Aşk İlişkileri Hindistanlı biriyle sevgili oldum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Onu çok seviyorumGüzel bir şehirde yaşıyor...İlerde evlenebilir miyiz?Dalga geçicek olan varsa yazmasın lütfenTeşekkür ederim 💛 Hindistanlı biriyle sevgili oldum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
persordinary Takip Et Master Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Olur neden olmasın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? ♥️ Yorumla persordinary +1 yıl Evet Yorumla
ttarrakkafası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Nettenmi sevgili oldun? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Sence evlenir miyiZ Yorumla ttarrakkafası +1 yıl Netten sevgilimi olur allahini seversen aklini peynir ekmeklemi yedin. Sen hangi sehirdesin? Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla Soran +1 yıl Ama biz evlenmeyi düşünüyoruz Yorumla ttarrakkafası +1 yıl Nere dusunuyorsun daha adami canli bile gormedin. Yas kac semin? Yorumla Soran +1 yıl 23. Yorumla ttarrakkafası +1 yıl Kapalimisin sen Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla ttarrakkafası +1 yıl Daha dun netten tanidigin herifle nasil evleniceksin. Hayatlarla film senaryolari cok baskadie Yorumla
badboysilkici Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl güzel bir şehir derken Mumbai , Delhi gibi mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bangalore Yorumla
MrSharp Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl İneklere saygı göstermeye başla. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Müslüman olduğu için et yiyor Yorumla MrSharp +1 yıl Bu daha beter. Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla MrSharp +1 yıl Mutluluklar size. Yorumla
Mademli_Bagnum Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Başlık paran hazır mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben ödemem ki para. Yorumla
ŞiirselViski Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Tebrikler. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Zeynep2119 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Dalga geçilecek birsey goremiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende göremiyorum ama keşke herkes bizim gibi olsa💛 Yorumla Zeynep2119 +1 yıl Ama onu görmeden evlilik karari vermen çok erken iyi düşün Yorumla
Babil4092 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Pis insanlar tahammül edebilceksen evlen 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Pis değil Yorumla Babil4092 +1 yıl Boşabir geri gelirsin dene gör Yorumla Soran +1 yıl Hayır tüm hayatımı onunla yaşamak istiyorum Yorumla Babil4092 +1 yıl Tamam hayırli olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Babil4092 +1 yıl Etme sonra bedduaya döner Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Babil4092 +1 yıl Anlattık anlamıypsun yasayıp görmen iyisi Yorumla Soran +1 yıl Müslüman, temiz bir hayat tarzı var Yorumla Soran +1 yıl Evlenirsek Bangalore'de yaşayacağız Yorumla Soran +1 yıl Hindistan'ın en güzel şehri Yorumla Babil4092 +1 yıl Bacım evlenme deniomda anlasamazsın anaba babana yazık memlekette adammı kalmadı Yorumla Soran +1 yıl Ama onu çok seviyorum ve ailemi ziyarete gelebilirim Yorumla Babil4092 +1 yıl Temelli döndüğünde bu konusmayı unutma olurmu Yorumla Soran +1 yıl Onunla evlenmemeli miyim yani? Yorumla Babil4092 +1 yıl Deyince evlenmicen yani he Yorumla Soran +1 yıl Aslında kararsız kaldığım bir konu var evlenince 2 çocuk istiyor:( Yorumla Babil4092 +1 yıl Çocugu boşver baska mevzulsr var burda jkonuşulmaz neyse sen bileceksin Yorumla Soran +1 yıl Hangi mevzular? Yorumla Babil4092 +1 yıl Profil belli yazarsan anlatim ya da sen bilirsin Yorumla Zeynep2119 +1 yıl Pis ne yaaa? Hindistanda ki her insan bi mi? Temizi de var pintisi de fakiri de var zengini de... Yorumla Babil4092 +1 yıl Isteyen yasayip gorur benl alakadar etmez insani olarak uyardin sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olur neden olmasın
Gerçekten mi? ♥️
Evet
Nettenmi sevgili oldun?
Evet
Sence evlenir miyiZ
Netten sevgilimi olur allahini seversen aklini peynir ekmeklemi yedin. Sen hangi sehirdesin?
İzmir
Ama biz evlenmeyi düşünüyoruz
Nere dusunuyorsun daha adami canli bile gormedin. Yas kac semin?
23.
Kapalimisin sen
Hayır
Daha dun netten tanidigin herifle nasil evleniceksin. Hayatlarla film senaryolari cok baskadie
güzel bir şehir derken Mumbai , Delhi gibi mi
Bangalore
İneklere saygı göstermeye başla.
Müslüman olduğu için et yiyor
Bu daha beter.
?
Mutluluklar size.
Başlık paran hazır mi
Ben ödemem ki para.
Tebrikler.
Teşekkür ederim
Dalga geçilecek birsey goremiyorum
Bende göremiyorum ama keşke herkes bizim gibi olsa💛
Ama onu görmeden evlilik karari vermen çok erken iyi düşün
Pis insanlar tahammül edebilceksen evlen
Pis değil
Boşabir geri gelirsin dene gör
Hayır tüm hayatımı onunla yaşamak istiyorum
Tamam hayırli olsun
Teşekkür ederim
Etme sonra bedduaya döner
Neden
Anlattık anlamıypsun yasayıp görmen iyisi
Müslüman, temiz bir hayat tarzı var
Evlenirsek Bangalore'de yaşayacağız
Hindistan'ın en güzel şehri
Bacım evlenme deniomda anlasamazsın anaba babana yazık memlekette adammı kalmadı
Ama onu çok seviyorum ve ailemi ziyarete gelebilirim
Temelli döndüğünde bu konusmayı unutma olurmu
Onunla evlenmemeli miyim yani?
Deyince evlenmicen yani he
Aslında kararsız kaldığım bir konu var evlenince 2 çocuk istiyor:(
Çocugu boşver baska mevzulsr var burda jkonuşulmaz neyse sen bileceksin
Hangi mevzular?
Profil belli yazarsan anlatim ya da sen bilirsin
Pis ne yaaa? Hindistanda ki her insan bi mi? Temizi de var pintisi de fakiri de var zengini de...
Isteyen yasayip gorur benl alakadar etmez insani olarak uyardin sadece
guzel essegim 😀
?