Özellikle siyah tüylü kol kıllarını çok rahatsız edici buluyorum ve bakımsız görüntü oluşturuyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kizlar, sizler kol kıllarınızı alıyor musunuz?

Allahım En nefret ettiğim şeylerden biri... Bayanlar lütfen şu tüylerinizi alın.. Rahmetli Babanemin bir sözü vardı: Erkeğin kıllısı Ali'den Kadının kıllısı Ayı'dandır" derdi.. Rahmetli bugün bir çok düşünürü cebinden çıkarırdı valla :)
Problem teşkil etmiyor... ben ne kadar dikkât ediyorum da eşime bu konuda baskı uygulayacam. Ha kendi rahatsız olur orasını bilemem, sağlığına yan etkisi olmayacak şekilde dilerse alır, dilerse almaz...
Yooooo. Karşımızdaki herifler kıl yumağı gibi gezerken neden biz kendimize daha fazla eziyet edelim kiii? Yaşasın bıyıklı kızlar. 💪✊🙋 😂😂😂
Onlarda insan firsat bulamamis olabilir ama her seye ragmen bkim gostermiyolarsa skntidir
Cevap
43Cevap
Ben gecmis olsun hormonlari bozuk der gecerim ama o killi kollu kadin bile kendisini ezen kotu cocuga berkecana yavsarken beni naifligime kibarligima ragmen ezer cigerinizi biliyorum kadin irki be cigerinizi!
Midemi bulandirmiyor degil ozel bolgeler haricindeki killar sogutuyor beni digerini de sevmiyorum da kol bacak da kil olsun isterde dunyanin en iyi fizigi olsun
Almıyor almıyor ne desem yok buldun kilsizini arıyon derler😏
En güzel hatunu bile saniyeler içinde bitiren şeydir benim için.
Hem cinsimden farkli hissettirmeli. Bundan daha hakli bir sebep varsa șukulayin beyler.
😂 onlar da insan sonuçta ha beni rahatsız etmez deriyi net görebiliyorsam
Rahatsız oluyorum. Dikkat cekiyor bide istemsizce killarina bakip icimden iyy diyorum.
Maymun gibi kıvırcık marul gibi kıllarıyla popon hatta sırtında bile kıl olan erkolar kadınlar kılsız olacak alacak diyor siz de alıcaksınız o zaman kadın şöyle olur erkek böyle olur diye bir şey yok güzel cild böyle olur diye bir şey var artık önce popon kılları yolun sonra kadınların adına karar verin
Ben dikkat ederim be beni rahatsız ediyor, bayan temiz pürüzsüz olmalı çünkü o inceliğe böylesi yakışıyor
Kadın kol kılları tüy şeklindeyse rahatsız etmez. Çok abartıysa lazer epilasyon yaptırmalı. Diğer epilasyonlarla yapılan işlemden sonra kıllar sakal gibi çıkıyor ve daha kötü bir görüntü oluşuyor.
Hicbir erkek ibrahim tatlises gibi bir kolla el ele tutusmak istemez bence :p
Memelerinizde bile kıl var... Tiksineceğimiz kadar tiksindik zaten
Ayi gibi killiysa rahatsiz eder tabi, yoksa at varsa sarartma kremleri kullanilir sorun yok 😉
Çok kötü bir görüntü oluyor genelde fast food satan yerlerdeki kızlarda çok oluyor bu olay, iştahım kaçıyor haliyle
Bazı erkeklerin kolları kadınlara oranla daha temiz, utanır insan..
Erkekte normal ama bayanlarda kol kılı çok itici duruyor
İsterseniz kıllı goril gibi gezin banane 😄
evet igrenc birsey nasil almadan yasiyorsunuz?
Soğurum libidosu düşer iğrenirim ıykkkk
çok aşırı rahatsız eder
Evrimin devam ettiğinin kanıtı gibisin
En itici gelen şeylerin başında
Abartı olan kötü duruyor.
Abartı olmadığı sürece çok rahatsız olmam.
Oldukça rahatsız eder evet.
Kulak kıllarını alsın ilk onlar 😄
Sen nasıl birşeyin
Bayanlarda her türlü kıl tüy rahatsız edicidir
Eder
İllet olurum
Alın derim
Kötü duruyor.
evet eder, sevmem..
#kskanbağışlıyor
Görmesek daha iyi
evet
Yoooo Ayakta olsa sıkıntı yok
cok rahatsiz eder
Evet
evet en nfret ettıgım sey
Kötü görüntü almalılar
Alsınlar!
Kesinlikle
eder
Ben almam.
Evet eder
evet
iğğğğrençççç
Evet eder..
ağda yap
Yoo neden etsinki
Evet eder.
Kötü duruyor Cidden
Zaten kendine önem veren kadın böyle birşeye dikkat etmeli başta kendi rahatsız olmalı.
eder
Kimse bakmaz ona
Asla çekmez, yüzdeki kıllar alınmışsa diğerlerini görmeyiz bile:)
Senin düşüncen, kızlar çok pimpirikli ya:)
Ağdayı bile dert ediyor, hangi erkek onu düşünür ilk?:)
Aşk olsun yaa.
Ben kadının gözlerine dikkat ederim bir defa.
Teessüf ederim..
Baknbi de gülüyo yaa
eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar