- +1 yıl
Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ölümüne seven, erkeğine sülük gibi yapışan, tapan dişilerin tipi fiziği nasıl olursa olsun boynuzlanır. Halen erkeğin ilgi alakayı kadınların 4/1'i kadar sevmediğini anlayamayan dişiler her zaman kaybeder
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- +1 yıl
Erkeklere aldatmak için çirkin olman gerekmiyor her naneyi yemek istiyorlar. Sorunca da yaradılışımız böyle diye kendilerini avutuyorlar. Senin yaradılışın bu olsa bana günah olan şey sana sevap
olurdu🥱
Böyle biri için kendini üzdüğüne değmez. Evlenip çoluk çocuğa karışmadan görmüşsün diye çal oyna.
Aldatmayan erkekler malesef sınırlı sayıda artık hangimizin şansına denk gelirseler. Ben kumarı sevmem o yüzden çektim elimi ayağımı o işlerden.20 Yorumla - +1 yıl
Güzellikle alakası yok pezevwnk insanları hayatına aldığın için böyle oldu. Kendine değer ver
30 Yorumla - +1 yıl
Adriana Lima'nın aldatıldığı, Rihanna'nın dövüldüğü dünyada seni harcarlar Hatçe derken ciddiydik. :)
40 Yorumla Aldatılmanın güzellikle çirkinlikle alakası yok karşı tarafın karaktersizliğiyle alakası var
30 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir kız aldatılacak kız değildir karşıdakinin karaktersizliğidir.
30 Yorumla - +1 yıl
Yo maşallah disarda n güzel gorunuyorsunda içerden nasılsın bilemiyorum. Birde seni aldatanin niyeti önemli seninle ne amaçla birlikte oldu. Amaç sadece seks ise ya amacına ulaştı bıraktı ya da ulaşamayacağını anladı bıraktı.
00 Yorumla - +1 yıl
Kardeşim, çok geçmiş olsun. Ne diyeyim bilemiyorum.
Umarım atlatırsın, kafanı başka yerlere ver, hobi edin.
Ama bence tüm erkekleri o Namussuz gibi zannetme. Tam tersi ondan kurtulduğun için sevin.00 Yorumla - +1 yıl
Aldatan zaten kendini aldatır. Eyeliner ve rujuna bayıldım.
10 Yorumla - +1 yıl
Dış görünüşe alakalı değil tamamen. Davranışların, huyun etkili, tabiki aldatılmayı hak etmiyorsun ve bahanesi olmaz ama dış görünüşe tamam en bağlama derim.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Canım seninle ilgisi yok. O karaktesiz biriymiş bende aldatıldım. Biz en güzeliyiz. Onu ait oldugu yere bırak arkana bakma
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Tipe önem verip berkecanlarla birlikte olursan böyle boynuzu yersin işte size müstehak adam sevenleri elinizde oynatın size köpek çekenlerin peşinde koşun böyle devam edin
20 Yorumla - +1 yıl
Aldatılmanın tiple ilgisi yok. Olsaydı ünlü kadınlar aldatılmazdı. Çirkini, güzeli, erkeği, kadını kimse aldatılmayı hak etmiyor.
00 Yorumla Zaten kanka en büyük hata kimseye gerekli testlerden geçmeden ölümüne sevilmeyecek değer verilmeyecek aksi takdirde götü kalkar bir anda seni unutur
00 Yorumla- +1 yıl
Tiple alakasi yok bacım bunun cinsiyeti falan da yok kibarca karaktersizlikten diyeyim de siz anlayın cok sey söylerim de gerek yok
00 Yorumla - +1 yıl
Tip olarak değilsiniz ve kimse aldatılmayı hak etmez ama kişiliğiniz nasıl onu bilmediğim için bir şey diyemem.
00 Yorumla - +1 yıl
Tabi ki aldatılıcak birisin şu tipe bak erkeksi yüz hatların var ve aşırı çirkinsin. Aldatılman normal enişte beyi affet.
00 Yorumla - +1 yıl
Çok güzelsğn nazar değmesin. Her zaman hatayı kendine arama :)
00 Yorumla yenisine sağlık hiç düşünmem bile. o üzülecektir inan buna
00 YorumlaKıymet bilen ve gerçek seven birine denk gelmedin . O çocuğuna denk geldin şansın yokmuş
00 Yorumla- +1 yıl
Güzellikle pek bağlanılmaz aldatan her türlü aldatır
00 Yorumla Geçmiş olsun ama olaya tecrübe olarak bak. Bir sonra ki ilişkilerinde daha temkinli olursun.
00 Yorumla- +1 yıl
Hep duygusallık hep duygusallık nereye kadar mantığınıda kullanman gerekiyordu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. her kız aldatılabilir güzellikle alakası yok bu işin
00 YorumlaHulya avsarin kaya cilingiroglu gibi bir adam tarafindan defalarca aldatildi sen neyine guveniyosun
00 Yorumla- +1 yıl
Ablacım yeryüzünde prensesler kraliçeler aldatıldı bence çok kasma üzme kendini😉
00 Yorumla Seversen s.. kerler maalesef
Üzüldüm senin adına
Bu arada güzelmişsin00 Yorumlaselam senin gibi cevheri çamura atan utansın.. sizin gibilerle karşılaşamıyrz..
00 Yorumla- +1 yıl
Tip olarak güzel duruyorsun ama karakter olarak nasılsın onu bilemediğim için yorum yapamayacağım
00 Yorumla Saçmalama şu güzelliğe bak fıstıksın fıstıkkk seni kaybetmiş
10 Yorumla- +1 yıl
Evet, çoğunuz p*ç kişileri hakediyorsunuz iyilik yaramıyor
10 Yorumla - +1 yıl
aldatmanın sizinle alakası yoktur, karşınızdakinin karakteri ile alakalıdır..
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bence çok tatlı kızsın kimse aldatılmayı hak etmez ama seni de aldtanı ne bileyim bea tam öküzmüş 😊
00 Yorumla - +1 yıl
Ya sen zannettiğin kadar eksiksiz değilsin, ya da ona fazlasın
00 Yorumla sevmek ya da aldatılmanın güzellikle alakası ne anlamadım
00 YorumlaAldatilmayacak biride değilsin şunu öğrenemediniz erkek sahip olamadığı herşeyin kölesi sahip olduğu herseyin nankörüdür
10 Yorumla- +1 yıl
En büyük hatayı yapmışsın. Daha açık yazamam ama bi sözşey var sevdiğim seveni üzerler, üzeni severler.
00 Yorumla - +1 yıl
Üzüldüm senin adına ama önüne bakmalısın ve şunu unutma hayatta kendinden daha değerlisi yok (aile hariç)
00 Yorumla - +1 yıl
Aldatılacak kız değilsin de yani sizden sizi aldatacak erkeklere aşık oluyorsunuz yani ben bir şey diyemem üzülmem de
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Dıştan belli olmaz aldatılacak kızmısın değilmisin😂😂😂
00 YorumlaRihannanın dayak yediği angelina nın aldatıldığı şu dünyada harcarlar seni hacce sen kimsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne sen nede başkası aldatılcak insanlar değiliz
10 Yorumla- +1 yıl
kimse aldatilacak insan değil
10 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle evet
Çok seven taraf her zaman aldatiliyor00 Yorumla - +1 yıl
Sevmek erkegi elde tutmak degil geniş caplı bak olaya
00 Yorumla - +1 yıl
Herkes aldatılabilir insanın kişliğine bakmadan birlikte olursanız aldatılmaktan kaçamazsınız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Değilsin tabi kimse değil aldatan aldanır
10 Yorumla- +1 yıl
Kimseye kendinden fazla değer veröeyeceksin
10 Yorumla - +1 yıl
Değildin ama bunun tipinle ilgisi yok
10 Yorumla - +1 yıl
Aldatmanın tipi mi olurmuş
00 Yorumla - +1 yıl
En büyük hatayı zaten severek yapmissin
00 Yorumla - +1 yıl
bu arada senin için kurşun atar kurşun yerim
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Senin gibi kız bırakılır mı
Süt gibisin. Ne güzel maşallah01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
benim sevgilim olsaydın ya:)
Karakterinide fotorafla söyliyelim
00 YorumlaAldatılan bilirsin Evet
00 Yorumla- +1 yıl
Aldatılabilirsin. Kimler kimler aldatılmadı ki?
00 Yorumla - +1 yıl
tipe bakarak mı karar veriyorsunuz aw
00 Yorumla Değilmişsin yanlış yapmışlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok ilgi gösterenlerin sonu.. akıllanın artık
00 Yorumla- +1 yıl
Bu karşındaki ile alakalı seninle değil.
00 Yorumla - +1 yıl
Aldatan kızsın yaramaz ve güvenilemz
00 Yorumla - Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi