#smellsmoke

Bunun için cidden bir şeyler hissetmem gerekiyor. Yoksa kimsenin ayağını yerden kesemem. Hatta elini bile havaya kaldıramam. Gördüğümde ya da konuştuğumda beni heyecanlandırmayan birisine o kadar ilgi gösteremiyorum. Maksimum 1 - 2 günlük sohbet oluyor ve bitiyor. Hem birilerinin ayağını yerden kaldırınca totoları üste çıkıyor olay farklı yerlere gidiyor.
Bir boğa burcu olarak aşk adamıyım diyebilirim sevdim mi tam severim sahiplendim mi tam sahiplenirim önemli olan doğru aşka doğru zamanda bulmak elbette iddam var mı elbette herkesin bir iddiası vardır yaşamadan kimse kimseyi bilemez doğru zaman ve doğru kişi hala beklemekteyim
Teşekkür eder zlo :)
Rica eder Smll 😄
Herkese aşık olunmuyor maalesef... Biraz uç bir örnek olacak ama benimle grup yapacak kadar eğlenceli bir kadına aşık olabilirim. Ve aşk konusunda ayaklarını yerden kesebilirim. Ama onun da çılgınlık ve eğlence konusunda benim ayaklarımı yerden kesmesi lazım
Bu konuda çok iddalıyım.
Sebebi de hem empati konusunda farkındalığım fazla hem de insan psikolojisinden iyi anladiğımı düşünüyorum.
Bir de karakterim uygun tabi benim de şartlarım var bu konuda.
Cevap
35Cevap
Sağlam basmayan adamdan hayır gelmez. Ayaklarını kesmem. Dursun durduğu yerde.😎😂
İddialı değilim aşk kim ben kim 0D
Bu konuda karşıma doğru insan çıkarsa evet, iddialıyım.. :)
Çünkü bana göre ilişki parmak ucuyla tutulacak, nerede tırak orada bırak birşey değil..
Tam manasıysa sahiplenilecek, sevilecek ve önemsenecek önemli bir konu..
Bos hepsi...
Aşık oldugumda, nefret eddigim,
Nefret edipte halen seviyorum dedigim adamda ayni kisiyken,
Hangi söz dogru olur bilemem amaa
:( yanliz olmak, yanlizlikla iliski kurabilen mutludur...
Kimseyi mutlu edmek icin ugrasmam.
Kendi kendine mutlu olmayi ögrenebilen zaten mutludur..
Karsi tarafi mutlu olmasi o kadar da önemli degil...
Zamaninizi kendinize harcayin..
Kısmen. Evlenmeden önce pek böyle vaatlerde bulunmam sonuçta geçici olma ihtimali var. Ama eğer evlenirsek o zaman kesinlikle ayaklarını yerden keserim.
Klasik adamım ben. Ha yeri gelir, Her türlü hiç kimsenin aklına hayaline gelmeyen şebekligi de yaparız, sivri dilli de oluruz. Dilden dolayı sıkıntım var. 😔Bir türlü ayarını yapamadık ya hu..
Nadir seviyorum ama sevdigimde tam seviyorum maalesef takıntılı seviyesine kadar gelebiliyorum. Kimseye olmadığım kadar iyi ve merhametli davranıyorum. Sevdiğim insan için herşeyi yapıcak duruma geliyorum. Annesi gibi davranıyorum. Ama hiçbir zaman karşımdaki insanı boğacak raddeye gelmiyorum. Sıkılıp sıkılmadığını çok iyi anlıyorum ve ona gore davranıyorum bu söylediklerim genellikle çevremin ve karşımdaki insanın söylediği şeyler
Merhaba,
Genel olarak aşkı dolu dizgin ve yer yer fırtınalı yaşarım. Sakinliğim bile heyecan dolu olduğu için bu konuda kendime güveniyorum.
Bilmiyorum daha önce sayısız çıkma teklifi aldım ama sevdiğim çocuğu o kızın elinden alamadığım göre o konuda başarısızım :((
Yok benim dilim yandı kime ilgi şefkat sevgi göstersem şiirler yazsam çekip gitti size tavsiyem öyle bir hataya düşmeyin
Ben iddalıyım da. Karşıda ki insanlar benim değerimi, verdiğim deli gibi kıymeti görünce kaçıyorlar benden 🍷
Evet çünkü hem daha neşeli hem sadik hem de cilveli Bi kadına dönüşüyorum yerine göre arkadaşı da olurum:)
@havadabulutvar Aklını alacağım senin daha dur sen bunlar daha ne ki 😘😇😍
😄😄şarkı mükemmel hele bana ithaf etmen ayrı bir muazzam teşekkür ederimm 😊😊😊😊♥️♥️
Kim kimin aklını alacak göreceğiz canımmm😘😘😘😘
Sen benimkini aldın yani aşık bir apdal gibiyim 😊☺
Canım diyişine kurban canım sevgilim 😘😘😘😘😘😘😘😘
Hakediyorsa ayağını yerden, haketmiyorsa kafasını kökünden keserim 🤣🤣
Hiç öyle keskin cümleler kullanmam.
Yaşamadan bilinmez..
Aynen yaşamak gerek
İddialıyım desem ne olur Karşıma Bekar güzel bir Hanımefendi mi Çıkacak Acaba ?
İddialı değilim. Tip yok bişey yok neyime güveneyim?
Gerçekten aşıksam zaten karşı taraf aşkımı iliklerine kadar hisseder 😄
Ayağını yerden kesmek çok iddalı olur. Yaşamak lazım
Tip olarak ayağını yerden kesemem ama konu mutlu etmekse uçmayı öğrenir büyük ihtimalle 😂
Kimse için iddialı degilim beni seven olduğum gibi kabul eder
Evet iddialıyım yapacağıma inanıyorum ama o şanslı kiş daha çıkmadı karşıma
Evet hem romantik biriyim, hem güleryüzlü sohbet canlısıyım, hem seks düşkünüyüm, hem trip atmam, sürekli masrafa girmem
Dedirten çıksın hele bi karşıma bak nasıl diyorum gözlerinin içine baka baka
Hayır. Çirkinim, TC kadınlarının istediği gibi en az 1.85 değilim ve penisim yamuk, kısa ve ince; birini memnun edememekten ve ona rezil olmaktan korkuyorum. Kendimden utanıyorum. Kimse benim yüzüme bile bakmaz ne uçurması.
Mutlu edersen mutlu olursun, sıradan ilişkiler biraz sıkıcı değil mi?
Aşk kim iddia kim.. 0 istek 0 başarı.
Bence ayağını yerden keseceğim işi biraz farklı karşındaki insanada bağlı yani biraz😊
İddialıyımdır, sevildiğimi hissedersem sevgimi göstermek için elimden geleni yaparım.
O benim ayağımı yerden kessin diyenim 😅
Ayıptır söylemesi ama evet iddaaliyim 😊
Uçururum
Yeter ki sadakat ile bana bağlı olsun. 😎
Ne aşkı umrumda değil
Sıradanlık bana göre değil
O kadar değilimdir ya🙄
Sanırım bu konuda başarılı biriyim
tabi benden iyisi olamaz 🤣
Oladabilir olmayadabilir
Hayır o işlerden anlamıyorum
Kalbime konacaksın diyeyim tam olsun :D değilim
Iki tarafında iddialı olması şart. O zaman değil uçurtmak uzaya bile çıkarız
Evet
Ayağını bırak ☁️ bulutların üzerinde gezdiririm
Değilim
Ol ol
olamıyorum
Neden
Aşık olabileceğim bir kadınla karşılaşmadım. O yüzden tecrübe kazanmadım hiç
O zaman en kısa sürede aşık olman dileğiyle Aşk sonu olmayan muazzam bi duygu..
@Gereksizzinsanlar inşallah yaşarız o duyguları teşekkürler
🌷🌼
Bir aşık olsam adama sefa sürdürürüm
Hemde nasıll
İddialıyımdır.
Evet
Kesinlikle
İddalıyım😂
Değilim
Değilim
EEvet😉
Fazlasıyla..
Evet iddialıyım
İddialıyım
Hayır, değilim.
Bu kadar karamsar olma.. belki de beyaz atlı prensini bulamamışsındır :)
Yok be😂
Evet, ama değmiyor🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?