Güncellemeler
+1 yıl
sonum cinayet olsun istemiyorum lütfen 😔
Güncellemeler
+1 yıl
engelle ya da cevap verme demeyin arkadaşlar farklı nolardan yazıyor anneme mesaj atıyor bana ulaşamadığı zaman artı evimi biliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cevap veriyorsun çünkü, cesaretlendiriyorsun böyle yaparak. Ya hoşuna gidiyor ya da yeterince zeki değilsin.
Hoşuma gitmiyor ailem duymasın diye yoksa mutlu falan değilim.
Mal denk gelmiş arkadaş abi varsa korkutsunlar ya da engelle bir yerden tanıdığın falan mı?
3 yıllık sevgilim ya
Ayrılmak kelimesini duyunca bu hâle geliyor işte ailem duymasın diye cevap vermek zorunda kalıyorum
Ailen duysun sanki dövecekler kızarlar anca engelle çocuğu annene anlat o gerisini yapar susarsanız bok olur
Off keşke durumu bilsen neyse teşekkürler yorum için
Bilemedigim için böyle diyorum ☺ bunlar takıntılı ya birisinden yardım alacaksın ya da salak gibi önünde eğileceksin seni kullanmasına uzun vereceksin
Sözlerine dikkat et salak gibi faln ayrıca yarın bir gün senin de başına gelmeyeceği ne malum
Şikayet edebilsem ederim zaten gelip burda sormam
Ya harbi degisiksin afedersin ailemailem duymasın ne yapacağım nasıl kurtulacaksın i zmab bu çocuktan polise gitmezsin zaten anne babaya korku var tanıdık yok onu korkutacak bir şey yok ortada
Babam zaten hasta duyarsa çok kötü kahrolur abim gile dersem kavga çıkar yani çok yalnızım çıkmaz sokak gibi durum
Bu ne sululukn, iğrenç ya
O mu?
Ben😂😂😂😂😱
155i ara ihbar et awk
👏👏👏
Cevap vermeyeceksin
ay hiç aklıma gelmedi ya
Gelmediği belli
aynen👏👏👏👏
Bak ben de aynı durumu yaşadım. Belki kaçtığım için daha çok kovalıyor dedim ve birkaç defa insan gibi konuştum, olmadı. Sonra kalbini kıracak biçimde istemiyorum seni sevmiyorum dedim yine alınmadı. Ama cevap vermemeye başladıktan 3 ay sonra yavaş yavaş bıraktı. Şu an 2 sene geçti arada sırada kuzenimi arıyor yine ama ona da açtırmıyorum
Benim durumum aynı değil işte anneme mesaj gönderiyor bana ulaşamadığı zaman. Artı babam zaten hasta duyarsa daha fa kahrolur e ben abim gile de anlatamam kavga çıkar başları belaya girer anneme de anlatamam o direk abim gile der yani çok yalnızım 😔
Serseri bi tip mi
pek değil
seni mutlu edeceğim beni bırakma vs diyor Allah var aldatmadı falan ama ailem istemiyor işte
Aileler çoğu şeyi önceden sezebilir belki onda yanlış giden bir şeyler vardır bir de bu kadar ısrarcı olan birine güvenmeni önermem
Allah belasını versin onun ya kahretti beni psikoloji diye bir şey kalmadı artık
Engelle geç ne uğraşıyorsun
ya böyle kolay değil işte farklı nolardan yazıyor anneme mesaj atıyor
Daha fazla rahatsız ederse şikayet edeceğini söyle devam ederse de cidden et hiç durma
Ailem duyarsa
Şikayet et
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bulup dövek mi?
Keşkeee...
Polise gitmece bence.