Kızlar, erkek arkadaşınız dışarıda süt dökmüş kedi evde ise yatak, masa, bel, kalça parçalayan bir aslan mı olmasını istersiniz?
Sokakta efendi siz ne derseniz onu yapan ya da yaptıklarınıza ses çıkarmayan bir kedi 🐈 ama evde aslan gibi 🦁 kükreyen dediğim dedik çaldığım düdük diyen artist ve serseri modunu açan bir erkek mi istersiniz?
Erkek dediğin adam olacak adam! Dışarısı içerisi yok bu işin 👍 Adam dediğin doğruya doğru yanlışa yanlış diyecek. Kişiye, cinsiyete veya makam/mevkiye göre eğilip bükülmeyecek. Bir kadın için doğruları bırakıp yaranmaya çalışmayacak. Görüşlerini okuyorum kralmış diyorum ama içini bi öğreniyorum leşşşş. Kişiye göre eğilip bükülüyor, omurgasız. Böyle davranan bir erkek zora gelince su koyuverir. Adamlık cinsiyetle değil karakterle ilgilidir ;) şu sitede ne kadınlar var bazı erkeklerden daha adam 👍
Bence tam tersi herkese karşı onun sözü geçiyor gibi olabilir ama bu demek değil ki bana karşı höt söt olsun, sadece dışarda onu daha çok dinlerim ama evde mecbur kedi olmalı
Bir tarafın kal ama bir tarafın git der gibi erkekler için diyorum öyle anladım 🤣🤣 Tamam zaten sen çektin çekecegin kadar çileyi bırakta biraz başkaları çeksin 😜
Elini kana bulamayız ketçap sıkarız kan gibi görünür görüntü yönetmenine bırak işi sen çakmak vurmak yumsyjlamak tokatlamak parmak sokmak istiyorsan intikamını al ben görünmemesi gerekn yerleri editte atarım 🤣🤣🤣
Yeni kanuna göre enayı olmalı. Karısının kızının müşteri lerine karışma malı hoş tutmalı müşteri ye sonra oda vermeli o kadar ezdiler ki koca yı babayı İbn yaptılar hayırlısı olsun