Genel güzellik kriterlerine uymasa da bir kadının cazibeli, arzulanır ve ilgi odağı olması mümkün. Cazibe için güzellik şart değil. Cazibe; kadının yaydığı enerjinin, özgüvenin, halinin tavrının, konuşmasının, kendisiyle barışık olmasının toplamıdır.
Merhaba. Cazibe sadece kusursuz güzelliğe sahip olmkatan geçmez. Cazibe konuşma tarzı, uslüp, bakım ve giyimle ilede hepsinin bir bütün olması ile doğru orantılıdır.
Bu sitede en çok kullandığım ilk kelime "DENGE" oldu.. İkinci en çok yazdığım kelime de "AURA" oldu.. Kadını, erkeği yok bunun demekten vallahi bıkmadım.. İnsan olarak bakınız, şoook saksii kafasından çıkınız, aura yoksa fizik çalışmaz, anlayınız🌻💛😃
Selam, cazibeli bir kadının ilgi gördüğünü düşünüyorum. Güzellik genel olarak göreceli bir kavramdır bakan gözle ilgilidir bana güzel gelen başkasına normal gelebilir. Cazibe konuşma tarzı, giyim ve hal hareket tanımlarının birbirini tamamlamasıyla oluşur. Bunların hepsi uyum içinde olursa o kişi de cazibeli olur diye düşünüyorum.
Benimde dikkatimi cekiyor o cokcok guzel deyil ama disilini her ortamda sergiliyor otur masi kalkmasi gibi boyleri hosuma gidiyor acikcasi daha dikkat cekiyor benim icin