış
112 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah razı olsun cidden, kimse ne yaşadığımı bilmiyor ona rağmen ağızları kapanmıyor, çok teşekkürler deniycem kendimi affettirmeyi, karar zaten onun.
- +1 yıl
Aldatmak hata değildir kocan yapsa böyle demezsin
- +1 yıl
Sen de anlat dinlemek isterim
- +1 yıl
İnsanlar bazen kalbi ve beyni arasında kalabilirler ilerde kocam olduğu zaman beni aldatırsa nasıl bi tepki vereceğimi bilemezsin? Belki affederim bir şans daha veririm
- +1 yıl
O senin sağlığın başka bir insanın duygularını incitmek , canını yapmak hata değil orsubuluktur her şeye hata demeyin lütfen
- +1 yıl
Bu Abla sana yaridum eden gibi
- +1 yıl
Büyük konuşuyorsun insanların hayatını bilmeden yorum yapma derim bir gün aynı olayı yaşarsan anlarsın ama çok geç olur :)
- +1 yıl
Büyük konuşmayı severim insanların hayatı umurumda değil. Başkasına zarar vermiş mi? Vermiş. Nokta
- +1 yıl
Güzel büyük konuştukların düşüncelerin sana kafes olduğu zaman görürsün büyük konuşmayı burda birisi size derdini hatasını anlatmış onun yanında olmak yerine onun hatasını yüzüne vuruyorsunuz size burda kız hatasını yüzüne vurun diye değil destek olun diye yazmış ama tabi bir insanı anlicak kapasite herkeste olmaz :)
- +1 yıl
Aynen zevki için aladatan birine hata yapmış dersin ama aldatılğı için öldüren kişiye cani dersin. Kusura bakma orusbulara destek çıkmak benim kanımda yok. Aldatılan kişiye destek çıkarım
- +1 yıl
Evet sizin gibiler yüzünden katillerin sonu gelmiyo sevgilin eşin varsa çok yazık ilerde olacaksada çok yazık
- +1 yıl
Aynen böyleleri yüzünden orusbuluğun sonu gelmediği gibi değil mi :D
+1 yılAffettirmeye çalışma, ayrıl. O adam seni affetse bile sanırım hergün, "acaba aldatıyor mudur yine?" düşünceleri ile kendini yer bitirir tahminimce. Bu yüzden o güzel insana kötülük yapma bırak, ayrıl. En doğrusu bu.
11 Yorumla- +1 yıl
Bana yazarmısınız bir konu hakkında konuşcak kimsem yok
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kendisi nasıl farketti bunu merak ettim. Çok pişman olduğunu ona söz ve davranışlarla anlatmaya çalış. Umarım affeder.
10 Yorumlaİstediğin kadar affettirmeye çalış belki affettim diyip ilişkiye devam edecek. Ama asla eskisi gibi olmayacak. Her şeyinde bir şey arayacak ve ne zaman bir şey için kavga etseniz öfkesi geçmeyeceği için bunu hep yüzüne vuracak. Huzurdan eser kalmayacak, bence sadece özür dile hayatından çık.
10 Yorumla
+1 yılaffetse bile hep yüzüne vurur sen busun diye. o yüzden özür dile pişman oldugunu söyle ve hayatından çık. kimse kimsenin hayatını mahvedemez. sana güvenip sevmiş ve senin yaptıgın ortada. ona en büyük iyilik onun peşinden koşmaman olur. zaman geçince ikinizde atlatırsınız
10 Yorumla
+1 yılSakin olup karşına alıp güzelcene olayları yamlış anlaşılmaları anlatırsan hafif ni tribin ardından barışıcağınızı düşünüyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılOlumlu konuşan tek kişi olabilirsiniz, teşekkürler, umarım öyle olur
- +1 yıl
Benimde başıma geldi yargısız infaz yapmanın bir anlamı yok has sevgi varsa zaten naz yapar bırakamaz gönlünü alırsın hatta bağınız dahada kuvvetlenir bu olayıda atlatmış olursunuz
Soran+1 yılOlabilecek gibi değil ama yorumunuz çok ümit verici, denemekten başka çare yok
- +1 yıl
Bahane üretip en ufak şeyi buyutup ayrilmaya calismak bir secenek bide her sıkıntıda inanma taraftarı olup ya iste yapmamistir ben yanlis dusunuyorumdur diyip has sevip dusunmek. bir yana gercekten seviyorsa tabiki barisicak dene bence kaybedicek bi o var kaybetmeden dene grur filan boş vakit. kaybetme ;)
Soran+1 yılÇok teşekkürler, birkaç saat önce içimde hiç bi umut yokken artık tekrar bize tekrar inanıyorum, olmasa bile en azından denedim derim, size karşı dualarım eksilmeyecek🙏🏼
- +1 yıl
Önemi yok yuva kolay kurulmuyor kolayda bozulmasın :)
+1 yılAçıkca geç karşısına ve af dile samimi bir şekilde.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılUlan madem uçkurunuza sahip çıkarmıyorsanız başkanlarının günahına girmeyin sayfayı aldatma sorularıyla kirletmissiniz resmen
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Deydi mi aldattigina ,, kocan dan daha mi iyiydi aldattigin ,, kiyasladin mi oooo bak neler varmis bamyayarak bizi kandirdi yillarca en iyi bu en büyük bu diye dedin mi
00 Yorumla
+1 yılAffetse bile hiçbir zaman unutmaz ve bir gün kavgada muhakkak bunu ‘beni aldattın’ diyerek yüzüne vurur kendimden biliyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ki bunun farkındayım😔
- +1 yıl
Sendemi aldattın niye aldattınız
Soran+1 yıl@Damlabicak insanlar hayatında sadece aldatarak mı hata yapmış oluyor, başka bni olayda kim olursa yüzüne vurur, u soruunuun amacı ne?
- +1 yıl
Hayır tabiki niye aldattığınızı merak ettim kocanız belki naif biri kocanızı tanımadan yüzüne vurur diyemeyiz
- +1 yıl
Hayır aldatmadım aldatıldım
- +1 yıl
Ne kadar nafaka ve tazminat aldın
+1 yılHer doğru her yerde söylenmez bence söylememen daha iyi olur yargılayanlara takılma kimin ne yaşadığını bilemeyiz toplum olarak bunu hala yıkamadık maalesef bakalım yargılayanlar başlarına gelse napacak
10 Yorumla
+1 yılTroll benceee😂😂😂 kimse yakalandığını söylemez burdaa
20 YorumlaGuven 0 affettiremezsin. Affetse bile ya intikam alir ya da guvenmez ve her tartismaniz da yuzune vurur
23 Yorumla- +1 yıl
Nafaka ve tazminat öder erkek için boşanmak kolay değil
En yakın arkadaşını sevgiline peşkeş çek, o arkadaşını becerirken, karşılarına oturup izle.
Aksi halde af söz konusu değil yavrum..00 Yorumla
+1 yılO iş bitmiş artık. Affetse bile hep kafasında olacak hayatı boyunca
00 Yorumlaonu benimlede aldatmalısın sonra başka birisiylede sen kez yoksa bu is hallolmaz (!)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Aldattıktan sonra hala affedebileceğini düşünüyorsun yani hiç güleceğim yoktu 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Hiç bişi sen olayın bitti bu arads olsy nasıl oldu anlatssns biraz
00 Yorumla
+1 yılNe olacak aldatmaktan ya, boşa trip yapmış. Boş ver, o gelsin hatasını anlayınca
00 Yorumla
+1 yılOlay bir ihanet olarak algilandiysa nasil affedireceksin ki is tamamen karsi tarsfin insafina kalmis bir sey
10 Yorumla
+1 yılAldatmaktan niye pişman olur ki bir insan bu harika bir şey
00 YorumlaBenimde karım beni aldattı ama kamera eve koyarak anladım bı arkadaşımla cok yakışıkli biri karım ondan hamile şu an ama karımı çok seviyorum ve ayrılmak isteirmdim banada saldırırlar ama olay bu boşver milleti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKnk aldattıysan göze almışsın sal bosver, gittin mi tam gideceksin, ayrılık bile gurur duyacak seninle. Demiş şair can yücel
00 Yorumla
+1 yılSende ona bi fırsat ver o da seni aldattın bi kere bu is çözülür bence
01 Yorumla- +1 yıl
Olmaz bence öyle
+1 yılUmarım hiç affetmez seni, kalırsın öyle ortada.
816 Yorumla- +1 yıl
Nafaka ve tazminatını alır
- +1 yıl
@Ergünkovboy Kanun bilmediğiniz çok belli.
- +1 yıl
Kanun her zaman kadından yana
- +1 yıl
Ya sen git biraz kanun maddesi ve Yargıtay kararı oku.
- +1 yıl
Yakınım başına geldi 1.5 yaşında kızı var karısı aldattı aylık 1000 tl nafaka ödüyor
- +1 yıl
@Ergünkovboy Nafakayı kime ödediğini nereden biliyorsun?
- +1 yıl
Karısına ve çocuğuna başka kime nafaka ödeyecek kendisi söyledi adamın geliri aylık 3.500 tl zor geçiniyor
- +1 yıl
@Ergünkovboy Senin kanun bilmediğine bir kere daha şahit oldum şu an. 😅
- +1 yıl
Evet doğru söylüyor arkadaşımda kocasını aldattı ve nafaka alıyor
- +1 yıl
@Damlabicak Arkadaşlar siz oturun ve nafaka türlerine çalışın. Zannediyorsunuz ki her ödenen nafaka eşe ödeniyor.
- +1 yıl
Çocuğuna ödüyor arkadaşımın kocası aylık 1.500 tl
- +1 yıl
@Damlabicak Çocuk alır zaten ama eş kusurlu olduğu için herhangi bir hak talep edemez. Diğer arkadaş direkt eşine ödediğine dair imada bulunuyor. Zaten soruyu soran kişinin evli olup olmadığı da belli değil.
- +1 yıl
Oda çocuk için ödüyodur muhtemelen ama sonuçta eşi alıyor nafakayı
- +1 yıl
Cinayete kurban gidersin bu kafayla ancak
- +1 yıl
@Ergünkovboy git atını başka yerde ara
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem ihatin affı olamaz diyorsunuz hemde kendini af ettirmeye çalışıyorsun
10 Yorumla
+1 yılBence affettirmek ile uğraşma. Çocuk sana her baktığında onu aldatışın gelecek aklına ve bir gün mutlaka onu yüzüne vuracak. Zaten çok sevseydin ve değer verseydin aldatmazdın..!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHee oldu bi akıllı sizsiniz k0dumun k@smerlerı affedekte bi daha yapın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar neden bu kadar doyumsuz. Neden tek erkek yetmiyor
00 Yorumla
+1 yılGüven kırıldı bi kere af etse de eskisi gibi olmaz
30 Yorumla
+1 yılKeşkee aldatmasaydınnn, gerçekten seviyosan elinden geleni yap
10 YorumlaBeraber aldattığın kişiyi bıraktın mı bu ne iki yüzlülük
10 Yorumla
+1 yılbi anlık seytana uymus olabılırsın daha sevgı dolu ilgılı ol ona affeder
00 Yorumla
+1 yılBir daha asla sana güvenmicek. Ama soru troll gibi geldi bana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmem onun yerınde olsam.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Ben asla affetmem.
.10 Yorumla
+1 yılBiraz utanip pisman olabilirsin tabi yuzun varsa
10 Yorumla
+1 yılyakalanmasaydın pişman olmazdın
10 YorumlaUmarım affetmez gt gibi kalırsın ortada
10 YorumlaAdam haklı peşinden koşma boşuna
10 Yorumla
+1 yılHerşey bitmiş gtune basmış tekmeyi iyi olmuş AxMK
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılAtma zaten. sen yolunda devam et.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılbekle sonra da sen konuş ayrılalım şeklinde
00 Yorumla
+1 yılBir genel evde çalışmaya başla
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapmana gerek kalmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmini tutsaydin basina gelmezdi bnlar bacim
39 Yorumla- +1 yıl
Knk çok iyi dedin ya 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Gokhantunc47 😂
- +1 yıl
Merak ettim seni tanımak isterim yiğidim kaç yaşındasın 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Gokhantunc47 yigidim mi dndjdj 27 yasindayim sen :)
- +1 yıl
Şaka yapıyom ya ayrıca yaştan çok yaşanmışlıklar önemli bazıları 35 yaşında ama akılları zekaları 15
- +1 yıl
T. kp atar mısın
Cevap sahibi+1 yıl@Gokhantunc47 evet 35 yasinda olup a salak salak davranan cok var sen kac yasndasn
- +1 yıl
21 yaşındayım knk ya da abla ne dememi istersen olgun insanları severim akıllı zeki olurlar ergenler gibi aptal düşüncesiz değil nerelisin
Cevap sahibi+1 yıl@Gokhantunc47 takip atiyorum bekle
Medeni insanlarız de affeder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte bu yuzden seven aldatmaz diyoruz
00 Yorumla
+1 yılgötten ver hemen affeder
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yapıyorsunuz aldatmayı anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yıladamsa affetmez
10 Yorumla
+1 yılIyi yapmış konuşmamakla kimse bilmeden aldatmaz
10 YorumlaÖzür dilemeye çalış affeder mi bilmem
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem