Sevgilimle çok iyi anlaşıyoruz.. Hani o 27 ben 21 yaşındayım o olgun birisi
Bazen sevgili, bazen anne baba, bazen arkadaş oluruz birbirimize. Benim yanımdayken çok çocuksu oluyor. Çocuklar gibi birbirimizi gıdıklayıp onun değimiyle savaş açıyoruz, ne bileyim oyun falan oynuyoruz. Hep benim dediğim geçerli oluyor, hani yanında kedi gibi oluyor😃 ama mesela arkadaşlarıyla dışarı çıkıyoruz en fazla el ele tutuşuruz diğer türlü hep mesefelidir. Öpmez, biraz bana karşı mesafeli davranır. Benim arkadaşlarımın yanında da daha da ciddi ve resmi durur. Yani benim yanımda kedi dışarıda aslan oluyor. Bende istiyorum ki evdeki gibi olsun ama yok olmuyor. Bunu onunla konuşsam çok mu saçma olur?
Bazen sevgili, bazen anne baba, bazen arkadaş oluruz birbirimize. Benim yanımdayken çok çocuksu oluyor. Çocuklar gibi birbirimizi gıdıklayıp onun değimiyle savaş açıyoruz, ne bileyim oyun falan oynuyoruz. Hep benim dediğim geçerli oluyor, hani yanında kedi gibi oluyor😃 ama mesela arkadaşlarıyla dışarı çıkıyoruz en fazla el ele tutuşuruz diğer türlü hep mesefelidir. Öpmez, biraz bana karşı mesafeli davranır. Benim arkadaşlarımın yanında da daha da ciddi ve resmi durur. Yani benim yanımda kedi dışarıda aslan oluyor. Bende istiyorum ki evdeki gibi olsun ama yok olmuyor. Bunu onunla konuşsam çok mu saçma olur?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevgilin dogru olani yapiyor... yaslarimiz yakin oldugu icin söyluyorum... 21 yasinda degil dedigin gibi olgun biri ve sisarda bu tur civikliklari kendine yakistiramaz... ev sizin özeliniz... basbasayken teletabi kostumu bile giyebilir ama disarida olgun davranmasi yerinde bi davranis böyle devam edin...
Hahahahhahahah
Her zaman daha fazlasını
daha daha daha
dahaaaaa fazlasını
istemek zorundayız di mi
ne garip varlıklarız
Mis gibi ilişki anlatıyorsun
hala daha fazlasını istiyorsun.
ama saçma olmaz tabi iletişiminiz iyi gibi
aklına gelen her şeyi paylaşırsan
bağınız kuvvetlenir bence.
Bence bırak nasıl rahatsa öyle davransın ne güzel anlattın imrendim doğrusu umarım hep mutlu olursunuz, 😊
Buldun bunuyorsun galiba allahım allahım 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nasıl olsun? Allah aşkına bir de çocuğun gözünden bak. Erkek ağır başlıdır unutma
Ne kadar çok dengesiz değer bilmez kız var la adam daha ne yapsın?😏
doğru olanı yapıyor bence
Çok saçma olur çünkü olması gereken budur.
Tam tersi olsa iyimiş de
Olması gereken o adamın itibarını zedeleme
Bende öyle oluyorum
Onunla konuş bacımsu