Alışveriş & Hediyeler Sırnaşık erkek? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani ben öyleyim sizce çok mu kötü ilk haftalarda sırnaşmak :P y*vşaklık ile karıştırmayın ben biraz fazla belli ederim sevdiğimi insanlara. sokularak falan kedi gibi :D Sırnaşık erkek? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KetçaplıBrokoli Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 8,6b cevap paylaştı. Bende duygularımı çok belli ediyorum ama şırnaşık veya yavşak değilim ☺ 0 0 Yorumla
kaseterk Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Eski manitam da seninle uyumak istiyorum derdi sonra gitti ırıspı. 0 1 Yorumla Soran Eski adı üstünde salla :D Yorumla
brbads Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl seni aşk anlamında seven biri için çok kötü sanırım:/ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bir kaç haftadır takılıyoruz. Aşk falan yok ortada 👀 Yorumla
Єναηєscєηcє-Sєlєη Takip Et Master Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Sevgi var aranızda bence kötü değil :) 3 0 Yorumla
Bakire-Tavuk Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bnu ben yapsam abılerınden dayak yerım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güldürdün bro 😂 Yorumla
fedaa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 9b cevap paylaştı. Bu tamamdır ya :-)) 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar