Sosyal medyada da houtune diye program var kadınlar bunu cok kullanır orda seksy bolumune giriyorsun fotoğrafını meme buyut me kısmına girip bıyutuyorsun veya kalca bel ıncelt VS siz erkekler de gerçek sanıyorsunuz ben cevremde o kadar cok gordm ki hatta goooglede ıfsalarda var boyle Instagram VS gercek hayat dıye
memelerin hic sarkmayacak gibi yorum yapiyorsun benim memelerimle bir derdim yok ama sapık erkekleri koruyup hemcinsine laf etmen sacma yani bir de bu sapiklara bedenini yazmissin cık gizliden madem de istediklerini ver onlara
Aynı fikirdeyim, öküz gibi bakmak var, birde karşı tarafa giydiği kıyafetin ve göğüslerinin ne kadar güzel olduğunu hissettirecek şekilde bakmak var ki bu rahatsızlık vermez
Kadınların nerdeyse hepsi rahatsız eder demiş hala etmez diyosun nasıl bi yokluktasın annen bacın da mı yok ya? Bakışlar da tacizdir bu arada. Sen bu kız rahatsız olmaz diyip suriyeli gibi bakarsan o kızı taciz etmiş olursun. Aptal seni.
Burada seffaf tişörtler giyip göğüs uçlarına sadece bant yapıştıran var. Biri de dönüp bakmıyor. Türkiyeye geldiğimde kuafmrdeyim bir kız sürekli bakıyor turistte sandı galiba, bozmadan why do u see? Dedim. Hala bakıyor. Ülkece bakmayı seviyorsunuz. Kaba bir davranış. Burda insanlara gözünü dik dik bakmak kaba ve kavga çıkaran bir davranış. Ben çantamla seni döverdim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Göz kayması olabilir ister istemez ama durmadan göz dikmek rahatsız edici 😑🙄
seninkilere uzun uzun baksam, olmaz mı
rahatsız olur musun
Yakışıklı ol ya da olma niye goguslerimize bakıyorsun yaa? Ben şahsen baktığını görsem bir tane yapıştırirdim hayırdır yeter ya artık?
ah senin göğüslerine bakmak vardı şimdi ama hayat işte
Hahahahahah bok bakarsın
ah ah kim bilir ne güzeldir ah ulan be
sevgilin var mı
nereye kaybomdun
Cogu destekli takıyor siz de goz yanılsaması yaşıyorsunuz ama bir de o memeleri cıplak görseniz coğu yere sarkık yere bakıyor sütyen güzel gosterıyor
nasıl doğal olduğunu anlayqcagız görmeden
En güzel yorum. seninkiler nasıl
Olsun görene kadar güzel 😂
Soymadan muzu anlaya blırmısın kabugu guzel ıcı curuk cıkar bazen
Mesela bı kıyafet selulıtı kapatabilir veya tüyleri bırsey le ortebılrsnno ıcerde kalır
kabuğu kalın olur. içi incecik :)
Sosyal medyada da houtune diye program var kadınlar bunu cok kullanır orda seksy bolumune giriyorsun fotoğrafını meme buyut me kısmına girip bıyutuyorsun veya kalca bel ıncelt VS siz erkekler de gerçek sanıyorsunuz ben cevremde o kadar cok gordm ki hatta goooglede ıfsalarda var boyle Instagram VS gercek hayat dıye
senin göğüslerin kaç numara
Bırı bana sinirlenip dislike atmıs yaranamı bastım kızz
85 c benm
85 c nın karşılığı nedir. büyük küçük vs
Çok iyi. En ideal göğüs ölçüsü. Dik ve diridir onlar
Buyuk ve dik benm sutyen kullanmıyorum
off vay be, seni alan yaşadı kız
29 kez aldtldm..
offf en sevdiğimmmm
Dedmya erkekler iki sahte fotoya kanıyor baskalarının ben gerçekcıyım gerçek gosterıyorum ama değer bılmıyorlar
85 severim beni bul hanımefendi 😋
Sen değer bulanı bulamamışsın canım. Ben burdayım
Sen de aldtrsn benı umudu kestım
Facebook da tombul memeler gercekte erik kadar desene 😂😂
Aynen oyle
bekliyorum canım
memelerin hic sarkmayacak gibi yorum yapiyorsun benim memelerimle bir derdim yok ama sapık erkekleri koruyup hemcinsine laf etmen sacma yani bir de bu sapiklara bedenini yazmissin cık gizliden madem de istediklerini ver onlara
@adaceylin_17 sus cılgın bakire sana soran olmadı
Sanane ki bundan kızım dogruları yazdm yaran var ki gocunuyorsun
Helal vur vur inlesin cılgın bakire dinlesin
Kızlar dislike atıyor ya
Dogru soyle yeni dokuz koyden kovarlar
İnadına like Atıcaz , beyler like layın kız cesaretli dogru konuşuyor yedirmeyiz
Helal adamsın
Helal sana
Saol
TKP et lütfen
Kadina gore degisir. Ucuz bi kisilige sahip olan rahatsizlik duymaz kimsenin bakmasindan
Erkek kadinin gogsune bakiyorsa sizde erkegin penisene poposuna bakin odeseleim😁
Bakıştan bakışa fark var yalnız
bakarken yüreğim parçalanıyor
Aynı fikirdeyim, öküz gibi bakmak var, birde karşı tarafa giydiği kıyafetin ve göğüslerinin ne kadar güzel olduğunu hissettirecek şekilde bakmak var ki bu rahatsızlık vermez
Gözünü diktiğin bir insan bu durumdan tabii ki rahatsızlık duyabilir. Daha dikkatli davranman lazım
Kadınların nerdeyse hepsi rahatsız eder demiş hala etmez diyosun nasıl bi yokluktasın annen bacın da mı yok ya? Bakışlar da tacizdir bu arada. Sen bu kız rahatsız olmaz diyip suriyeli gibi bakarsan o kızı taciz etmiş olursun. Aptal seni.
sakin ol tatlim
Tatlını severim nerden geliyo bu samimiyet hayırdır milletin karısına kızına bakacağına annenin sarkmış memelerine bak git anneni becer
çok dikkatli ve gözünü ayırmadan bakarsan tabi ki rahatsız olurlar.
rahatsız eder bence sonuçta ne amaçla baktığını bilmiyor
Öküz gibi bakarsan oluruz
seninkilere usul usul baksam, sonra
Tacizci pislik
Aslında bu sana bağlı
Yakışıklı ve karizmatiksen bakman onların hoşuna gider
haklisin
Eder
ama elimiz de olan bi şey değil ki
Burada seffaf tişörtler giyip göğüs uçlarına sadece bant yapıştıran var. Biri de dönüp bakmıyor. Türkiyeye geldiğimde kuafmrdeyim bir kız sürekli bakıyor turistte sandı galiba, bozmadan why do u see? Dedim. Hala bakıyor. Ülkece bakmayı seviyorsunuz. Kaba bir davranış. Burda insanlara gözünü dik dik bakmak kaba ve kavga çıkaran bir davranış. Ben çantamla seni döverdim.
hiç mi hoşuna gitmedi yani
Asla hoşuma gitmiyor. Hiç güzel bir şey değil. Birine bakmak ona saldırma isteğiyle aynı şey ve orada o kişiyi parçalayıp döverim.
o kişi , benim gibi gariban ve saf biri olsa bile mi
Devamlı olursa eder tabiki
Yiyecekmiş gibii baksan olmaz :d
Bakmamak lazım rahatsız etmemek için.
Bence çoğunun hoşuna gidiyor ama belli etmiyorlar
Tabikide eder yani
seni eder mi
Yani eder evet
bence etmez
İyi öyle olsun
Kişiye göre değişir
Eder çoğunlukla