Kaçan kovalanır doğanın kanunu. Bence biz sevdik mi çok değer verip çok ilgi gösteriyoruz bizi cepte sanıyorlar ya da boğuluyorlar kızlar haksız mıyım? Biz de onlar uzaklaştıkça bağlamak için daha çok ilgi veriyoruz ters tepen bir kısır döngü. İpleri elinizde tutun kovalayan olmayın güzellerim kendi kıymetinizi bilin, sevgilerle...
BEğendiğin adam tazı ise sende tavşan gibi kaç Ama bunu saçma bulan bir adam varsa karşında sen kaçar durursun kendi kendine arkanda kovalayan var sanarak Her erkek bu naz niyaz soğuk davranma kendini çekme oyunlarından hoşlanmaz ve itici bulur
Tecrübeyle sabit. 6 yıl boyunca tabiri caizse peşimde koşan biri vardı. Gram ilgi göstermedim ama o asla vazgeçmedi. Kaçan kovalanır misali. Ama kime ilgi gösterdiysem, üstüne düştüysem pırrr kaçtı gitti. Hele birinin 5 yıl peşinde koştum tam olacak bu iş diyorum yok ben bunaldım diyor kaçıyordu. O yüzden canım hemcinslerim kimseye ilgi göstermeyin😂😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlginin dozunu kaçıran kişilerin söylediği bir şey olduğunu düşünüyorum kaçan kovalanır lafının. İlgi demek anne gibi olmak değildir, bizim kızlarımız “üstünü sıkı giy tamam mıııııı? 🥰🥰🥰🥰” deyince bunu ilgi sanıyor, kaçınca da ilgiden kaçıyor bu erkekler diyor.
Sorsan erkeklere hayır diye inkar ederler ama ne hikmetse bir bakmışsın öyle bir kızın peşinden koşmuş. Kalbini ortaya koyanlar kaybeder derler ama anlamak güç niye seni mutlu edecek sana hep sevgi ve ilgi gösterecek kızı cepte göresin ki.