Nişanlımla ayrıldık?

Arkadaşlar biz 6 aydır nisanliydik ama hiç bir birikimimiz yok yapmiyordu sorumsuz davraniyordu askeriye de kalıyordu sonra ben dedi dışarda kalcam dedi kavga ettik birikim yok hiç bişeyimiz yok 4 5 ay idare ette bari birikim yapalım dedim beni dinlemedi bekar evine gitti arkadaşlarıyla ilk günden içmeye başladı har vurup harman savurdu bende çok haksızlık ettiğini düşündüm kavga ettik çok ben dışarda kalacam demesi bile beni çıldırttı daha önce güvenimi kırdığı için bir kaç meselede güven sorunum vardı zaten onunla alakalı vede yapmaz artık dediğim herseyi yapabilecek biri yani uzak mesafe ilişkimiz vardi yani daha oluru yok biliyorum ama git gelleri olan biri suçunu kabul etmeyen biri yani ben sonuçta kötü bişey demedim bekar evine geçme sebebi belli. Bilmediğim bı yer tanımadığım insanlar o tanıyabilir ama ben tanımıyorum sonuçta güvenilir olmayabilirler belki nefislerine yenilecekler oda yenilecekti bu sebeple guvenemedim zaten arkadaşları için karı kız ayağı var diyordu ona rağmen guvenemedim hep bir sorun bir kavga gürültü yorulmuştum artık sonra ne olduysa bitirmeyen insan pat bitirmeye karar verdi demek ki dışarı ona iyi geldi

Güncellemeler
1 yıl
..
Nişanlımla ayrıldık?