Bir kadın göğüs dekolte giyiyorsa, bu kadının göğüslerini tamamen gösterme isteği olduğunu göstermez mi? Ama suç olduğu için yapamıyordur hani?: Çünkü açıyorsun yarısında çoğunu gösteriyon tamamını açsan cinsellik oluyor yarısı açınca neden normal görünüyor? 🙄 Dekolte teşhircilik değil mi sizce de hani göğüsler rahatsız edici abartılacak bir şey değilse tamamen neden açılmıyor, yok tamamen açması sorunsa neden yarısı açılabiliyor anlamış değilim. Sanane diyecekler yazmasın aklı olanlar yazsın.!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani şu durumda kararı memesi olanlar vermeli bence. Meme kişinin kendi uzvu ister açar ister örter gelip bunu biz niye tartışıyoruz çok gereksiz bir mesele.
375 Yorumla
Soran+1 yılPenisi olanda ister açıp ister örter gereksiz mevzu dimi yolda karşılarsan tepki gösterme hiç
- +1 yıl
Aynı şey mi g. rizekalı? Senin de memen var açıp plajda geziyorsun açıp gömlek giyiyorsun şiş değil diye mi hoşgörülüyor amip
- +1 yıl
İki gram beyniniz var harcadığınız konu ne olacak bu olacak.
Soran+1 yılKadının memesi zevk noktasıdır meme yalanirsa kadın zevk alır dolayısıyla cinsel uzuvdur ayrıca eşsiz özelliği vardır süt geliyor, ve dolgundur erkeğin ki işlevsiz kadının ki işlevli dolayısıyla cinsel uzuv. Öyle olmasa plajda neden bikini giyiyor kadınlar he?
- +1 yıl
Yalnız aynı şey erkekte de geçerli zevk alma noktasında. Ona bakarsan kulak memesi ve boynu da saklayalım insanlık olarak mantaliteye bak😂
Soran+1 yılKulak memesini 100 erkekten 5 i yalar.
Memeyi 100 erkekten 90 ı yalar emer seks yaparken seks aracıdır meme. Nokta.
Soran+1 yılSen vajinayı cinsellik olarak sanarsın ama erkek için kalça ve memedir cinsel organı kadının
- +1 yıl
Ya arkadaşım konu oran değil konu zevk alınan nokta ya hani hala haklı çıkmak için saçmalaman çok ilginç ki diyelim meme seks objesi hadi öyle olsun sanane senin mi? Var mı sende? Açılıp kapanması senin olmayan bir şey hakkında senin yorum yapma hakkının olmadığını gösterirken sana ne yani
- +1 yıl
Erkek için ne olduğu umrumda değil arkadaşım meme iki cinsiyette olan bir organ kadınlarda süt bezlerinden dolayı şiş olan bir organ ve sizin için ne ifade ettiği bizim gram umrumuzda değil.
- +1 yıl
Bizim memelerimiz üzerinden yok açılmalı yok açılmamalı gibi yorumlar yapmak da sizin haddinize değil. Rahatsızsanız siz açmayın rahatsanız açın bize ne la
Soran+1 yılSenin edep kavramın veya çocukların istismarı hakkında hiçbir saygın yok o zaman çocuklar istismar edilebilir diyorsun yani
- +1 yıl
Yemin ediyorum muhteşem bir g. rizekalısın.
- +1 yıl
Bu konuştuğum her şey yetişkinler için ama sen gibi bir ş. ref yoksunu işin içine çocukları katarak istismarı meşrulaştırıyor öyle mi haysiyetsiz it lafa bak.
- +1 yıl
Ç. cuğun memesi mi var köpek
- +1 yıl
Yetişkin insanın öncesi çocuktur aklına ne geliyor senin onları görünce karaktersiz
Soran+1 yılÇocukları istismar eden senin zihniyetin, kadınlar memesini açıp gezebilir diyon.
Çocuk denince aklına sadece kız çocuğu geliyor adil ve adaletli düşünemediğiniz için sadece kızları düşünüyorsunuz gayet küçük bir erkek çocuğu da kocaman bir kadının memesini görürse istismara uğramış olur kabul et bunu adil ol.- +1 yıl
İstismar ne demek sen önce onu öğren bilgiden noksan demagojik bir herifsin.
Soran+1 yılİstismar demek, mesela bir kadın göğüs dekolteli geziyor ya, onu çocuklar görünce istismara uğramış oluyor zekan mı kıt senin çocuğu istismar etmek cinsellik ile olmuyor sadece istismar etmek faydalanmak demek.
Ne de olsa çocuk aman ne olacak görse dersen istismar etmiş olursun.- +1 yıl
birinin iyi niyetini kötüye kullanma.
sömürme. - +1 yıl
Bak g. rizekalı istismar ne demekmiş. Şimdi boş beleş düşünceni üstüne oturttuğun bir kaç kavramı da al s. git burdan sosyoloji mezunuyum ben kime ne anlatıyon sen ya
- +1 yıl
Bunun istismar ile uzaktan yakından alakası yok bu sadece senin uydurduğun gereksiz saldırgan bir argüman oldu olacak kadın memesi büyük diye de dışarı çıkmasın s. ktir ordan ya kafaya bak cehalet timsali. Çok mu istismar edilen çocukları önemsiyorsun kaldır mabadını bi ülkeye bak beyinsiz.
Soran+1 yılÇocuklar iyi niyetli olur, kadın cinsel bölgelerini açıp gezerse yanında onun iyi niyetini kullanmış (istismar etmiş olur) çünkü aklı başında erkek dekolteye bakmaz eleştirir günah der vesaire, çocuk ise bakar istismara uğrar bu yüzden.
Soran+1 yılÇocuk ne olduğunu bilmez o yüzden bakar. Bir çocuğun kendi rızasıyla bir şey yapması Sosyalojide nasıl geçiyor acaba bir anlatır mısın 15 yaşındaki çocuk ben istedim yaptım deyince kanunlar ne diyor çocuğu dinliyor mu? Yoksa 15 yaşındaki çocuğun rızasını kaale alıyor mu
- +1 yıl
Sosyolojide hiçbir noktada çocuk meme gördü amanın istismar gibi bir durum yok bunun bir gerçekliği yok çünkü anladın mı? Biz o erkek çocuğunun evde şiddet görüp görmediğini cinsel istismara maruz kalıp kalmadığını araştırırız sosyologlar olarak. Senin bu dediğin şeri hukukta belki mümkündür de akademide sana insanlar g. tleri ile gülerler anladın mı? Sen sanıyor musun çocuk memeyi ayırabilir ergenlikte olan bebenin ne hangi sitelerde gezdiği zaten belli sen neyin kafasındasın a dangoz herif.
- +1 yıl
Kara cahil ya kara cahil.
Soran+1 yılPeki madem sosyalogsun, size öğretmiyorlar mı ki, erkek çocukları küçük yaşta yani (7) li yaşlarda kadınların sürekli kalçalarını görür etkilenirler, (cinsellikten bir haber olarak) sürekli kadın kalçasına maruz kalmaktan büyüyünce de kadın kalçası delisi olurlar bilinçaltında yerleştiği için. Fakat 7 yaşındaki bir erkeğin kadın kalçasından etkilendiği bir gerçektir. Bunu araştır istersen. Erkek çocuğu 19 yaşlarında vajinaya ilgi duyar çünkü küçük yaşta kadında tek gördüğü yuvarlak çıkık dolgun kalçalardır, kafası buna çalışır yani sosyalog hanım. 7 den 77 ye lafı da burdan gelir 7 yaşında başlıyor bu davranışlar çünkü.
Erkek çocuğu üreme içgüdüsü vardır cinselliği bilmediği için kadında gördüğü şeyler çocukluktan etkiler ama cinsel performansı olmadığı için bilmez neden olduğunu sonuç olarak kadınların kalçaları fazla ortada olması 7 yaşındaki erkek çocuğunu istismar eder bu bir gerçektir git sor istersen kime sorarsan sor. Hatta 7 yaşındaki erkek çocuğu 30 yaşındaki adamdan daha çok bakar kadın hatlarına ( kadın hatlarını gizlerse böyle bir şey de yaşanmaz o ayrı sosyalog hanım)
Soran+1 yılVajinaya olan ilgi ise toplumsal hatta şöyle söyleyeyim erkek olduğunu kanıtlamak için oluşur aslında erkeklerin vajinaya ilgisi yoktur.
Sadece sapıklık bazında ilgi var erkek ortamına ayak uydurmak için. Erkekte kadında baktığı yerler göğüs ve kalçadır. Vajinays içgüdüsel çocuk yapma isteğiyle birlikte ilgi duyar erkek- +1 yıl
Ee Freud bunu zaten dönemsel olarak açıklamış insanın cinsellik güdüsüdür bunun önüne geçilemez napalım kadınlar olarak ölelim mi bu nasıl bir savunma biçimi la? Cinsellik doğal ve güdüsel bir şey ya hani bu doğal bir süreç ya psikolojide bunu bilmek lazım ya üremek ve yaşamak için temel bir ihtiyaç çünkü bu zır cahilsin lan vallahi öylesin bak kılçıksız bir kara cahilsin kitap yüzü açmamışından
- +1 yıl
Ya hadi valla cehaletin yordu beni ya git Freud Jung falan oku da ufkun genişlesin. Cinselliğin psikolojisini sosyolojisini bi oku da neyin ne olduğunu öğren ben deveye hendek atlatmaya gidiyorum cahille sohbetten daha kolay.
Soran+1 yılSana çok kısa bir şey söylücem çok kısa.
Hani 7 yaşındaki erkek kadın kalçasını dikizliyor ya istisnasız hepsi bakar onu da söyleyim. Hangi kadınlara bakıyorlar biliyo musun öyle her kadına değil.
Taytlı, dar pantolonlu felan. Hani çocuğun bir suçu yok kadın sergilemese çocuk görmeyecek (istismar durumu var).😁 Ve şunu da söyleyim erkeklerini büyüyünce böyle sapık gibi cinsellik düşkünü olması küçükken maruz kaldığı kadınların kalçası göğüsleri vesairedir. Bu kadar özgür olmak zorunda da değilsiniz erkekler kız çocuklarına karşı hassas ama siz banane erkek çocuğundan diyorsunuz sosyaloğum diyorsun sonra da. Neyse iyi geceler- +1 yıl
Erkeklerin sapık olmasının sebebi sen ve senin gibi cahillerin büyüttüğü erkek çocuklarıdır eğitimsizlikten doğan budur çünkü s. git şimdi.
Soran+1 yılYeni bir dünya kurulsun kadınların hatları belli olmayan bol giyindiği çocukların istismar edilmediği yani, o erkek çocukları büyüyünce şimdi olduğu kadar cinsellik düşkünü filan olmaz emin ol. Küçüklükten başlıyor hep. 😉 Sosyoloji dersi verdim biraz k. b
- +1 yıl
Sen mi sosyoloji dersi verdin cahillik muhteşem bir şey ya cidden 😂😂😂 ya git Allah aşkına b. yinsiz ya 😂
Soran+1 yılSosyaloga bak eğitimi zayıf geldiği için küfürle karşılık veriyor 😁
- +1 yıl
Bebeğe tecavüz edenler de sırf bu nedenlerden ediyor değil mi oğlan çocuğunun da kalçası var çünkü bebeğin Dr kız çocuğunun da a q amipi
- +1 yıl
Lan sana eğitimle cevap versem de algılamıyorsun bu cehalete küfür lazım
- +1 yıl
Tesettürlüsüne de ondan tecavüz ediyorlar doğru ya çok haklısın
- +1 yıl
G. rizelalı dlyrk
- +1 yıl
Cehaletin çileden çıkardı beni hadi işine ya.
Soran+1 yılKankası, ben erkekler sapık değildir de demedim ortada sorun var mı var cinsellik konusunda erkekler bastırılmış hayvanı içgüdülerle hareket ediyor doğru ama ben bunun çözümünü biliyorum küçükken o çocuk kadınların hatlarına maruz kalmazsa hiçbir şekilde kalçasına vesaire belirgin olan yerlerine o çocuk büyüyünce sapık cinsellik düşkünü olursa adımı değiştiririm.
- +1 yıl
Aynen koca sosyoloji bilimi bunu araştırmış senin bulduğunu bulamamış işine git lütfen bak.
Soran+1 yılÇocuğa tecavüz edenlerin sapık olduğunu, aynı şekilde cinsellik bilgisi yetersiz olduğunu söyledim zaten. Ki çocuğa tecavüz değil, kadına karşı bile cinsellik bilgisi hafif. Bunun sebebi çocuğa tecavüzden bağımsız konuşuyorum, kadınlarla bile olan ilişkilerde kadına aşkla değil de hayvani içgüdüyle saldırması gene küçük yaşta maruz kaldığı kadının kalçası, ve küçüklükten o kalça şekli çocuğun beynini yemiş büyüyünce de acısını çıkarıyor. o yüzden cinsellik konusunda insan aklıyla değil de hayvani içgüdüyle hareket ediyor erkekler çünkü bir davranış eğer kontrolsüzse (cinsellik dahil) bu bastırılmış bir duygudur.
- +1 yıl
Bak kardeşim bir fikrin var ama yok yani cahilce git bi araştır bir oku beni yorma git işine hadi cahilsin uğraşma nolur bak.
- +1 yıl
Kadının kalçası kadının memesi s. kicrm a q var bu ve seni hiç ilgilendirmiyor çok meraklı isen bu durumları önlemeye çocuklara kadınlara hayvanlara olan tacizi tecavüzü git önle bizim mememize de g. tümüze de karışma beni de sal git kitap oku hadi baybbay anlamıyorsun bari sal ya
Soran+1 yılKanka tecavüzcülerden farksız düşünmüyorsun emin ol.
Sapıklar da aynı sen gibi düşünüyor onu bunu umursamıyor taciz tecavüz ediyor sikini sallayıp geziyorlar. Sen erkek olsan sikini sallar gezerdin buna kanaat getirdim- +1 yıl
Ben hala süzme bir s. lak ve kara bir cahil olduğunu düşünüyorum kanıtladın her düşüncende gerçekten bak.
- +1 yıl
Ciddi zeka konusunda yetersiz ve algılaması konusunda da buna bağlı olarak kıtsın.
- +1 yıl
İnanılmaz bir cehalet
- +1 yıl
Tecavüzcü zihniyetinde olan sensin bu arada bilgin olsun. İçten içe sapıksın çünkü
- +1 yıl
Sal beni ya ben senin kadının memesi ve kalçası ile aklını bozmuş bozuk düşünce yapınla muhatap olmak istemiyorum çok rahatsızsan yallah Arabistana hadi.
Soran+1 yılTecavüzlerin çoğu, erkeklerin çıplak kadınları görüp bir şey yapamayıp, zayıf savunmasız kadınlara yapmasıyla oluşuyor.
Tecavüze uğrayan kadınların çoğu genelde küçükken de böyle şeyler yaşamıştır çünkü saftır o kız, kandırılmaya müsaittir o erkekler tahrik olduğu için değil savunmasız gördüğü için yapıyor, çıplak kadınları görüp tahrik olup, tahriklerini savunmasız kadınlarla gidermeye çalışıyorlar. Tesettürlü kadının suçu yok, o erkekleri kim tahrik ediyorsa onun suçu var.
Plaja gidiyorsun tangalı kadınlar görüyor adam sahip olamıyor kendini kontrol edememesi onun suçu ama sonuç olarak sahip olamadığı için savunmasız kadınlara yöneliyor tecavüz ediyor
Soran+1 yılTecavüz etmekte öyle tahrik olup edilecek bir şey değil erkeklerin çoğu tahrik olur tecavüz etmek saldırgan kişiliktir. Adam öldürenle tecavüz edebilen aynı kişiliktir.
- +1 yıl
Her b. kta kadını suçlayan kafanı da al git la burdan hadi ya. Ataerki akıyor her yerinden hadi muhatap olmayalım cidden cinlerimi tepeme çıkarıyorsun şu Ortadoğu kafanla hadi yallah Arabistana ordaki tecavüz vakalarını gör de bir dudağın uçuklasın onca kapalı kadın olmasına rağmen hadi yallah.
Soran+1 yılOrtadoğu erkekleri televizyon izlemiyor doğru. Haklısın 😁 bütün dünyada kadınlar seks objesi olarak kullanılıyor Afrika'daki kabile üyeleri bile görüyor bunu. Araba satarken bile kadının vücudu kullanılıyor. Kadın vücudu erkekleri tahrik etmek için kullanılıyor tüm dünyada bu işler böyle. Kadın sanatçılar müziğini dinletmek için soyunuyor erkekler dinlesin diye bütün klipler çıplak çekiliyor hala savunuyon ya öfffff 😁👏
Soran+1 yılBir keresinde kadınlar esir almış piyasayı, kadın bedeni seks objesi olarak biliniyor hiç kimse kadın denince ilim irfan düşünmüyor, kadın denince seks meme kalça bu üçü akla geliyor neden acaba 😉
- +1 yıl
Hala kadınlar suçlu öyle mi? Allah aşkına muhatap olma bi benimle ya. Bu kadar cehalet fazla artık bana cidden bunaldım bu dikte eden gram vizyonu olmayan kafandan hadi konuşma bitsin lütfen bıktım senden şu an.
Soran+1 yılNeyse sosyalog abla, kendine iyi bak derslerine iyi çalış.
- +1 yıl
Algının yönetiminde kadın bunu istediği için değil kapital sistemde bunu siz tükettiğiniz için beynine tükürem senin.
- +1 yıl
Sende cehaletinde boğul ablacım hadi gidek artık sıktı.
Soran+1 yılHa birde ikidebir kadın kadın kadın, off ne kadınmış diyorsun ya benim kadına karşı nefretim yok kadınları seviyorum ama kadınların yaptığı her şey toplumu değiştirir bunu unutma o yüzden yön verilmesi elzemdir kadın neyi yanlış yaparsa toplumda o yönde yanlışa sürüklenir.
- +1 yıl
Hala cahilsin nolur sus la
Soran+1 yıl😉😉 sana bir sır vereceğim, senin mavi jeans koton LCW vesaire gidince reyonda gördüğün ürünler hiçbiri kadınların istediği ürünler değil zorla giyindiriliyor evet ama, işin kötüsü atıyorum yırtmaç dekolte, mini etek yok fileli çorap, tangadan turta, kadınlara tasarlanan kıyafetlerin bilinçli olarak teşhir etmeye en uygun kumaşlardan seçilmesi (ince olması) veyahutta pantalonun bile sırf kalça görünsün diye dar bicilmesi evet kapitalist sapık erkeklerin kadınlara uyguladığı bir dayatmadır size fantazilerine uygun modeller tasarlıyor ve giydiriyorlar, hemen hemen bütün kadın kıyafetleri erkeklerin fikri fantezi ürünü, ancakk kadınların çıkıpta o kıyafetleri sahiplenmesi de kadınların sorunu. Giymeyeceksin olup bitecek kadın giydikce erkek modacılar da daha da açığını yapıyor. Kadın kıyafeti diye raflarda gördüğün her şey erkeklerin kadınlara kurduğu tuzaktan ibaret. 💁
- +1 yıl
Ben bunu isterim giyerim istemem giymem bu da seni bir gram ilgilendirmez. Konu da burada kapandı.
Soran+1 yılO zaman kapitalist sistem demeyeceksin kadın obje olmak istiyor ki oluyor diyeceksin. Ve keza öyle de.
Beğenilme arzusu obje yapıyor sizi "kocama hangi don giysem beğenir" filan 😁😁 beyaz giy beyaz 🤣🤣- +1 yıl
Hala saçmalıyorsun biliyor musun git başımdan artık
- +1 yıl
Bak farkında mısın bir şey açıklamaya uğraşmıyorum sana ama sen kendini haklı zannediyorsun sana bir şeyi açıklamak gibi bit çabam yok son yarım saattir ama sen hala bir şeyler kanıtladım sanıp seviniyorsun kaale almıyorum seni git başımdan diyorum
Soran+1 yılSavunacak tezin yok ki , atom parçala desem yine aynı tepkime olurdu çünkü. Aynı IQ donması yaşardın.
- +1 yıl
Tezim ve kaynağım var sen asla kaale alıp dinlemiyor umursamıyor aynı şeyleri tekrarlıyorsun o nedenle daha fazla çabaya gerek yok.
- +1 yıl
Ya da şey yapalım mı beni takip et sana kaynak atayım tartışalım ordan
- +1 yıl
Neden takip etmiyorsun atardım kaynak tartışırdık?
Soran+1 yılAmacın gerçekten tartışmak mı
Soran+1 yılYoksa engellemek için mi bunu yapıyorsun 😐
Soran+1 yılSence yer miyim ben pışıkkk
- +1 yıl
Seni engellesem nolur ki ne değişecek hayatında yani konuşmak tartışmsk için demiştim
- +1 yıl
Aklıma da gelmemişti bu arada
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
cok cahil bir insan oldugunuzu belirterekten yaziyorum ki dekolteli giyinmesi gayet normal kendine yakistiriyor da giyiyor ve bende yakistiriyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo kadarını göstermek istiyor bende dar eşofman giyip şeyimi belli ediyorum normal bence
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@stylafree ne diyon knk
- Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir sadece güzel ve hoş buldukları için dekolteli giyinmeyi severler
00 Yorumla Evet başka açıklaması yok bence
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Göstermek için giyilir.
00 Yorumla
+1 yılgöstermek istiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok nantikli katiliyorum knka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?