Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAslında genel itibariyle böyle durumlarda çok sık karşı karşıya kalmış bir insanım, yani mesela ben birisinden hoşlanıyorum ya da seviyorum iyi ki duyuyorum tabii ki bunu Aşk diyemeyiz Aşk bambaşka bir duygudur ve aşk karşılıklı olunca çok güzeldir, diyelim ki hoşlanıyorum seviyorum karşındaki insanın tavırlarını ve bana olan düşüncelerini önemsiyorum, tabii ki öncelikli olarak hayatında var olan o kişinin hayatında birisinin olup olmadığını Medeni durumun yani evli olup olmadığını birisini sevip sevmediğini sorguluyorum, eğer birisini seviyorsa zaten o insana karşı herhangi bir duygu ifadesi göstermeden ya da söylemeden sessizce kendi içimde o defteri kapatmaya çalışıyorum, çünkü daha önce bu duyguyu fazlası ile yaşadım artık tecrübe kazandım demem yerinde olur, ama diyelim ki hayatında herhangi bir kimse yoksa onunla yakın arkadaşlık kurmaya çalışıyorum Aşk hakkındaki düşüncelerini fikirlerini ve geçmişteki ilişkilerinde yaşamış olduğu olumlu olumsuz düşünceleri ve şu anda hayatını birisini alıp almadığını sorguluyorum almak isteyip almak istemediğini de sorguluyorum, eğer Benim aşka sevgiye herhangi bir inancım yok ve böyle şeyler istemiyorum diyen bir insan ise aynı şekilde yine sesimi çıkarmadan hayatına devam etmeyi tercih ediyorum. Tabii ki bunun yanında eğer ki ben duygularım açtığım halde ben seni çok seviyorum seninle arkadaş kalmak istiyorum seninle böyle bir şey düşünmüyorum diyen bir insan olursa saygı ile karşılayıp o insanı uzak durmayı tercih ediyorum tabii ki bir daha iletişim kurmuyorum, ama bu durum beni kabul etmediği için ya da sevmediği için değil, ben onu sevdiğim için bir ilerleyen dönemlerde hayatına bir erkek alırsa benim de canım yanacağı için O insandan uzak durmayı tercih ediyorum zaten insan gerçekten sevdiği ve aşık olduğu ya da geçmiş dönemlerde sevgili olduğu insanlarla kesinlikle aşk yaşadığı insanlarla arkadaşlık dostluk kankalık yapamaz bunu yapabiliyorum diyen yalan söyler içinizdeki duyguları ve yaşadıklarını nasıl bir kenara atıp arkadaş kalmayı başarabiliriz ki? Dolayısıyla eğer böyle bir durum varsa karşılık alamadığım kişiyle uygun bir dil ile konuşarak iletişimi tamamı ile kesmeyi tercih ediyorum. Ama zaten 30 yıllık hayatım boyunca ve bunun 15 yıl boyunca böyle durumlarla karşı karşıya kaldığım için artık tecrübe sahip olmamdan kaynaklı eskisi kadar üzülmüyorum hatta boş veriyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hazırda var hemen kopyala yapıştır gelsin
Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim
Seni çok sevmiştim sen neden bana böyle yaptın
Seni beni böyle yapmasaydın seninle uzun zaman bir hayal kuracaktık
Ben o hayali hala düşünüyorum
Seni çok sevecektim
Hayatım, hayatım Leyla
Dıııırıt dıııırıt 20 Yorumla
Bence kaçırma beni 😉😂
18 Yorumla- +1 yıl
O gün gittin mi spora , acayip merak ettim soramadım da 😂
- +1 yıl
Kalkamam dersen sabah için alarm kurup uyandiralim seni 😂
Sevindim gitmene😊👍🏻 - +1 yıl
Günün yarısını heba ettin valla olmaz sabah 6'da uyandıracaz seni KScanlar olarak bu nasıl? 😂
Benim minik Tolgamda böyle ama neyseki ben varım 6 da tepesindeyim🤸 - +1 yıl
Ricalar ⏰🏋️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç... ölsem de söylemem. nedemiş sezen ablam... bende yoluma giderim...👈
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ❤❤
- +1 yıl
Rica ederim❤️
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
103Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tek söz olmasa da şunu derdim "He diyeydin nolurdu"
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen beni sevmesen bile seni sevmek güzeldi derdim gadası
10 Yorumla
+1 yılSezai Karakoç' un yaptıgı gibi Mona Rosa şiirini aslinda aşık olduğu kıza yazmıstır kiza çok defa sevgisini dile getiriyor. Ama kız her defasında reddediyor. En son Sezai Karakoç' un Mona Rosa şiiri ile adını duyunca yanina gidiyor Sezai Karakoç' un. Ama bu sefer Sezai Karakoç kızı reddediyor. İşte alfa bir erkek örneği 😄😄😄
Yani elimden geleni yaparım, sevgim uğruna mücadele ederim baktım kabul etmiyor sevgimi zirvede bırakırım sana yazdıgım mektuplarda, şiirlerde, satirlarda sana kalsin yâr benim yolum belli... Der geçerim.
Tabi benim sevdiceğimm var ♥️♥️ şükürler olsunn iyi ki varsın 😊😊😊31 Yorumla- +1 yıl
Gözlerim doldu son satırda 😥 Allah razi olsun iyi ki varsın iyi ki yârsın seni çok seviyorum sevdiceğim 😊❤
+1 yılHoşlandığım kız olsa da ilk adımı asla atmayacağım için karşılıksız kalan bir hoşlantım hiçbir zaman olmayacaktır. Ha benden etkilenmemişse de "Ya sevgilisi vardır ya da lezbiyendir" diyerek teselli ederim kendimi. 😄
35 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'deysen işin zor , ilk adım her zaman erkekten beklenir
- +1 yıl
Öyle tabii ama açılmaktan bahsetmiyorum, kızlar çoğu konuda sinyal verebiliyor. O sinyali birkaç defa çakması lazım 😄
- +1 yıl
Anladım, Hayat böyle daha güzel keşke her erkek sinyal beklese pff 😄
- +1 yıl
Valla Türk erkekleri için şunu söyleyebilirim; futbola, cinselliğe ve romantizme bu kadar ilgili olup bu kadar ilgiye rağmen başarısız olan başka bir millet yok diye düşünüyordum 😄
- +1 yıl
Aynen 🤜🤛
Aldırma çocuksu mahzun yüzüne mutlaka terk edip gidecek bir gün sanma melek gibi göründüğüne seni sevmiyorum diyecek bir gün Hayırlı cumalar jdjdjdjdjdjdjdjdjd
23 Yorumla- +1 yıl
Vaaaaay 😎👍🏼
+1 yılBir görünüp bir kaybolursun sağ gösterip sol vuruyorsun sen benden ne istiyorsun açıkça söyle benimle Alay mi ediyorsun zalimin oğlu derdim senjn için gözyaşlarım kurudu akmıyor artık derdim ahh ahhh 😖
40 Yorumla
+1 yıl"Bazen taşı ne kadar sularsan sula, fayda etmez. Kendine iyi bak" derim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOna bu şarkıyı armağan ederdim. Çünkü hakediyor.
https://m.youtube.com/watch?v=9nEv_VxUohs40 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kimse sevmezken BEN sevdim. Sen benim seni seven kalbimi görmedin. Belkide hoşuna gitmeyen sadece dış görünüsum değildi. Inşallah seni benden daha çok sevene denk gelirsin.. BEN son durakta ineyimm✋
20 Yorumla Eskiden hoşlandığıma demek istedğim ama diyemediğim o kadar şey varki adamı her yaz görüyorum. Abimle yakınlar abime söyler diye korkarım. Geçen hayatımı kurtardı abime ben onun hayatını kurtardım neden bana Allah uzun ömür versin dedi? Bende yanlarındaydım ama biraz uzaktaydım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılİkimizinde kedi olduğu bir evrende sevgili olmak isterdim.
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa en güzel söz bu 🐾
+1 yılSeni sevdiğim bir gün bile pişman olmadim ama sen bir gün sevilmediğin bir kalpte kim vurduya gideceksin ahey ahey ahey 😂😂
Saka bir yana kendine iyi bak der giderim, sevmeyenle vakit kaybetmeye gerek yok.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben biraz fırlamayımdır bilirsin iyi analizci ve gözlemciyimdir karşılık almayacağım birine pek yanaşmam yanaşmışsam zaten alırım o karşılığı 🤪 olduda almadım mı MOTORUN BOZULSUN DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH derim 😁😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılpeki mutlu olacağın bir hayat dilerim olur kimseye kendimi zorla sevdiremem hayal ettiğim gibi olmadı diyede kimseye saygısızlık yapamam mutluluk dilerim hayatinda ve bir daha karşısına çıkmamak üzere oradan uzaklaşırım
20 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar bir kişiyi sevdim onu da dört sene sevdim. İki kez onu sevdiğimi, aşık olduğumu kendimi ifşa etmeden söyledim ikisini de red etti. İnşallah hep mutlu olursun dedim ne diyeceğim ki
27 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi seven çok az kadın kaldı. Keşke reelde karşılaşsaydık senin gibi birini tanımak isterdim ☺️
- +1 yıl
Erkek de aynı şekilde bu yaşıma kadar dört bes tane erkek gördüm gerçekten bir kızı uzun bir zaman seven. Bendr kendim gibi birisini arıyorum ama şimdi ki erkeklerin tek derdi kızlar ile takılıp geçmek
- +1 yıl
Maalesef öyle, özellikle şu son 10 yılda acayip bir şekilde değişti kadın erkek ilişkileri Türkiye’de. Kadın olsun erkek olsun iki cinstende nefret ettim artık yaptıkları şeyleri duyunca. Öyle ki bir ara yurtdışına sadece kız bulmak için çıkmayı bile düşündüm o derece bulamıyorum kimseyi. Sevdiğimi alıp yurtdışında yaşamak gibi bir hayalim var ☺️.
- +1 yıl
Böyle karakterde birini bulsam Türkiye’de, bir de tarih ve bilimden hoşlanıyorsa direkt evlenirim 🤣☺️
- +1 yıl
İkisinden de hoşlanırım.😃 Umarim aradığım gibi birisi bulursun, düzgün insan pek kalmadı ama
- +1 yıl
Valla benim artık midem kaldırmıyor. Bu işlerin içerisinde olmadığım için görmüyorum bilmiyorum ama kuşağıma çok iğrençlikler geliyor maalesef, yani bu takılma işinin boyutunu gerçekten çok kaçırdılar son birkaç yıldır neler neler var. Ben iki cinstende nefret ettim artık, kendime uygun birini bulup çekilmek istiyorum piyasadan ama çok zor çünkü bulamıyorum. Belki sen olabilirsin o güzel kişi ama bilmiyorum senden bile çekiniyorum şu anda 🤣🤣 kusura bakma elimde değil. Bir kızla konuşurken o kulağıma gelen şeyler gözümün önünde beliriyor senlik bir durum yok merak etme 😂😂
- +1 yıl
Peki😂😂
Allah gönlüne göre versin derim ne diyeyim..
Tabii iç sesim püü Allah uzun ömür versin senin işte erkek değil misiniz hepiniz aynısınız duygusuz dümbükler falan dermişim djxjdjxmdm20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey söylemek istemezdim zaten her zaman böyle olmuştur benim hoşlandığım kizlar genellikle böyle yapmıştır onlara bir şey demek istemem kendileri kaybetti
20 Yorumla
+1 yılZorla güzellik olmaz. Hoşcakal derim büyük ihtimalle. ya da biranda uzak durur asla konuşmam.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Umarım hayatında bidaha bu kadar büyük bi şans ayağına gelmez :) zira sen en büyük şansı elinin tersiyle ittin
20 YorumlaHoşlandığım ama karşılık alamadığım biri olmuştu.
Hiç bir şey söylemedim. Zaman kaybı olurdu. Şimdi bakıyorum da. Allah beni korumuş.20 Yorumla
+1 yılBende senden hoşlanmıyodum arkadaşlarla iddiaya girmiştik sadece seni tavlicam diye😂😂aynn bunu derdim
20 Yorumla
+1 yılSeni seven insana şans tanıyacak kadar cömert değilsin hayatta şana cömert davranır belki ilerde.
40 Yorumla
+1 yılGüzelliğin on para' etmez
Bu bendeki aşk olmasa
~Aşık Veysel30 Yorumla
+1 yılbu parçayı yollarım
https://youtu.be/h153C1MJIlI20 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/64hcnHMCQl4
Konuş Tayyip baba10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. 4-5 sene böyle birini platonik sevdim. Evli çocuklu ve mutlu şu an. Son sözüm mutlu olduğuna çok sevindim olurdu 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bu şekilde devam edemem seni tanıdığıma çok sevindim, kendine iyi bak. Bu tarz bir cümle söylemiştim 💆♂️
10 YorumlaAhahah ulen aklıma hep değişik sözler gelirdi bir şey gelmedi bu sefer demekki içimde böyle bir şey kalmamış.
10 Yorumla
+1 yılCanın sağ olsun derim kimse kimseyi sevmek zorunda değil
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılher kimle olursan ol mutlu olursun umarım o kişi olmayı isterdim ama
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Hoşlandığımı söyledim sonra benden çok soğudu sonra böyle yapıcaksan konuşmayalım dedim ve gitti
24 Yorumla
+1 yılBurada zaten kendisi. Geceleri ne yaşadığımı bir bilsen eminim sessiz kalmazdın duysun beniii
20 YorumlaSözüm yok. Kendisine de, kararlarına da saygı duyarım...
20 YorumlaSeni seven birini istedin de kalbine dokunucak onu sevecek birini bulduğunda neden gitmedin peşinden arkanı dönüp gittin.
10 YorumlaŞimdi uzun uzun yazardım da tek söz demişsin :D Ben de aslında senden hoşlanmamıştım derim (gurur)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılCanın cehenneme derim🤣
20 Yorumla Canı sağ olsun ne yapalım. Önümüzdeki maçlara bakacağız.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Varlığını bilmek ve seni tanımak benim için büyük bir kazanç.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta insan her istediğini elde edemiyor. Benim için büyük bir kayıpsın.
10 Yorumla
+1 yılAllah karşına seni benden daha çok sevebilecek birisini çıkarsın derim.
10 YorumlaBurnunun kıllarını al, bıyık sanıyorum ne zaman görsem..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hiç bir şey zaten ilgisizliğini anladığım anda hoşlanmada biter.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayalindeki kişi tarafından bir gün mağdur olursan beni unutma tamam mı yavrum
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey yaşamadım ama yaşasaydım "Neler kaybettiğini hiçbir zaman anlamazsın umarım" derdim.
10 YorumlaSöylemeyin hiç gerek yok çünkü karşılık alamamışız
Gurur herşeydir20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Tek bir dileğim var
Mutlu ol yeter 🎶🎵🎼🎶🎵🎼😌10 Yorumla
+1 yılSöyleyecek hiçbir şey yok aynı şey onun içinde geçerli olabilirdi biraz empati yapmak gerektiğini düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen daha geçen gün lgs mat çok zormuş sence nasıldı diye sordum? Ama işin garibi 18 yaşında olmam. O daha büyük işte siz düşünün. 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAklıma aşık Veysel geldi be..
Güzelliğin on para etmez bu bende ki aşk olmasa
Bunu söylerdim 😔💔20 Yorumla
+1 yılHiçbir söz söylemem sadece giderim elimden gelen her şeyi yaptıktan sonra
10 Yorumla
+1 yılUmarım hak edeni seviyorsundur.
20 Yorumla
+1 yılHoşçakal.. Keyifli geceler..
20 Yorumla
+1 yılSöylenecek bir şey yok herkes sizi sevmek zorunda değil, siz de herkesi sevmek zorunda değilsiniz. Birisi sizi sevmiyorsa onu suçlamayı , ondan nefret etmekten vazgeçin artık. Realist olun biraz.
11 Yorumla- +1 yıl
Bazıları bunu anlayamıyor kimse kimseyi sevmek zorunda değil istesen de bazen sevemiyorsun da bir insanı kaldı ki sevdiğiniz insan sırf sizi sevmediği için arkasından beddua etmek kötülüğünü istemek falan saçma şeyler ben ondan bir kötulük görmediğim sürece hiçbir şey demem arkasından demedim de, sırf sevmediği için birini suçlamak mantıksız zaten.
+1 yılBeni kaçıracak kadar aptal olduğunu yeni gördüm, şimdi baaay! :')
40 YorumlaKendine iyi bak ben seni yokluğunda seni sevdim yine sevmeye devam ederim uzaktan hep seni izliyorum dikkat et kendine olur mu
20 Yorumla
+1 yılHoşlanıp üstüne yürüyüp karşılık alamadığım kadın olamaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. "Senin ben taaa..."
En güzeli bunu söylemek.00 YorumlaSenin umursamadığın bu sevgimle gidip başkasını mutlu edecem derdim
30 Yorumla- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığınız ama karşılık alamadığınız kişiye söylemek istediğiniz tek söz ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım