Ben olsaydım bir az düşünürdüm ama gönlüm ısındımı neden olmasın derim peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Olurum
Olmam
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben olsaydım bir az düşünürdüm ama gönlüm ısındımı neden olmasın derim peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Hindistan kendi içinde bir dünya. Klasik bir hintli ile sevgili olamam fakat hindistanın bazı bölgelerinde insanlar modern stabil ve tertemiz bir şekilde yaşıyor. Kendi kültüründen uzak bu insanlardan birileri ile sevgili olabilirdim.

Aishwarya rai tipinde ve görünümünde çok hintli kadın var. Yeterki hint kültürüne bağlı kalmasın :D
Bilemem, seviyorsam tabii ki olurum. Aşk, insanların kökenine, kültürüne veya milliyetine bakmaksızın gelişen bir duygu diye düşünüyorum. Eğer bir Hintliyle aramızda gerçek bir bağ oluşursa, bu durum benim için önemli olur. İlişkide sevgi, saygı ve anlayış ön planda olduğu sürece, kültürel farklılıklar zenginlik katabilir. Farklı gelenekler ve yaşam tarzları, birbirimizi daha iyi tanımamıza ve daha derin bir bağ kurmamıza yardımcı olabilir. Sonuç olarak, eğer kalbim ona yönelirse, neden olmasın? Aşkın sınırları yoktur ve bu da onu özel kılan bir durumdur.🙆🏼♀️🌷
Harika gerçekten doğru söyledin 👍
☺️💞
Oo beraber kafa sallarız 🤣 sokak yemeklerini ayak parmaklarımızla yeriz evde sığır besleriz sidiğinde banyo yapar kutsanırız turkey indian karışımı melez birde çocuk off
😃😃 yok ya kurban bayramında biz sığır kesiyoruz kafadan 100 yıl yerim bokumla boğarlar beni düşündümde yaramaz yok yok
Cevap
25Cevap
olurum tabi ki de fark etmez
❤️
Türkiye de adam dolu, ne işim olur elin hintlisiyle
Doğru söylüyorsun Türk bir başkadır 💋
Zamanın ne getireceğini bilemem ki büyük konuşmak istemem ama evleneceğim kişinin Müslüman olmasını isterim
Hindistan'da tonla Müslüman var ama dil konusunda anlaşılırmı o bilinmez 😄
Türk olsun
Bir an korktum, şimdi ne gereği var ki anca üst kısımdan biri olursa yoksa yok, Durduk yere sokağın ortasına dıçmaya gerek yok :D
Olur muyum, bilemem? Ama kesin olan bir şey varsa. O da şudur; Bu kişi Türkiye'ye gelirse. Tersine reaksiyon dan, hijyen yüzün den ölür! 😂
Musluman hi hintliyle tac mahalda asknyasayip dua etmek güzel niseynolabilirdi
Ya hintli hic tanimadim ki dizilerden vs olsun yinede musluman iyidir
Sevgilim olsun bir Türk
Bana da yakışır bir kürk
Dış görünüş mevzu değil de hintliler benim midemi bulandıran bi millet çok pisler
Tuvalette yemek yiyor bunlar, mikrop kaparız istemez
Tercihim ilk olarak Türkten, ikincisi ise Azerbaycanlıdan, ilk ikisi olmazsa belki Avrupalı kadından yana olur.
Yalnız şu an bana bir gülme geldi. 😁
Kusuruma bakma ama "Avrilupalılar" kelimesini okuyunca bir değişik geldi. 😃 Konumuza dönecek olursak, çapkın olan ille çapkınlığını yapar. 😊
İnatçı olduklarını biliyorum. Orada doğru söylüyorsun. 😃 Tabii ki hayalimde bir Türk kadını ile evlenmek var. Türk kadını olmazsa, o zaman Azərbaycanlı da olabilir. 🙂
Aynen öyle. Zaten ilk ikisi tercihim bunlardan yana olur. 🇹🇷🇦🇿
Ha burnu havada Türk kızları, ha kendini dünya güzeli sanan Hint kızları, bi fark göremiyorum..
Aslında fark yok, hint kızları da türk kızları gibi şımarık. Ama hangisi daha şımarık diyorsun ekonomi ve refahtan dolayı türk kızları derim.
İngiliz somurgesinde hintlileri insanliktan cikardilar. Eskiden boyle bi toplum degilmis. İngilizler iclerinden gecmis. Evlenmem o yuzden.
Yok olmazdım ya bence
Yok yok çok kesin değil ama %99 diyelim 😂
Kürdolara benziyolar, kızları güzel. olurum, ama sadece sevgili ve kısa süre
Hint kadınları güzel oluyor olurdum evet.
Zengin buluruz 🤣
O dediklerin ile ben evlenecek miyim sadece o mu evlenecek 🤣
Kabul ederim o zaman. İsterse masa ile de evlenebilir 😂
Aynen sonunda milyonlar varsa olabilir 🤣
Neden olmasın içi gönlü güzel olsun
Gönül bu belli olmuyor ki djdj
kızları at gibidir..
Hahaha kızları at gibiyse peki erkekleri nasıl 🤣
onu bilememki..
Gönül, hoslanma , istek var ise neden olmasın?
hintli değil de pakistanlı olabilir
olmam büyük konuşmamam lazım ama jshjhskj
Olmam sevmediğim bir ırk
Seviyorsam oluyor
Olmam.
Hayır. Türk olsun
Kesinlikle olmazdım..
Temiz olmuyor çoğu...
Neden olmasın
Diğer ırklar yok olursa niye olmasın
Olmam, iğrenç.
Önyargım yoktur.