Bir ay çok kötü geçti benim için kendimi toparlayamadim hatta yaşıyor muyum belli değildi. Psikoloğa falan gittim çok zordu. Bir ay sonra kabullendim ve ona öfke duymaya başladım hatta dönmeyeceğini anladım. Hatta ona hakaret bile ettim serefszsn vs falan ( yapmamam lazımdı biliyorum🙄).
Sonra sosyal medya hesabımı herkese açtım fotolar paylaşmaya başladım bir sürü erkek mesaj atıyordu dm kutum dolmuştu. Amaçsız bir şekilde yaptım bunu. Mesaj atanlarla konuşuyordum tabi begendiklerimle. Beni begenmeleri kısa da olsa mutlu ediyordu sanırım. Sonra işime odaklandim. İş de beni yormustu ama hemen bırakmak istemedim hani ayrılma psikolojisini atmak için üç ay geçince emin olduktan sonra işi bıraktım. Evdeyken biraz zor geçti boş olunca aklıma geliyordu eskisi ve sigaraya başladım.
Daha sonra okula devam etmeye karar verdim DGS ye gireceğim. Bir şekilde lisans tamamlarsam daha kıdemli olurum is hayatında. Ve toplam 6 ay geçti ben kendimi daha toparlanmış hissediyorum.
Bugün tüm tanımadığım insanları sosyal medyadan sildim. Bana iyi gelen başka şeylere yöneldim. Hayat devam ediyor ve geçmişe bağlı kalmayıp geçmişten ders almaya bakıyorum daha özgürüm. Bunun kıymetini bilmem lazım.
Okuyanlara teşekkür ederim. Güzel günler yakın mı acaba?
Sonra sosyal medya hesabımı herkese açtım fotolar paylaşmaya başladım bir sürü erkek mesaj atıyordu dm kutum dolmuştu. Amaçsız bir şekilde yaptım bunu. Mesaj atanlarla konuşuyordum tabi begendiklerimle. Beni begenmeleri kısa da olsa mutlu ediyordu sanırım. Sonra işime odaklandim. İş de beni yormustu ama hemen bırakmak istemedim hani ayrılma psikolojisini atmak için üç ay geçince emin olduktan sonra işi bıraktım. Evdeyken biraz zor geçti boş olunca aklıma geliyordu eskisi ve sigaraya başladım.
Daha sonra okula devam etmeye karar verdim DGS ye gireceğim. Bir şekilde lisans tamamlarsam daha kıdemli olurum is hayatında. Ve toplam 6 ay geçti ben kendimi daha toparlanmış hissediyorum.
Bugün tüm tanımadığım insanları sosyal medyadan sildim. Bana iyi gelen başka şeylere yöneldim. Hayat devam ediyor ve geçmişe bağlı kalmayıp geçmişten ders almaya bakıyorum daha özgürüm. Bunun kıymetini bilmem lazım.
Okuyanlara teşekkür ederim. Güzel günler yakın mı acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kız sanki beni tarif ettin. Bende bu sekildeyim topladım ama yinede burukluk oluyor ya deli oluyorum o duyguya
Bazı yaralar kapanmıyor. Ders alabilirsek ne mutlu
Evet haklisin
Güzel günler yakın falan değil nişanlı kıza kimse iyi bakmaz. Senin işin daha zor evde kaldın.
Ne alaka neden iyi bakilmasin
nisanli kiza kimse iyi bakmaz mi?) bence bakire olmayana iyi bakmamalari lazim nisanda bir sey yok. hic bir kiz ayrilmak icin nisanlanmamis her halde. benim arkadasim nisanlandi nisani atdi simdi evli ve cok mutlu iyi ki olmadi diyor
@acher İkinci el oluyor sonuçta bu yüzden kimse ciddi bakmaz. Ben gerçeği dedim.
ikinci el olan bakire olmayandir, nisanli kizla sevgilisi olan kiz buyuk fark goremiyorum
İyi o zaman sen nişanlı olanla evlenmezsin zaten evde kalmak gibi bir derdim olsaydı şu an evli olurdum. O konuda sıkıntım yok merak etme.
Yakın.. çok güçlüsün❤️
Teşekkür ederim 🌸
Eee soru mu şimdi bu? Soru biçiminde olmayan paylaşım , kimse de merak etmiyor bu detayı bence
Paylaşmak istedim okumasaydin
Hepsini okumadım zaten
ben cok kotuyum su an InsAllah duzelirim en cok istedigim ise baskasini cok sevip sevilmek ya
Neden kötüsün
son soruma bakarsiniz anlarsiniz
İyi yapmışsın daha güzelleri olur belki hayatta🐣