Hiç bi konuşma geçmedi aramızda ve ondan hoşlanıyorum ama nasi mesj aticam blm ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ayan takılıp onun üstüne düş sonra teşekkür et sonra konuşmaya gir
Şanal ortamda konuşma realde pek karsilasamayiz
o zaman hım uykulu biçimde ona yaz sana neden öyle yazdığını sorabilir o sırada konuşmaya gir ama konuşmayla yazdığının bağlantısını kurmayı unutma yoksa numara yaptığın ortaya çıkar
Normal selam yazsam beni kötü bi kız gibi düşünür mu
yok düşünmez nasıl biri olduğunu biliyor musun tavırları sertse sakın bulaşma seni kırabilir kırılmanı istemem bide benim yüzümden olursa kendimi suçlarım
Söyle anlatayım size benim 2.5 sene önce bi sevdiğim vardı falan her neyse bende o sıralar basketbol kurşuna gidiyodum o çocukta ordayd8 ama hanı gözüme carpmiyodu normal kulüpten biri gibi goruyodum. Ve sonuçta hanı sevdiğim de var başkasından banane kafasinsaydim her neyse 2.5 sene ardından aşka olan inancımı geri kazandım malum. iyi şeyler yaşatmadi o 2.5 senemi verdig8m çocuk her neyse ve yeni yeni bu çocuktan hoşlanmaya başladım çocukla konusmuslugumuz 1 kere fon var o da şey ben baskete yeniden gelmek istiyorum falan filan öyle normal bo konuşmaydı fazlada uzun sürmesdi bana önceden antremanda da kötü davranmiyodu yardım ederdi ve bugün bi arkadaşım onun okulundan kankalarima sormuş çocuk iyi birisi lakin hanı yakın olmadığımız için pek bilmiyoruz içini demişler. Bugün de hesabıma bi girdim çocuk beni yakın arkadaşlara almış ve sadece kendi fotosu olan bi foto atmış normal hikayesine de yani yakın ark olmayan hikayesine de araba atmış. Ama. hani nasi konuşacam blm selam yazmayı düşündüm de utanıyorum ki aramada 2 yaş var ben sorun etmem büyük olmasında onu blm
vay arkadaş sen konuşmak istiyorsan içinden geleni söyle utanırsan eğer saçmalarsın önce kendine güven gerisi gelir adamı kendi sorularınla da sıkma arada onu da sor ki daha fazla sohbet edin selam yaz ya da nasılsın onu sor şöyle düşün o yabancı biri mesafeli konuşmaya çalış arkadaş olarak görüyor olabilir dikkatli konuş daha ne diyeceğimi bilmiyorum artık neyse ben tasarıma döneyim malum işim uzun iyi günler başka bir sorununuz olursa bana söylemekten çekinmeyin lütfen
kendine güven
selam nasılsın diyebilirsin mesela sana kalmış tekrar söylüyorum kendine güven ve sakın saçmalama yoksa kazanamadan kaybedersin sakin ve kendinden emin ol
Çocuğa dün yazdım bugün 2. Gün ve 2. Günden öğrendim bizden olmayacağını:')
neden ne oldu benim suçum özür dilerim
Siz neden özür diliyorsunuz saçmalamayın estafurullah sizinle zerre alakası yok ben ztn yazmak için bahane arıyodum arkadaşlarımda yaz direkt demişti bende yazdım yani kimsenin suçu yok ben kendim ettim. Ya çocuk dün falan samimiydi bugünde iyi kötü öyleydi fe sürekli bi wpden çıkmalar snapchatten snapler atmalar mesajlara geç cvp vermeler falan yani beni sevebilecek bi tip değil ztn bugünde başından saldı beni yani konuşmak isteseydi yazardı ederdi falan olmuyo batsızım
yine de dilemek istedim çünkü verdiğim tavsiyelerin arkasında dururum eyer durum daha kötü olursa kendimi suçluyorum ayrıca burada sadece bahtsız olan tek kişi siz değilsiniz bende bahtsızım aynı kaderi paylaşıyoruz
ayrıca ne zaman yüzümüz güldü ki şimdi gülsün dimi
Aynen aynen maalesef gülemiyoruz
şey bide ben kendimi çirkin buluyorum da sizin düşünceniz nedir arkadaşlarıma gösteriyorum olumlu cevap veriyorlar ama tanımadığım birsi söylerse emin olurum bu iğliği bana yapar mısınız lütfen
Tip herkese göre değişir kimi sizi yakışıklı bulur kimisininse tipi değilsinizdir bu değişir
Peki sizin düşünceniz nedir
Açıkçası benim tipim değilsiniz ki ztn yaslarinda uyduğunu düşünmüyorum Allah gönlünüze göre versin
Teşekkürler cevap verdiğiniz için
Ne yazacağım diye düşünme..
Nosu var mı yoksa instg atcan
Selam yaz devamı gelr
Beni bugün yakın arkadaşlara eklemiş ve sadece kendi foroshny atmış bugün değil de yarın mi yazayım