4 sene önce en yakın kız arkadaşımla sviştik eğlencesine. Sonra bu kız beni erkek kuzeniyle tanıştırdı ve çocukla sevgili oldum. Gizlim saklım olmasın diye kızla yaşadığım dahil her şeyimi anlattım.
Üçümüz birlikte tatile gittiğimizde ise sevgilim kuzeniyle aşırı ilgilenmeye başlamıştı. Başka bir kıza ilgi gösterdi diye çok kavga ettik.
Onun bahaneleri ise şu oldu. Sen eskiden kızla bir şeyler yaşadın bu yüzden psikolojim bozuldu. 4 sene sonra mı psikolojin bozuldu dedim ayrıca ben sevgili olur olmaz anlattım bu kadar psikolojini bozan bir şeyse hiç benimle olmasaydın dedim.
Sonra başka bir bahane buldu bana soğuk davranıyordun dedi. İçime doğmuş demek ki soğuk yapmışım her sana soğuk yaptığımda başkasının kucağına mı atlicaksın dedim. Sizce de suçunu atıp beni manipüle etmeye çalışmıyor mu?
Üçümüz birlikte tatile gittiğimizde ise sevgilim kuzeniyle aşırı ilgilenmeye başlamıştı. Başka bir kıza ilgi gösterdi diye çok kavga ettik.
Onun bahaneleri ise şu oldu. Sen eskiden kızla bir şeyler yaşadın bu yüzden psikolojim bozuldu. 4 sene sonra mı psikolojin bozuldu dedim ayrıca ben sevgili olur olmaz anlattım bu kadar psikolojini bozan bir şeyse hiç benimle olmasaydın dedim.
Sonra başka bir bahane buldu bana soğuk davranıyordun dedi. İçime doğmuş demek ki soğuk yapmışım her sana soğuk yaptığımda başkasının kucağına mı atlicaksın dedim. Sizce de suçunu atıp beni manipüle etmeye çalışmıyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bazı şeyler bazı insanlara anlatılmamalı sende anlatmışsın demek ki anlatılması gereken bir insan değilmiş
Kimseye kendimi farklı göstermek istemedim seven zaten her şekilde sever diye
Aslında doğru seven her şekilde sever ama karşındaki insanı tanımadan kurallarının ne olduğunu bilmeden söylemen kötü olmuş
Bu şekilde kısa zamanda bir şeyleri anlatman ona ters gelmiş olabilir
İşte kısa zamanda olmadı ki 4 sene sonra oldu anlattım ya. İlk başta anlatmamın nedeni de buydu zaten. Bu yüzden benden tiksinecekse veya bunu kullanacaksa en baştan benden ayrılsaydı ya. 4 yıl sonra mı aklına geldi
Heeee o zaman bu bahane olmuş işte onun ki sevmek değil eğlenmek olmuş bilip 4 sene zaman geçirip bunu bahane etmek hiç normal değil
Cidden manipüle etmiş beni. Onun yüzünden kendimde bile hata aradım. Güvenip bunu anlattım diye mi oldu, cidden azcık ilgisiz davrandım diye mi oldu, kız benden daha mı güzel daha mı zeki, ben ağırbaşlıyım kız çok atılgan diye mi ona ilgi duydu…. özgüvenim yerlerde artık
Yooo sen özgüvenini sarsma asla boşver gitsin
Gizlin saklın kalmasın diye saçma sapan şeyleri anlatmaman daha doğru
Nedi saçma sapan? Kendimi farklı biri, hiçbir şey yaşamamış biri gibi göstermem daha mı iyi olurdu. Buna kandırmak denir.
Kandırmak denmez. Sadece bilmiyor olur yalan söylemek değil bu ama ne bok yersen ye banane
Gerçeği saklamak da kandırmaktır. İlişkinin başında her şeyimizi anlatıp sadece bunu anlatmasaydım gizlemeye çalışmış olurdum. Ama evet ne bok yersem yerim sanane doğrudur
Aynen
anlatmakla aptallık etmişsin kimseye bu kadar dürüst olma sen üzülürsün. ayrıca ayrıl ondan yaramazın teki daha ne yapmasını bekliyosun
Ben şeffaf birin yanımda olan her şekilde kabul etmeli beni yine olsa yine anlatırım ama ayrılmadık aptallık ettim galiba
Ya senden artık soğumuş başkalarıyla oynaşıyor işte ayrıl gitsin
O kız dışında hiçbir zaman böyle bir şey yapmadı öyle biri de değil. Bu da bana bir şeyler mi hissediyor ona karşı diye düşündürdü
Ne güzel anlatmışsın fakat anlattığın şeyi yüzüne vurması bir bahanedir benim fikrim
Onlada takılmak için sana sebep bulmus
İkinizi aynı yatağa atıp s. kmek istiyor ;)
Ooo sende çokk farklııı
Ayrıl vede anlatman hata olmuş