Merhabalar.. Aşkın her birimiz için tanımı ve yaşanma biçimi elbette farklı farklı.. Peki sen güzel severim, aşkı karşımda ki insanın ruhuna işlerim diyebiliyor musun? 😉😊🍷🤘 Keyifli günler..
Sanırım çok kişi benimle yaşanır diyecektir Benimle YAŞANMAZ , çünkü ben sevgiyi tutkuyu aşkı en tepede yaşamayı hissetmeyi hissettirmeyi duyguları acık acık yaşamayı yaşatmayı kadınımın ruhunun derinliklerine inmeyi o tutkuyu Aşkı iliklerine kadar hissedip mutlu olmasını yaşatmayı severim... Cünkü o mutluysa bende mutlu olurum... Fakat bu durumu günümüzde kendi aleyhine kullanan çok duygularımızı açık bir şekilde yasamak hissettirmek istedikce , bizim verdiğimiz değerin yeterli görmeyip kendi kendine değer verip üzerine market ürünüymüş gibi adeta fiyat etiketleyenler var..!
Duygularınızı açık açık yaşamaktan cekinneyin , karşınızdaki insani mutlu ederek mutlu olabilirsiniz...
Aşkı dolu dolu yaşarım. Geçmiş konular hakkında konuşmayı sevmem , anın tadını çıkarır , onunla geçirdiğim zamanın değerini bilirim. çok sever aşkın en dibini yaşatırım ona.
Çok güzel severim saf bir şekilde. Aşk benimle yaşanır mı bu karşımdaki kişiye bağlı aşktan ne anladığına, aşk için neler verebildiğine ve aşkı nasıl tükettiğine bağlı. Tek taraflı yaşanan bir şey değil sonuçta.
Once cebinize bi parayi koyun klavyeden 12 yasindakide ask yasiyo kendini bilen bir kiz hemen yataga gitmez giden paraya gider bir kiza asik olup seversen kueu kuruya olmaz ayrilik kacinilmaz olur eger gercekden birine deger veriyosaniz cinin taniyin yemege gidin sarap icin sohbet edin taniyin gidip oarkda bir simit yeyipde ben cok seviyom demeyin bjr yemek icinde 1000tlyi gizden cikin askari ucrete bakinca 3000 biyle bi aylik alanin yapabilecegi isde degil ozaman bos vaatler verip kimseyi kandirmayin sanal sevisin isinize bakin
Aşkı tanımlarmısın, senin için aşk nedir. ? Benle evlenen kadın, her konuda rahat olacağından eminim. Ev iş dışında hayatım yok- arkadaş ilişkilerim yok- ev araba var - temizlik , yemek ve benzeri işlerde ustalaştık. Çocuğa bakarım çünkü acayip severim. Yani diyeceğim şu ki, aşkı bende bulamaz ise işi zor.
Güzel sevebileceğimi düşünüyorum. Çünkü kolay kolay sevemiyorum. Eğer seversem, bunu hem yaşatırım hem yaşarım gibime geliyor. Düzgün bir insan olduğumu düşünüyorum. İliklerine kadar yaşatırım partnerime duygularımı..
Aşk kolay değil, elde etmesi bı dert, elde tutması bir dert. Ama arabayla gezmek isterim illeri onla. Gezilecek yerleri. Her yerde durup mola vermek. Mesela denize üstten bakan bir yerde kahve içmek. Vs.
Aşk benden uzak dursun aşkı sonuna kadar yaşarım karşımdakini çok güzel hissettiririm fakat sonunda hep ben üzüldüm. Ben ağladım beni yıprattılar ben artık ask mesk istemiyorum
İddalıyım, paris kafelerinde dışarıdaki masalarda içeceklerimizi yudumlarken onun o gözlerinin içine bakarken seni seviyorum diyişim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer yakışıklı, en az 1.85 ve bir kadını memnun edecek boyutta bir penise sahip olsaydım aşk benimle yaşanırdı. Bu kusurlarım dışında aşk yaşamak isteyen biriyim çünkü kişilik olarak. Fakat malesef yaşayamayacağım.
Benle guveni saygiyi romantizmi empati ve sempati en son olarak iliskiyi doruklar da yasarsin ama ben sosyal biri olamadigimdan ve genelde ilk tanismada biraz soguk bir tip gibi gozuktugumden pek bi iliskim olmadi net bir cevap veremem
evet de onu anlayacak kapasitede bana denk gelmiyor söylediğim şu gel ölene kadar tatil modunda hayatını yaşa yok illa ya bir katil adayına ya alemciye gidecekler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
pamuklara sarmalar sararım, alır içime sokarım, onu ezberler, taklit eder, heykelini bile yaparım.