Sevgilimle 2 kez ayrıldık nolur bundan sonrası 😔😔?

Eski sevgilim benim ilk sevgilimdi. Biz 29 Eylül 2019 da sevgili olduk. Bu bana deli gibi aşıktı yani gözü benden başkasını görmüyordu deliriyordu. Neyse sonra ben bundan ayrıldım gidip kız kankasını öpüyordu ama kötü niyetten olmasa da benim yanıma erkek yaklaşsa döverdi kimse bana yaklaşamazdı. Ayrıldım bundan sigara vs içiyordu içme bak geleceğimiz için dedim. Tm dedi gizlice içti. Neyse sürekli o kız da bunu öpüyordu. Ya beni öpmüyordu o zaman yeniydik onu öpüyordu neyse sonra. Ayrıldım ben dedim ben sana göre değilim felan. Bu yalvardı bana ayağıma diz çöktü kapandı (mecaz değil). Yok dedim bu 4-5 ay delirdi. Ben erkeklerle konuşuyorum onlar diyor döver bizi git felan. Bir çocuk çıkma teklifi etti diye bana çocuğu boğdu çocuk titredi korkudan, beni dövmeye kalktı onla olmuyorum diye. Uzak durdum ondan araya pandemi girdi ztn. Daha sonra o farklı okula mezun old. Ben o okulda kaldım işte. Sonra 2021 Mart ayında felan bu benim okuluma geldi, baktım hala eskisi gibi bakıyor ben onu çok seviyordum o zaman da ama vurması vs dedim bu beni sevmiyor psikopat felan. Baktı öyle. Sonra ortak arkadaşımız bir kız var dedim ona sor ne yapıyor felan ama dedim YANİ benim sorduğumu bilmesin. He bide biz ayrıldık bu gitti benim en yakın kankamla oldu ve affettim neyse sonra ayrıldım dedim kaldıramıyorum o kızla olmanı nasıl yaparsın dedim, dedi o tipsiz kim kıskandırmak için. Dedim elini tuttun. Normal bişeymiş gibi hataydı vs dedi. Dedim yok olmuyor be dayanamıyorum. Kız da bide sevgilisi vardı o kızın aşıktı ona deli gbii. Sonra benim sevgilimle oldu 3 gün sürmedi. Dedi kız işte çok güzel seviyor bu çocuk sen kıymetini bilmiyorsun felan. Neyse sonra Mart ayında işte geldi okuluma. Konuştuk barıştık biz başta kötü gidiyordu sürekli eski konular felan. Sonra kıymetimi bildiği 3-5 ay herşey mükemmeldi. Ben ona mesela uyuyorum 1 saat yazamıyorum evime kadar gelip bakıyordu. Çok güzeldi herşey. Bir anda 2 hafta boyunca öyle bir soğuk oldu Kİ aramız düşmanımla çyle değildi. Bir gün geldi yanıma senle bişey konuşmam lazım dedi. Dedim ayrılık deme. Dedi hayır saçmalama. Ben ağlıyordum sildi gözümü sardı. Sonra 2 dk geçti ara verelim dedi. Dedim nasıl. O ve benden ayrılmak dünyanın son şeyi değil. Onca hatayı affetmişken nasıl yapabiliyordu? Dünyam yıkıldı. Dedim hani bitmicekti. Dedi gitmem lazım nolur yapma felan dedim sardım beni itti çekti elimi. Onu öptüm yanağımı yaklaştırdım öpmedi. Ablası yazdı o yanımdayken baktım işte devam ederseniz senin ailenle konuşurum felan dedim TM He. Ayrıldık ztn ağlıyorum mutlu ol felan dedim engelledim ablasını. Aradan 1 hafta geçti bu bana yazdı dedi sende kalan eşyalarımı ver. Dedim olmaz, ya seve seve ya bamyaya bamyaya felan dedi. Dedim TM gel al. Hah şöyle felan dedi. Geldi neyse kolundaki benim tokamı çıkardı elime taktı. O tokayı verirken beni sevmediğinde çıkar dedim. Çıkardı defalarca o an. Ben dokunsan yıkılıcam o kadar kötüyüm. Sonra yazma bana felan dedi. Tm dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün mesaj attı tabi düne kadar neler dedi bana işte ne bok yErsen ye umrumda değilsin yazma sus kes sg felan. Dedim TM dedi git o erkeğe yaz işte bir çocukla konuştum ben aramızı yapsın diye. Diyeceğine aramızı yapsın diye benim arkadaşımla konuşmuş farklı niyetten değil. Diyor Kİ git o çocukla yiyiş beni iki günde unutursun yazma engelliyorum dedi. Dedim düzgün konuş. Seni de onu da boğarım dedi, dedim sen kimsin erkeklik kadına vurulmaktır vurmak değil dedim yazma bana git ona yaz dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Dedim TM yazarım. Dün sonra yazdı bana işte senden özür dilerim ama seni incitmemek için yapıyorum. Daha çok incitiyorum ben senden şüphe etmiyorum. Ve seni hala seviyorum. Sana layık biri olamadım affet beni bb yazmış. Sonra ben dedim bende seviyorum ama sarılsak geçerdi darıldık dedim uzun uzun yazdım. Mutlu ol dedim. Sonra yazdı işte teli formatladım fotolarmızı at, dedim biz ayrıyız, olsun at dedi. attım neyse. Sağol dedi.
Sevgilimle 2 kez ayrıldık nolur bundan sonrası 😔😔?