Nişanlimla ayrıldıktan sonra?

Bir ay çok kötü geçti benim için kendimi toparlayamadim hatta yaşıyor muyum belli değildi. Psikoloğa falan gittim çok zordu. Bir ay sonra kabullendim ve ona öfke duymaya başladım hatta dönmeyeceğini anladım. Hatta ona hakaret bile ettim serefszsn vs falan ( yapmamam lazımdı biliyorum🙄).
Sonra sosyal medya hesabımı herkese açtım fotolar paylaşmaya başladım bir sürü erkek mesaj atıyordu dm kutum dolmuştu. Amaçsız bir şekilde yaptım bunu. Mesaj atanlarla konuşuyordum tabi begendiklerimle. Beni begenmeleri kısa da olsa mutlu ediyordu sanırım. Sonra işime odaklandim. İş de beni yormustu ama hemen bırakmak istemedim hani ayrılma psikolojisini atmak için üç ay geçince emin olduktan sonra işi bıraktım. Evdeyken biraz zor geçti boş olunca aklıma geliyordu eskisi ve sigaraya başladım.
Daha sonra okula devam etmeye karar verdim DGS ye gireceğim. Bir şekilde lisans tamamlarsam daha kıdemli olurum is hayatında. Ve toplam 6 ay geçti ben kendimi daha toparlanmış hissediyorum.
Bugün tüm tanımadığım insanları sosyal medyadan sildim. Bana iyi gelen başka şeylere yöneldim. Hayat devam ediyor ve geçmişe bağlı kalmayıp geçmişten ders almaya bakıyorum daha özgürüm. Bunun kıymetini bilmem lazım.
Okuyanlara teşekkür ederim. Güzel günler yakın mı acaba?
Nişanlimla ayrıldıktan sonra?