İç dünyayı keşif mi yoksa dış dünya güzelliğine mi vurulursunuz? İlk ve son hangisi sizin için olmazsa olmaz? Önem ve değer bakımından kalp karakterine mi bakarsınız yoksa fiziksel kalite sonrası iç mimarlık yaparım eğer yanlış dizayn edilmişse der misiniz? Çoğu zaman kadınların serseri-yakışıklı erkeklerde yaptığı iç mimarlıktır. Ben onu değiştirecek kadınım diğerleri maharetli değilmiş vs.
İçli köfteyi mi yersiniz yoksa sadece köfteyi mi? Pamuk eller tuşlara 😜
Siz sevgili adayında ilk iç güzelliği mi yoksa dış güzelliği mi önemsiyorsunuz?
Kimse hamam böceğine dokunmaz ama uğur böceğinin bir ayrıcalığı vardır her zaman. Dış güzelliğe bakmıyorum diyen çoğu insan yalan söylüyor, günümüzde örnekleriyle görüyoruz güzelliği gösterişe dayalı insanlara verilen önemi. Güzellik/yakışıklılık elbette göz zevki kalbi duygulari uyandırmak için ilk etapta önemli fakat zamanla tanıyınca merhameti, zekası sevgisi, saygısı o dış güzelliğiyle aşka ve sevgiye dönüşür.. her ikisi de önemlidir elbet ama dediğim gibi etkilenmek ve duyguların uyarılması için insanlık için görsel güzellik önemlidir öncelikle..
Önceden hep önce iç güzelliğe dikkat ederdim. Çok yakışıklı, çevresi geniş erkeklerden teklif alırdım ama hep karşımda ki insanın karakterine dikkat ettiğim için herkesi red ederdim. Lise 2. sınıfta ilk defa görüştüğüm birisi olmuştu sadece ic güzelliğine dikkat etmiştim dışına hic bakmamıştım herkes bizim konuştuğumuzu duyunca bayagi dalga geçmişti bu kiz bu çocuğa nasıl baktı hiç yakışmıyorlar diye. Ben güzel kızdım o çok çirkindi. O çocuğun da bir tarafı kalkmıştı bu durumda. Ondan kazık yedim sonra. O günden sonra kendim ile denk birisi arıyorum açıkçası. Önce dış güzelliğe bakıyorum o kişiyi beğendiysem iç güzelliğini öğrenmek istiyorum. Bundan sonra böyle.
Dış güzellik günlük reyon malı gibidir. Kalitesi ömürlük olan iç kısmıdır. Sevdiğin bir şeyin açıp içine bakarsın, hocam. 😀 Sonrası malum işte her daim seversin. Gerçek şu ki bunlar bile gereksiz günümüzde. Kimin eli kimin cebinde belirsiz. Karşıt cins sonuçta...
İkisine de mutlaka bakar insan. İç güzelliği tabii ki daha önemli ama dış güzellik de olmazsa olmaz. Çok yakışıklı olup karakteri kötü birinin hiç değeri olamaz gözümde. Onu düzeltme kahramanlığına da soyunmam. Kimse kimseyi değiştiremez zaten. Karakteri çok mükemmel olup da hiçbir dış güzelliği olmayan birine de ısınamaz insan ne yaparsa yapsın. O yüzden hem içi hem dışı güzel olmalı.
Bak sana çok güzel bir örnek vereyim Ben kitap alırken aklımda belli bir kitap yoksa önce kitapları tek tek incelerim tabi öncelikle kapağı en güzel olanlar dikkatimi çeker alır incelerim içeriğine konusuna bakarım konusu beni sarmazsa geri bırakırım kötü bir kitabın süsülü püslü bir kapağı olabiliyor ama içine bakınca okumaya değmiceğini anlıyorsun bazanda tam tersi sıradan kapağı olupta okudukça seni kendine çeken bitmesini istemediğin kitaplar olur bilmem anlatabildimmi.
Dışını beğenmediğin birinin içini merak etmezsin. Kimse çok iyi kalpli diye bir başkasına aşık olmaz. Benim için de benzer bir durum var. Ama kötü kalpli ve çok güzel bir kadın ile olmaktansa ortalama güzel ama iyi kalpli bir kadınla olmayı tercih ederim.
Bence her türlü iç güzellik önemli dış güzellik de görecelidir aşk önemlidir eğer birini dış görünüşü için seviyorsak orada zaten büyük bir sorun vardır. Bu hayatta her şey fiziki güzellik, çiftlerin arasındaki boy orantısı falan değildir. Önemli olan iç güzellik, aşk, sevgi ve ruh uyumudur. Ben sevdikten sonra kız benden uzun olmuş veya kısa olmuş hiçbir önemi yok.
Kimse iç güzellik demesin. O sonraki aşama. Herkes tanımadan önce ilk dış görünüşünü görüp ona göre kafasında "ben gidip buna bi yazılayım" diye başlar. İç güzellik olayı zamanla tanıdıkça olur. Birlikteliği sürdüren etmen iç güzelliktir fakat ilk önce dış güzelliğe bakılır.
İç güzellik diyenleri bi kenara bırakın. Tabiki ilk olarak dış güzelliği önemserim. Dışı dışımı içi içimi yakmalı. Kimseyi değiştirmek içinde uğraşmam. Yoluma bakarım🤦♀️
Senin bu soru da ki iç güzellikten kastın kadının çıplak bedeni sanırsam. Ama iki si de değil, önemli olan karakteri ve kalp güzelliği, kalbi çirkinse isterse dünya güzeli olsun umrumda olmaz.
Beni burdw görenler biliyor artık önce karakter sonra tip
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dış guzellik olduktan sonra, ici pis olursa ayri cekiciligi var.. Ici guzel olursa ayri bi guzel olur. Ama dıs gorunus yoksa ic guzelligi kurtarmaz malesef.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Basta gorsellere bakmamisim. ic guzelligi soyut olarak dusunmustum aslinda😂😂 kastedilen somut ic guzellikse isler degisir😅
Şimdi biraz yorumlara baktım da yakışıklı olsun içini ne yapayım vs tarzında yorumlar var. Tamam dış güzelliğe de bakıyoruz bunu inkâr etmiyorum fakat iç güzelliğin de bi o kadar önemi var bana göre.