Arkadaşlar Pazar günü annemin halasının torununun düğünü vardı. Damat da diğer halasının torunu. Akraba evliliği yani. Ama arada kan bağı yok. Annemin tarafında genellikle akraba evliliği var zaten. Damadın erkek kardeşi de bana bakıyordu düğünde. Benden üç yaş büyük zannedersem. Zaten bu ilk bakışı değil. İlk üç sene önce bakmıştı. Geçen sene de abisinin nisaninda bakmisti ama bu kadar değil. Ben çay uzatırken ona vermiştim utanmisti başıyla selam verir gibi işaret yapmıştı. Biz de akraba oluyoruz ama kan bağımız yok çünkü onun dedesi annemin kuzeni oluyor ama dedesi evlatlıkmış. Düğünde birkaç kere baktığını fark ettim. Uzakta duruyordu kameradan bakıyordum bana baktığını fark ettim. Erkek kardeşleriyle yanımdan geçti birilerini görmek için. Ben masada otururken. Sonra annem beni bir kızla oynamaya kaldırıyordu yüzüme baktığını fark ettim. Ben oyuna kalkınca o da kalktı. Çekingen, sessiz birine benziyor. Perşembe günü de annesiyle aynı ortamda bulunduk. Yemek yiyorduk Zeynep zayıf benim yanıma gelsin dedi yan yana oturduk. Kendine içecek koyuyordu bana da sordu. Sonra ben üstüme bir şey döktüm onu söyledi. Ne kadar zayıf anne kız ne güzelsiniz dedi annemle bana. Sonra annemle beni bir akrabayi daha kahvaltıya çağırdı. Sizce aramızda bir seyler olabilir mi? Çocuk neden baktı? Dediğim gibi ilk bakışı değil bu arada. Annesi neden öyle davrandı bana? Şimdi de benim aklımdan çıkmıyor.
Arkadaşlar bu çocuk neden aklımdan çıkmıyor?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkek kardeşinin sana birkaç kez bakması, düğün sırasında ve öncesinde dikkatini çekmen, ilgisini gösterebilir. Bu tür bakışlar genelde hoşlanma belirtisi olabilir, özellikle de birkaç kere tekrarlanıyorsa ve seninle iletişime geçmeye çalışıyorsa. Annesinin sana karşı sıcak davranması ve seni yanında istemesi, belki oğlunun seninle ilgilendiğini fark ettiğinden kaynaklanıyor olabilir. Aileler bazen bu tür konularda farkında olabilirler ve oğullarına uygun gördükleri kişilerle iletişim kurmaya çalışabilir ler. Eğer sen de ona karşı bir ilgi duyuyorsan, zamanla daha fazla iletişim kurarak onu tanımaya çalışabilirsin. Ancak bu durumu aceleye getirmemek ve doğal bir şekilde ilerlemek en sağlıklısı olacaktır. Erkek kardeşiyle daha fazla etkileşimde bulunup onun ne düşündüğünü, nasıl bir insan olduğunu anlamaya çalışabilirsin.
Annesi nasıl fark etmiş olabilir ki oğlunun benimle ilgilendiğini
Orasını bilemem sadece tahmin
Ama çocuğun ilgisi var diyorsun
yok mu
İşte erkek olarak sana soruyorum baktı düğünde ve ilk bakışı değil
Konuşmak istiyorsan ona fırsat ver eğer oda konuşmak istiyorsa adım atar lakin istemiyorsa her seferinde oyuncak bebek gibi bakarsınız birbirinize
Ya ben çekiniyorum o yüzden akraba yani bir de nasıl adım atalım
Böyle durumlarda ilk adım kızdan beklenir. Çünkü erkekler genelde şöyle düşünür hep reddedileceğini felan o yüzden ilk adımı kız atarsa bu erkeğe konuşmak istediğini tanışmak istediğini belirtir eğer erkek isterse konuşur bir adıma 3 adım olarak karşılık verir ve ilk zamanlar çok önemlidir bir erkeğin niyetini ilk tanışma konuşma da anlatabilirsin
Yani benden mi adım bekliyor
Bak adımını şöyle atabilirsin havadan sudan bahset günün nasıl geçtiğini sor böyle bu şekilde ona zaten mesaj gider anlat yani eğer anlamazsa bir kaç gün daha sık konuşmaya çalış merhaba ne yapıyorsun nasıl gidiyor hayat felan sen böyle yaklaşırsan erkeğin hedefi olursun bu çocuk 3. günü mesaj bekler senden eğer atmazsan 4. günü mutlaka atar
Tamam da ben bu çocukla nasıl konuşacağım annesi kahvaltıya çağırmıştı inşallah oraya gideriz ama o da evde olmaz o zaman aklıma tek çare Facebook hesabı açıp annesini felan ekleyip onun önerilerinde çıkmak geliyor
Facebook daha kullanılıyor mu ya 😅 iyi bakalım öyle yaparsın bulunca yazışın da yani WhatsApptan veya Instagram dan niye konuşmuyorsunuz akraba diyorsun yani
Onun bende numarası yok ki nereden olsun benimki de onda yoktur
İkimizin de Instagramı yok
Anladıım hiç adım yakınlaşma aranızda olmadı mı
Hayır olmadı baktı işte bana Pazar günü düğünde üç sene önce bakmıştı ilk zaten geçen sene de abisinin nisaninda nişan bittikten sonra başkalarına çay uzatirken ona da uzatmıştım utanmıştı başıyla teşekkür eder gibi işaret yapmıştı
O zaman konuşma bahanen hazır :)
Nasıl hazır
Bak şimdi çay ikram ettin dimi sağ ol felan demedi kafa salladı diyorsun yazarken konuyu oraya çekiceksin misal şöyle diyebilirsin sana çay vermiştim hatırlıyorsan sen bir kafa salladın felan bumu karşılığı nerde hani teşekkürüm felan filan konuyu aç işte onu da ben mi söylim kız Allah Allah ajahfjnx
Benim başımada böyle bir şey geldi lise dönemlerin okul daki kız arkadaşım beni hep uzaktan takip ettiğini ve her fırsatta konuşmaya çalıştığını ve hep bir toplanıp dururduk 3 kız 3 erkek olarak ama hiç aklımda yoktu böyle bir şey tabi meğersem kız benim için çabalıyormuş voleybol felan oynuyorduk kurabiye yapardı tek bana sorardı nasıl olmuş diye böyle bir anım var benim işte ☺️
Seninki de güzelmiş ☺️
O zaman bu çocuk da benimle ilgileniyor ama bu çay verme meselesi geçen sene olmuştu ben bu çocuğu nerede göreceğim de konuşacağım 😂
Facebooktan işte oradan yavaştan yavaştan açıcaksın konuyu 😂
Ben mi arkadaşlık isteği atayım ona tabii önce bir Facebook açmam lazım 😂
Ahahah sen atıcaksın tabi evet önce hesap açman gerekiyor 😂
Ya ama kabul etmezse rezil olurum 😂 tanimiyorsa beni gerçi sima olarak tanıyordur
Resmini koy tabi kide ama kabul etmezse de yaz mesaj at tanıt kendini 😂
Hatta şey mi yapsam düğünde selfie çekmiştim o fotoğrafı koyarım bu çocuğun abisiyle de bir akraba kız evlendi onlar da ilk başta Facebooktan konuşmaya başlamışlar
Olur yani evet hemen tanıyabilir öyle
Ya ben açıkçası şeyden çekiniyorum geçen sene annesi bize oturmaya gelmişti sanki nişanlanacak gibi bir şeyler demişti ondan önceki yaz da kız arkadaşı vardı hatta ben buna fake hesaptan yazmıştım evet var aynı mahalleden küçüklüğümden beri tanıdığım bir kız demişti hayatında biri varsa niye bana bakıyor ki
Haaa işte orasını bilemiyorum artık kafasında ne var ne kuruyor bilmem orasını 🤷♂️
Off ama ya yoksa ayrıldı mı o kızla
Paylaşımlarını takip et göndermelerine bak sonra arkadaş listesine bak bulursun illa ki bir şey yani
Facebook'u kitli arkadaş olmayanlar göremiyor
Hımm kabul ettikten sonra mı bu oluyor ben hiç bilmiyorum ki facebook'u
Yok isteği kabul ederse görürüm
Hımmm o zaman muhabbeti öyle sürdürürsün
Cekinirim ama ben şimdi istek atmaya
Konuşmak istemiyor musun istiyorsan onu göz önünde bulundur gözünü kapa istek at ne diyim jdndj
Ya of hshshs
Ahahaah öyle ama ne diyim 😂