2 yıllık sevdilimle ayrıldık?

Ya sevgilimle 2 sene oldu 3 olacaktı. Ama aşırı kısıtlayan biri kıyafetim arkadaşlarım tatile gidiyorum havuza girme denize gitme diyor gece dışarı çıkma diyor orası abaza dolu diyor. Ondan son zamanlarda soğudugumu hissetmiştim ilgimi azaltmıştım ama zaten süteki ayrılalım diyp beni ağlatıp geri geliyordu. Kabul ediyordum kıyamayıp. 2 sene boyunca bir kez bile ayrılmadım ondan hep o benden gitti. En son instada takıpçilerimi çıkarmıştım çoğu erkeği. Ondanda kızları çıkardım o benden çıkardı die. Sonra birbirimizi takipten çıkarıp wpden konuştuk. Kız arkadaşımla hikaye atmıştım. Onun arkadaşı gördü sonra o bana yazdı ne zaman buluştun diye. Geçen dedim sonra bana git arkadaşlarınla konuş yazma dedi. 1 saat wpde aktiftim sonra beni her yerden engelledi. Herkes bitmesi iyi oldu diyor ama özlüyorum onu ne yapabilirim gerçekten çok zor ve ailesi falan evleneceğimizi düşünüyordu

Güncellemeler
+1 yıl
Ya şimdi gideceğim yerde her yer onunla dolu her şeyin hatırası var orada nası yapcam nası katlancam gerçekten bilmiyorım. Her yerden engellersem biter demişti her yerden engelledi
Güncellemeler
+1 yıl
burada yazmamla anlaşılmaz ama gerçekten beni çok seviyodu sanal haricinde yüz yüze güzel anlaşıyoduk
2 yıllık sevdilimle ayrıldık?