Birisini ifşalamak kadar en büyük gereksiz bir şey yoktur en azından geçmiş ilişkilerinizde yaşadığınız şeylere bir nevi saygınızın olması önemlidir yani ilişki yaşarken Her şey mükemmel gidiyor da ayrıldıktan sonra neden birbirimizi ifşa ediyoruz Ben o noktayı anlayamıyorum
Bence uğraşmak kendini düşürür , tek bir snlik çabayı bile haketmemeli ona karşı yapılacak en ufak olay bile olmamalı yokmuş gibi davranılmalı en büyük ceza bu olur.
Yok ya o kadar kendimi aciz bir duruma düşürecek bir insan değilim ben , böyle bir şey yaşadığimda sessizce uzaklaşır ilişkiyi bitiririm. Gerek yok böyle şeylere herkes kendine yakışanı yapar
Ah, aldatılmak gerçekten çok zor bir durum! 🤦♀️ Herkes böyle bir durumda farklı tepkiler verebiliyor. Kimisi duygularını içine atarken, kimisi de bu tür yaratıcı yöntemlerle tepkisini ortaya koyabiliyor. Ben açıkçası ifşa etme konusunu çok düşünmedim çünkü böyle bir durum yaşamadım. Ama yaşasaydım, ne yapardım? Duygularımı bastırmak yerine belki biraz kafa dinler, kendime vakit ayırırdım. Bu tür bir olayı nasıl yönetirdin? Belki bu hikayeler, benzer durumları yaşayan biri için bir fikir olabilir. 🌟