Bakıştığım çocuk neden adım atmıyor?

okulda sürekli olarak karşılaştığım ve hoşlandığım bir çocuk var. bununla tesadüf sayılamayacak kadar çok sık karşılaşıyoruz. ve daha çok ortak gittiğimiz bir kafe var orda karşılaşıyoruz. orda sürekli göz göze geliyorum onunla. yani bu his falan değil bundan eminim çünkü sürekli bana bakıyor. ben bakmadığım utandığım zamanlarda arkadaşlarım sürekli bana baktığını falan söylüyor. bir keresinde yine kafeye girdim sırtı kapıya dönük oturduğu için görmedi ama arkadaşı beni gördüğünde kaş göz işaretleri falan yaptı çocuğa hatta. ismini falan da öğrendim ama açıkçası instagramdan takipte etmek istemiyorum onun adım atmasını istiyorum daha çok onunda bişeyler hissedip hissetmediğini anlamak istiyorum. ama üstünden kaç zaman geçti hala bir adım atmıyo buna rağmen yine bana bakıyo her hareketimi inceliyo falan. aynı zamanda sürekli bana yakın yerlere veya beni görebileceği yerlere oturuyo. Sizce adım atmamasının sebebi nedir? artık bana ilgisi olmadığını düşüneceğim ama öylede gözükmüyor pek bilemedim.

***Belki aranızda burçlara ilgisi olan vardır diye yazıyorum o başak burcuymuş bende akrep. ben burç işlerinden pek anlamam ama anlayanlar burcuna göre yorumlayabilirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
okulda sürekli olarak karşılaştığım ve hoşlandığım bir çocuk var. bununla tesadüf sayılamayacak kadar çok sık karşılaşıyoruz. ve daha çok ortak gittiğimiz bir kafe var orda karşılaşıyoruz. orda sürekli göz göze geliyorum onunla. yani bu his falan değil bundan eminim çünkü sürekli bana bakıyor. ben bakmadığım utandığım zamanlarda arkadaşlarım sürekli bana baktığını falan söylüyor. bir keresinde yine kafeye girdim sırtı kapıya dönük oturduğu için görmedi ama arkadaşı beni gördüğünde kaş göz işaret
Bakıştığım çocuk neden adım atmıyor?