Eşim beni iş yerinde bir arkadaşı ile aldatıyor. Eşimin aldattığı kişinin arkadaşı bana bunu söyledi. Aralarında muhabbet olmuş mesajları ve fotoğrafları atıp dalga geçiyorlarmış eşimle. Adam vicdan yapmış bana söyledi. Eşim ve aldattığı kişiye nasıl bir oyun oynayıp onları rezil edeyim? İş yerlerinde rezil etmek istiyorum onları. Arkadaşı ben tek kelime etmem, eden bulur dedi. Sizce ne yapayım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Senin rezil etmene gerek yokki, eşinin seni aldattığı kişi zaten rezil etmiş eşini, fotoğrafları ve mesajları göstererek iyi dalga yapıp kendilerine meze yapmışlar zaten, rezil olmuş zaten, bence iş yerinde değilde evde konuş bunu eşin gelince, "sen zaten ne kadar rezil bir kadın olduğunu biliyorsun, benim seni rezil etmeme gerek kalmadı, ve boşanıyoruz." demen yeterli olur bence bu laf ona, sonrada gider boşanırsınız.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk önce şunu söylemeliyim ki ne rezil etmesi, karşında seni aldatan sana karşı sadakatsiz davranan bir kadın varken nasıl evli kalabilmen. Aldatan ne kadar ileride pişman oldum desede yine aldatacaktır. Huyu huyundan vazgeçmez. Senin yerinde olsam yüzüne bile bakmazdım. Aç boşanma davasını boşa gitsin. Ayrıldığınızı yakınlarınız öğrendiğinde özellikle sadakatsizliğini saten yeterince büyük rezil olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılİkisini de karşınıza alın siz kendinize yakışanı yapmışsınız ben de kendime yakışanı yapacağım deyip yüzüğü hanımefendinin eline verin.
Seviyelerine düşmenize değmez ( ) kadının pişmanlığı artacaktır.72 Yorumla
Soran+1 yılEig yorum. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim🍃
+1 yılOyuna gerek yok. Itirafa yonlendir, kabul edince de yol ver. Dönüp arkana bakma bile. Oyun oynamak seni daha da aşağı çeker ve karşıya bir değer göstergesidir.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
31Cevap
+1 yılTopluca yemek yeyin, o sırada "Aşkım ne kadar güzel nude fotoğrafların var ama aşk olsun X kişisine attığını bana atmıyorsun" de, keyifli bir şekilde fotoğrafları göster sonra da kalk git, boşanma davasını aç. Veya ss al mesajları, televizyonda özel bir film diyerek mesajları göster. Tam dizilik senaryo😅 Yalnız bunu yaparken kanıt falan olmasın, belki davada senin aleyhine olur.
12 Yorumla- +1 yıl
sadakatsiz mi izledin
- +1 yıl
@ProteinKalpBen Hayır ama yazarken aklıma gelmedi de değil. Tüh yine bizden önce yaptılar, yetişemedik😂
+1 yılAldattığına dair net deliller toplamaya çalış. Sonra da boşanma ve tazminat davası aç. O zaten rezil olur.
10 YorumlaReis seni neden aldatmış olabilir? Bunu düşündün mü? Yani aranız mi kötüydü de aldatma gereği duydu? Yanlış anlamazsan sormak isterim
229 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda çok kilo aldın diyordu sürekli. Diyete sokmuştu beni. Diyet yapıp spor yapıyordum yine de ikna olmadı demek ki.
- +1 yıl
Hiçbir iliski tek taraftı bitmez. Kesinlikle dogru bir soru sormussunuz. @Faruk2059
- +1 yıl
@Lavinia_41 aldatıldıgınız zaman sorunu kendinizde arayın o zaman xd
- +1 yıl
Aldatılsam kesinlikle kendimde ararım hatayi. @Zeyneym
- +1 yıl
Aynenn demek istedigim tamda dediginiz sekilde. @Faruk2059
- +1 yıl
@Lavinia_41 Aldatmakta normalleşti galiba xd
- +1 yıl
Aldatmayı savunmuyorum! Çift terapistlerine sorun bence bu konuyu. Cunku hepsi dedigimi diyecek. İletisim bozuklulugu, cinsel yetersizlik, karsı tarafin ne istedigini bilememe. Daha onlarcası var. Aldatmak kesinlikle normal degil. Ama ciftler herseyi Konusmakdan kacıyor. Once bunun temeline inilmesi lazim. Belki bastan farkedilseydi, bunlarin hicbir tanesi olmazdi.
- +1 yıl
@Lavinia_41 Benim demek istediğimde bu konuşulsun çözülmüyorsa zorlamasınlar
- +1 yıl
@Lavinia_41 karşıdakini salak yerine koyup arkasından aldatmak sadece aldatanın suçudur
- +1 yıl
Tabikide orası öyle. Olmuyorsa asla zorlanmamali
Öncelikle sakin ol. Sakın elinden bir kaza çıkmasın.
31 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir insan değilim. :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Biraz daha bilmiyormuş gibi rol yap etrafdan işfa delilleri toplamaya çalış sonra iş yerinde sunum yap ikiside işten olur sonra o altadtığı kişiyi komaya sok
20 Yorumla
+1 yılmeesajları ve fotoları slayt yap film gibi millete göster
31 Yorumla- +1 yıl
ya da megafonla bir otobüs kirala tüm şehre aldattığını yay
Cidden seni aldattiysa cok yazik o kaybeder bence hiç uğraşma boşan biran önceki bide nafakadanda kurtulmuş olursun ondan sana hayir gelmez
10 YorumlaBoşanma davası aç. Kağıtlarıda iş yerinde herkesin içinde onun önüne koy ve bir şey demeden normal bir şekilde çık ordan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılAldattığını belgele ayrıl. Nafaka ödemezsin. En güzel intikam unutmaktır. Unut onu.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılTek kelime etmezsen bırak rezil de etme. Boşa gitsin.
10 Yorumla
+1 yılBaskin yap fotolarini cek bosanman kolay olur nafakada vermezsin
10 Yorumla
+1 yılrezil et sonrada boşa onu hem akılanmış olur yap bence ben olsam rezil ederim hak eti çünki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılSende onu aldat.. şaka bir yana.. mantıklı hareket et.. haklıyken haksız duruma düşme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılBencede is yerinde rezil edip işden kovdurmus olursun senle dalga gecene hakini ver
10 Yorumla Sadece dalga geçildiğini kanıtlarıyla yüzüne vur. kendini düşürdüğün hale bak de
10 Yorumla
+1 yılBöyle entrikalara ne gerek var? Direkt yasal haklarını kullan, yeterli olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Aldatma, tek taraflı bir eylem degildir. İntikam pesinde kosmadan evvel, acaba ben ne hata yaptım, bunda benim rolüm nedir diye bir öz muhasebe yap. Ki ileride bir başkasıyla olursan yine benzer durumlar yaşama.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olan olmuş, ayrıl kurtul. Rezıl etsen ne olur, etmesen ne olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş yerine git patronla konus ama durumu anlatma sonra slayt seklinde fotolarını herkese göster rezil olur kovulurlar
10 YorumlaHiç bir oyun oynayamaz hep srn zarar görürsün. Aniden boşan zırnık verme Allah a havale et. İntikam alayım dersen srni gvt lıga alıştırr emin ol yanında yapsalar sesin çıkmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Adamı kaçır maskeyle gece vakti hadım edip ormana at, kadınada tazminat davası açıp bütün her yere yay, hayatı boyunca gitti yollarda orsp geldi diye dalga geçsin çocuklar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evli ise adam sende onun karısı ile iletişime gec. birlikte olduklarını öğrensin oda olmadi sende onun karisi al. seninkini bosa.
00 Yorumlanafaka vermeden boşanabilirsin. hatta türk medeni hukukunda erkeğin de nafaka isteme hakkı vardır. ben olsam kanıtlayıp isterdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aldatılmaz abi yol verir işine bakacaksın asalet bunu gerektirir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elinde bir kanıtla iş yeri personel müdürüyle konuş ve tazminat davası aç
10 Yorumla
+1 yılOyun oynamana gerek yok bence. Hicbir iliski tek taraflı bitmez. Aldatmayı savunmuyorum. Ama birdaha ki iliskilerinde daha cok dikkat etmelisin. Boşan gitsin. İstersen tazminatta alabilirsin. Fazlasına gerek yok bence.
216 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle diyorum. Cevremde çok kez buna şahit oldum cunku.
- +1 yıl
Haklı demiyorum. Temelinde yatan bazı sorunlar var. Ve bu onceden farkedilseydi, bunlar olmazdi.
- +1 yıl
Sıkılıp aldatmak çok ayrı. Bu resmen serefsizlige giriyor.
Benim karsımdaki şahıs, yıllarca onu aldattığıma inanmış ve bunun için siddet gostermis bir pislik. Ve sırf aldattım diyebilmek için, aldattm. Bu bunu ona yüzüne karsı soyledm. Ki o zmanda triplere girmisti. Sen yapmazsn, yapmadin vs diye. Neden yıllarca zülum gordum o zman bu inanip da yapmadıgım sey icin.. cok ince cizgi bu.
Soran+1 yılBunu söyleyen bir kadın. Hangi sebep aldatmayı haklı gösterir? Yediği önünde yemediği arkasında, kendi istedi diye çalıştı. Her gün yoruldun mu, iyi misin, ayak masajı ister misin diye soruyor duruyordum. Cinsel olarak da hiçbir şekilde eksik kalmıyordu. Bazı insanların kanı bozuktur kardeş, ne yaparsan yap önünü alamazsın.
- +1 yıl
Orası öyleyse durum çok farkliymıs ya.. 😔 Rabbim kötü insanlardan korusun 🙏
Soran+1 yıl@Lavinia_41 bütün yorumlarını okudum, çok şaşırdım. Bir kadının böyle düşünmesi bence hiç hoş değil. Aldatmanın haklı sebepleri var diyorsun resmen. İstemeyen boşanır, aldatmaz.
- +1 yıl
Kendisini yetersiz hissettiği icin. @Sudesaban
- +1 yıl
Ben aldatmayı haketmiyorum. Tekrar tekrar söylüyorum. İstemeyen boşanır. Evet. Benim durumum cok farkliydı. Belki de buna göre yorum yaptığım icin ayrıkı geliyor olabilir.
- +1 yıl
*dogru bulmuyorum yazacaktim.
- +1 yıl
2 sene boyunca bu konu hakkinda hicbirsey demedim. Ama hala aynıydi ve en sonunda konustum. Konusmaya calistim. Ondan sonra da bu sekilde dusunmeye basladı. Bir kac senede bu sekilde devam etti. Hergun bu aldatma konusu acilip, ki yapmadigim halde demedigi kalmiyordu. Bosanmaya da yanasmiyordu. Sakat birakirm diyordu. Falan fslan.. cok sukur gecti ya. Kurtuldum o ruh hastasindan
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın ha atlayıp hemen sorma…. İzleee sessiz sakin hiçbirşey olmamış gibi izle… aynı yatakta uyu yine de izle. Açığı buldun mu. 👌🏻👌🏻 Komando gibi ol kadınlar öyle çünkü
00 Yorumla
+1 yıleşin elime bir düşse çeşitli p. rno sitelerine videoyu yay ve rezil olur işte twitter p hub hamster vesaire ifşa sitelerine de gönder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Öncelikle o yazılara ulaşman lazım ki elinde delil olsun
10 Yorumlaİş üstünde bas onlari yalancı silah ile onlari orda istedigini yaptırarak rezil edersin video da cek lazim olur😀
10 YorumlaTazminat almayı unutma karından allah yardımcın olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aşkına biraz olgunlaşın ben sizden küçügüm eski sevgilim beni 3 kez aldattı ne bir intikam nede oyun oynadım BİRAZ GELİŞİN ALLAH AŞKINA
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldattığı kişi evli mi
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır bekar
Cevap sahibi+1 yılÇıplak resimlerini çek ifşa et
- +1 yıl
Ohaa karısının mi?
Soran+1 yılKardeş nasıl rezil etcem dedim. Nasıl güzel kardeşim olunur demedim
Cevap sahibi+1 yıl@Zeyneym aklıma başka birşey gelmedi
- +1 yıl
+1 yılBir şey yapma, boşan gitsin.
20 Yorumla
+1 yılAldatan kendini aldatmıştır de geç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kanıtlar elinde maddi manevi tazminat davasi aç
10 Yorumlaİspat et boşa bence yeterli tazminat iste
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılRezil etme rezil olmuşlar olacağı kadar
10 Yorumla
+1 yılOyun mu değişik bence yüzleş daha iyi
10 YorumlaAyril bitir gitsin. Ne oyunu?
10 YorumlaBelgeleri al avukata git
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. pislikler bence boşan hiç uğraşma intikam filanla
10 Yorumla
+1 yılEmin misin aldattigina
12 Yorumla
Soran+1 yılMesajları ve birkaç fotoğraf gördüm samimi. Eminim yani
- +1 yıl
Ne yazmış ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kaç yıllık evlisiniz
14 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıllık
Soran+1 yılO kesin. Ama rezil etmek istiyorum
+1 yılSenin ne yaptığını umarsayacağını sanmam yorma kendini neden aldattı onu sorgula biraz
00 YorumlaRezil birisini rezil edemezsin bosan gitsin.
10 YorumlaHiç bir şey yapmadan gidip boşan direk
00 Yorumla
+1 yılOyun yapmak yerine boşanma davası açsan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunuz var mı
11 Yorumla
Soran+1 yılYok çocuğumuz
+1 yılBoşan ya
10 Yorumla
+1 yılORB karı
10 YorumlaYapılır mı bee
00 Yorumla
+1 yılsende onu aldat
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimin beni aldattığını öğrendim. Ona nasıl bir oyun oynamalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım