Ne yapmalıyım üzülmemek için?

ben 25 yaşımda bir bayanım. Sakin az konuşan yardımsever saygılı biriyim biraz sinirli biriyim ama kimseyi küçümsemem kötü davranmam kalp kırmam. Ama bu zamana kadar hiçbir erkek beni sevmedi beğenmedi hiç çıkma teklifi almadım. Ben lise okurken ilk kez bir çocuğa aşık oldum çocuk serseri falan değildi kaslı kibirli de değildi zaten kaslı sporcu kibirli çok özgüvenli erkeklerden nefret ediyorum. Ben olgun ciddi sevdiğine sadık bir adamla evlenmek isterdim. İşte benim sevdiğim çocuk da yakışıklı falan değildi ama karakteri olgun ciddi vicdanlı olduğu için onu 5 yıl boyunca sevdim gelde çok sevdim. Ve o başkasını seviyordu asla hiçbir karşılık beklemeden sevdim onu. Ve 5 yılın sonunda ona söyledim o da kırmadı umut vermedi kötü davranmadı sadece teşekkür etti. Ama onu çok sevdiğimi kendisi de biliyordu biliyorum beni sevdiğini demişti bana. Ama o şımarık kibirli bir kıza aşıktı ve onu seviyordu. şu an 2 tane üniversite mezunuyum iş yerinde çalışıyorum ama hiçbir zaman evlenemeyeceğim. Çünkü ben çocukken kalp ameliyatları geçirdim bu yüzden de evlenebilme şansım yok. Buna çok üzülüyorum ama keşke sevilmek ne demek yaşasaydım beni seven biri hiç olmadı çünkü. Ben ölene kadar da seven biri olmayacak. İçimde ukte kaldı keşke bende gelinlik giyebilseydim 😭
Ne yapmalıyım üzülmemek için?