Arkadaşlar bu çocuk neden aklımdan çıkmıyor?

Arkadaşlar Pazar günü annemin halasının torununun düğünü vardı. Damat da diğer halasının torunu. Akraba evliliği yani. Ama arada kan bağı yok. Annemin tarafında genellikle akraba evliliği var zaten. Damadın erkek kardeşi de bana bakıyordu düğünde. Benden üç yaş büyük zannedersem. Zaten bu ilk bakışı değil. İlk üç sene önce bakmıştı. Geçen sene de abisinin nisaninda bakmisti ama bu kadar değil. Ben çay uzatırken ona vermiştim utanmisti başıyla selam verir gibi işaret yapmıştı. Biz de akraba oluyoruz ama kan bağımız yok çünkü onun dedesi annemin kuzeni oluyor ama dedesi evlatlıkmış. Düğünde birkaç kere baktığını fark ettim. Uzakta duruyordu kameradan bakıyordum bana baktığını fark ettim. Erkek kardeşleriyle yanımdan geçti birilerini görmek için. Ben masada otururken. Sonra annem beni bir kızla oynamaya kaldırıyordu yüzüme baktığını fark ettim. Ben oyuna kalkınca o da kalktı. Çekingen, sessiz birine benziyor. Perşembe günü de annesiyle aynı ortamda bulunduk. Yemek yiyorduk Zeynep zayıf benim yanıma gelsin dedi yan yana oturduk. Kendine içecek koyuyordu bana da sordu. Sonra ben üstüme bir şey döktüm onu söyledi. Ne kadar zayıf anne kız ne güzelsiniz dedi annemle bana. Sonra annemle beni bir akrabayi daha kahvaltıya çağırdı. Sizce aramızda bir seyler olabilir mi? Çocuk neden baktı? Dediğim gibi ilk bakışı değil bu arada. Annesi neden öyle davrandı bana? Şimdi de benim aklımdan çıkmıyor.

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Arkadaşlar bu çocuk neden aklımdan çıkmıyor?