Kızı ortak arkadaşımdan ekledim 2 yıl önce aynı okulda idik kısmen tanıyordum yani hiç tanışmamıştık.. kızın kankası bizim sınıfta idi onunlada hala takipleşiyoruz arkadaşız yani.. günaydın nasılsın faslından sonra böyle bir konuşma geçti dün aramızda ve dün den beri görüldüde kaldı konuşma bende hiç yazmadım.. fakat dünden beri attığım her hikayeye bakıyo ve takipte hala ne yapmalıyım sizce? Sizce yarın yazsam mı arkadaşlar? Müsait olduğun zaman konuşalım mı diye?
kanser kız tipi aga. Demek oluyor ki Senin gibi kimler kimler buna yazmış ki popişi fazlasıyla havalarda geziyor :d. Medeniyet görmemiş biri olduğu da konuşmayı bu şekilde görüldü atarak sonlandırmasından belli zaten. Yani şahsen bu tarz bi kız istediği kadar seksi olsun şu hareketinden sonra benim için biterdi. tabi senin için biter mi bilemem. Az bişe gururun varsa sil geç
Onunla ilgilendiğinizi çok da belli etmemen gerektiğinizi düşünüyorum. Sanıyorum ki kız sizden hoşlanmıyor ve normal sıradan bir arkadaş gibi görüyor.
Dediğim gibi ben olsaydım yazmazdım. Sonra görüşürüz tarzında bir şekilde bitmemiş sohbet. O sebeple yazmasanız daha iyi olur gibi...
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Henüz tanışmadık bile bende kısmen tanıyorum.. 2 sene önce aynı okulda idik.. ama ne o beni tanıyo ne ben onu :) sadece ortak arkadaşımız var ve o arkadaş ta en yakınıymış kendisinin.. her hikayeme falan bakıyo az önce yine baktı mesela :) ayrıca uzun yorumunuz için teşekkürler
Rica ederim. Hikayelere bakmanın pek bir şey ifade etmediğini düşünüyorum. Herkesin hikayesine bakılır. Hatta hikayeler postalardan daha çok dikkat çeker..
Onu bilemezsiniz. Ortak arkaşınızla da konuşup fikirlerini almalısınız belki size, o hoşlandığınız kızın sizin hakkınızda konuştukları ile ilgili bir şeyler söyleyebilir
Birşey yazma bence ya reddetmiş gibi gözüküyor çıkma teklifi etmesen de. Kendisinin yazmasını bekle yazmasını istiyorsan da ilgisini çekecek hikayeler paylaşabilirsin 😄