Güncellemeler
+1 yıl
Hoca dedeme boşanma görüyorum burda demiş bu arada yanlış olmasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Büyünün etkileri olur tam olarak ne icin büyü yapılıp edildigi önemli
Ya biz kuzenler arasında erkek çocuk lar için yapıldığını düşünüyoruz yani dayımlar ve onun çocukları çünkü 2 dayım var birisinin çocuğu öldü birisi de asla odasından çıkmaz aşırı asosyal ve anneannemle dedeme çok karşı geliyo küfürler ediyo diğer dayımında 1 kızı var ona hiçbişey olmadı oğlu oldu 4 buçuk ay sonra hiçbi tehşis konulamadan öldü ve eşiyle boşandı ondan sonra bu muska ortaya çıktı işte
Peki bozuldumu yapilan islem
O kadarını bilmiyorum ama dedem o muskayı yakmış yani ama sadece bi muska olduğunu sanmıyorum dedem daha öncede birsürü bulmuş
Muska isleri cok sorun valla
Şimdi durdun bütün gün ve bu saatte mi yazmaya karar verdin
şu an konusu açıldı
genelde böyle şeyler yakılmaz akar temiz suya atılmaz mı 🙄 nas suresi , felak suresi ve Ayet-el kürsi okuyun bol bol eve kendinize vs
Büyü Haktır..
Yapan Kişi Dinden Çıkar..
Yani Evet Bunun Büyü Olma İhtimali Var..
Lakin Asıl Gerçeği de Bilen Allah'tır..
Ben cadıyım
@PamukŞekerKız
Sana Ve Soruyu Soran Arkadaşa Bir Bilgi Vereyim..
Aşağıda Birini Gördüm Ve Boşanma Büyüsü Diye Birşeyin Olmadığını Savundu..
Çünkü onlar, insanlara sihri ve Bâbil’de Hârut ile Mârut isimli iki meleğe indirilen (bilgileri) öğretiyorlardı. Hâlbuki o ikisi: «Biz ancak imtihan için gönderildik, sakın (öğrettiğimiz bilgileri sihir yapmakta kullanıp da) kâfir olma!» demeden hiç kimseye bir şey öğretmezlerdi. İşte bunlardan, kişi ile hanımının arasını ayıracak şeyleri öğreniyorlardı. Fakat onlar, bununla, Allah’ın izni olmadan hiç kimseye zarar verecek değillerdi. Kendilerine faydalı olanı değil de zarar veren şeyi öğreniyorlardı. (Bakara - 102)
Bu Büyünün Var Olduğu Kur'an da Bile Geçiyorken..
Sana Gelince Cadı Kız, Ayette Gördüğün Gibi Büyü Yapanları Kafir Olarak Nitelendiriliyor..
Böyle Bir Konu İle Dalga Geçmeni Pek Tavsiye Etmiyorum..
Ben zaten musluman degilim abicim
İnsanlar büyü, nazar vs. inanmıyorlar ama gerçeklerinden de kaçamıyorlar.
Gerçekten öyle
adamlar avrupa da bile bununlar alakalı hastanelerde bölüm açıyorlar, bizimkiler inkardan başka bir şey yapmıyorla. Ama bilseler ki avrupa bunu yapıyor o zaman inanırlar. Avrupayı tanrı olarak görenler bu töhmete düşüneler zaten.
Awk bu saatte bu sorulur mu ben erkek olduğum halde tırstım bunu okuyan kızlar var yalnız başlarına biraz düşünceli olun
İyimisin ya erkekler dahamı az korkuyo kızlardan
Büyü bu Cinli bu erkek mi dinler iflahını kurutur adamın
Büyü ve nazar adam öldürür.
2 saniye içinde öluceksin ben buyucuyum valdemortum ben
@PamukŞekerKız Kuranda geçiyor git araştır saçma sapan şeyler konuşma delirtme beni gece gece
delirme ölürsun
@PamukŞekerKız defol git bak
Yok kardeşim öyle birsey boşanma büyüsü olmaz
İnternetden çok araştırdım böyle bişeyin var olduğu yazıyo ve hoca zaten boşanma görüyorum burda demiş
Yaa göremez diyorum sana daa niye inanmiyosun bana sen o hocayı havaya kaldırım burdan o kim yaaa yok öyle birsey
sen diyince bir anda yok oluyo ok