Sevgilimin arkadaşı sürekli beni rahatsız ediyor ama bunu engelleyemiyorum o anda dilim ve tüm vücudum kitleniyor ne yapmalıyım?

Sevgilim arkadaşıyla oldukça yakın o yüzden çok da ona söyleyip üzmek istemiyorum. O kişiyle görüşmemeye çalışıyorum ama bu pek memnun olmuyor sevgilimle çok yakın çünkü birlikte takılıyoruz. Bana çok sapıkça yaklaşıyor elini kalçama koyuyor ellerimi tutuyor falan tabi sevgilim yokken. Buna tepki vermiyor musun diyeceksiniz vermeye çalışıyorum ama veremiyorum sanki o anda dilim tutuluyor hiçbir şey yapamıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum hemen bir kabulleniş içerisinde miyim yoksa bilinçaltımda? Adam resmen afedersiniz şey yapacak ama ben hiç bir şey diyemiyorum böyle olunca kendimi de sanki sevgilimi aldatmış gibi hissediyorum bu çok kötü bir duygu. Ayrıca o ya daha ileri giderse ve ben gene o an tepki veremezsem vücudum ve dilim tutulursa? Ne yapmalıyım?
Sevgilimin arkadaşı sürekli beni rahatsız ediyor ama bunu engelleyemiyorum o anda dilim ve tüm vücudum kitleniyor ne yapmalıyım?